Hatice Aslan

Hatice Aslan

Son dakika hatice aslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hatice aslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hatice aslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatice Aslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatice aslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 400 hatice aslan haberi bulunmuştur. Tüm hatice aslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal karar!
Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal karar! Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Kararı değerlendiren Av. Fatih Karamercan, “Şaka amaçlı ‘Alo’ demenin boşanma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bunun bir süreklilik arz etmesi ve üçüncü şahısların da bunu duyup eşin buna karşı küçük düşürülmesi gerekiyor” dedi. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” şeklinde ilginç bir tepki verdi.
22.02.2024 Gündem
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor!
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
3.08.2023 Televizyon
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…'
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…' Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çetenin Ateş’le ilgili planları merakla beklenirken tanıtıma Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı sahneler damga vuruyor.
1.08.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm heyecanı devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Leyla ve Ateş’in romantik anlarının yer aldığı sahneler çok konuşulacak.
20.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi “Ya Çok Seversen” dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı. Ders sırasında partnerini yalnız bırakmayan Kerem Bürsin güzel oyuncuya eşlik etti.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı!
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı! Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'in 21 Temmuz'da ekrana gelecek 3’üncü bölümüne şıklık yarışı damga vuracak. Yeni bölümde özel bir davette göreceğimiz oyuncular, bu sahneye özel olarak hazırlandılar.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı!
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı keyifli bir hikayede bir araya getiren 'Ya Çok Seversen’in perşembe akşamı ekrana gelecek 3’üncü bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
18.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti!
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti! Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu. Hem eğlenceli hem de duygu dolu anların yer aldığı bölüm seyirciden alkışları da topladı. İlk bölümüyle Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde trend listelerine giren dizi yine dünya gündemindeydi.
14.07.2023 Televizyon
Ateş hayatının şokunu yaşıyor! 'Ya Çok Seversen'in 2. bölümünde neler oldu?
Ateş hayatının şokunu yaşıyor! 'Ya Çok Seversen'in 2. bölümünde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Ya Çok Seversen' 2. bölümü ile dün akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte, Ya Çok Seversen 2. bölümünde yaşananlar haberimizde...
14.07.2023 Magazin
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı!
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı! Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve sadece ülkemizin değil dünyanın birçok ülkesinde de sosyal medyanın gündemine oturan "Ya Çok Seversen" perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
13.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle çok sevilen ve birçok ülkede sosyal medyada trend listelerinde üst sıralarda yer alan ‘’Ya Çok Seversen’’ dizisi perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
11.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 1. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...
6.07.2023 Magazin
Ya Çok Seversen Aydos'u kim oynuyor? Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Aydos'u kim oynuyor? Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Aydos Arcalı'yı Adin Külçe canlandırıyor. Kanal D'de yayınlanan diziden Aydos Arcalı karakyerini canlandıran Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Füsun Arcalı karakterini canlandıran Hatice Aslan uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Kanal D'de yayınlana ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen Füsun'u kim oynuyor? Hatice Aslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Usta oyuncu Hatice Aslan, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor!
Usta oyuncu Hatice Aslan, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’, 6 Temmuz Perşembe akşamı seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizide başarılı oyuncu Hatice Aslan, Ya Çok Seversen’in 'Füsun Arcalı’sı olarak ekrana dönüyor.
26.06.2023 Magazin
Kanal D’nin iddialı dizisi 'Ya Çok Seversen'in afişi yayınlandı!
Kanal D’nin iddialı dizisi 'Ya Çok Seversen'in afişi yayınlandı! Kanal D’nin; yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan 'Ya Çok Seversen' dizisinin afişi yayınlandı.
20.06.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen'in afiş çekiminden eğlenceli backstage!
Ya Çok Seversen'in afiş çekiminden eğlenceli backstage! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı, 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan yeni dizisi Ya Çok Seversen ‘in afiş çekiminden ikilinin backstage videosu yayınlandı.
18.06.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen'in setinden ilk kareler!
'Ya Çok Seversen'in setinden ilk kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmen koltuğunda oturduğu dizisinin ismi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan ‘Ya Çok Seversen’ dizisinin setinden ilk kareler yayınlandı.
15.06.2023 Televizyon
Kod Adı: “Gün Işığım” dizisinin okuma provası gerçekleşti
Kod Adı: “Gün Işığım” dizisinin okuma provası gerçekleşti Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Kübra Sülün’ün kaleminden çıkan yeni dizisi kod adı ‘Gün Işığım’ ekibi okuma provasında bir araya geldi. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan dizinin ekibi önümüzdeki günlerde çekimlere başlıyor.
9.06.2023 Televizyon
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
190 bin koruyucu aile başvurusu oldu! Refakatsiz depremzede çocukların durumu: Sistem nasıl işliyor?
190 bin koruyucu aile başvurusu oldu! Refakatsiz depremzede çocukların durumu: Sistem nasıl işliyor? Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından 10 ilde kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken uzmanlar bölgede depremden etkilenmiş refaekatsiz çocukların durumuna dikkat çekiyor. Uzmanlar, aileleri ile bağları kopan çocukların kurtulmasının ardından izlenmesi gereken yollar üzerinde önemle duruyor. Öte yandan bu çocuklara aile olmak isteyen on binlerce kişi başvuruda bulundu. Konuyu uzmanlarla konuştuk.
13.02.2023 Gündem
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
Tolgahan Sayışman'dan yıllar sonra gelen 'Lale Devri' itirafı: 'İsterse mahkemeye gidebilir'
Tolgahan Sayışman'dan yıllar sonra gelen 'Lale Devri' itirafı: 'İsterse mahkemeye gidebilir' 'Aynasız Haluk' filminin yapımcılığını üstlenen ve başrolünde yer alan Tolgahan Sayışman, '40' programına konuk oldu. Eşi Almeda Sayışman ile arasındaki kıskançlık konusuna açıklık getiren oyuncu, 2010-2014 yılları arasında rol aldığı 'Lale Devri' dizisinde Hatice Aslan'la yaşadığı ve rol arkadaşının açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen tartışma hakkında ilk kez konuştu.
2.06.2022 Magazin
Nehir Erdoğan'dan olay açıklama: Renan ile yaşadığım aşk...
Nehir Erdoğan'dan olay açıklama: Renan ile yaşadığım aşk... Oyuncu Nehir Erdoğan’ın, iki yıldır meslektaşı Hatice Aslan'ın eski eşi Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkili geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yaparken objektiflere takılmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen Erdoğan, Kaleli ile aşk yaşadığı haberlerini yalanladı.
25.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hatice Aslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatice aslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.