Hasibe Eren

Hasibe Eren

Son dakika Hasibe Eren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasibe Eren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasibe Eren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasibe Eren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasibe eren gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 hasibe eren haberi bulunmuştur. Tüm hasibe eren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı! 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.
13.07.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama! Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken, güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Galatasaray taraftarları tarafından 'yenge' lakabı takılan Özkan, önceki gün katıldığı bir galada "Torreira ile aşk" iddialarına yanıt verdi.
3.11.2022 Magazin
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı!
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show, yeni sezon için gün sayıyor. Güldür Güldür'ün sevilen karakteri Bilal'i canlandıran Onur Buldu'nun sürpriz şekilde kadroya veda etmesi hayranlarını üzmüştü. Eylül'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan programın kadrosuna ise 3 yeni oyuncu katıldı. Güldür Güldür ekibine başarılı oyuncular Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar dahil oldu. Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener, geçtiğimiz yıllarda veda ettiği programa yıllar sonra geri dönüyor.
25.08.2022 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi!
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi! Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın iki yıl dört aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek olurken Mola da sessizliğini bozdu.
3.06.2021 Magazin
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da!
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da! Survivor 2020'nin 110. bölümünde 'Anlat Bakalım' heyecanı yaşanıyor. Survivor 2020 Anlat Bakalım'da ünlü isimler yarışmacılara eşlik ediyor. Survivor Nisa'ya Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Enis Arıkan oldu. Peki, Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? İşte Enis Arıkan hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
Son başvuru tarihi 1 Mayıs!
Son başvuru tarihi 1 Mayıs! Lise öğrencilerinin çektikleri kısa filmleriyle katılabilecekleri Altın Boğa Kısa Film Yarışması'na başvurular başladı.
17.04.2019 Kültür Sanat
‘Jet Sosyete'de Can Bonomo sürprizi
‘Jet Sosyete'de Can Bonomo sürprizi TV8'de perşembe akşamları izleyicilerle buluşan ‘Jet Sosyete’ dizisinin yeni bölümüne Can Bonomo konuk oluyor. Kendisi olarak yer aldığı bölümde sevilen müzisyenin; Derya Karadaş, Çağlar Çorumlu, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu ile sahneleri ekran başındakileri kahkahalara boğacak.
26.03.2019 Magazin
Altın Boğa Kısa Film Yarışması'nın başvuruları başladı!
Altın Boğa Kısa Film Yarışması'nın başvuruları başladı! Lise öğrencilerinin katılımıyla düzenlenecek olan 16. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması başvuruları başladı.
28.02.2019 Kültür Sanat
Yıldız Tilbe Jet Sosyete'de
Yıldız Tilbe Jet Sosyete'de Jet Sosyete'nin 2. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Jet sosyete yeni bölümde diziye Yıldız Tilbe konuk oluyor.
12.10.2018 Televizyon
Jet Sosyete'nin kanalını böyle duyurdular!
Jet Sosyete'nin kanalını böyle duyurdular! Gülse Birsel'in geçen sezona damga vuran komedi dizisi Jet Sosyete, yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanacak. Gülse Birsel ve Jet Sosyete oyuncuları yayınladıkları videoyla hayranlarına mesaj gönderdi.
15.09.2018 Televizyon
Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. İlk bölümüyle Pazar akşamı ekrana gelen Jet Sosyete dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Çok beğenilen Jet Sosyete'nin son bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.
20.02.2018 Gündem
Jet Sosyete ilk bölüm bu akşam yayınlanacak! İşte 1. bölüm fragman...
Jet Sosyete ilk bölüm bu akşam yayınlanacak! İşte 1. bölüm fragman... Jet Sosyete ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. STAR TV'nin yeni dizisi olan Jet Sosyete 1. bölüm fragmanı büyük ilgi gördü. İşte Jet Sosyete dizisinin konusu ve oyuncuları...
18.02.2018 Gündem
Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu!
Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu! Star TV'nin yeni dizisi Jet Sosyete'nin ilk bölümün yayın tarihi belli oldu. Jet Sosyete'nin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Jet Sosyete'nin yayın tarihi...
6.02.2018 Magazin
Jet Sosyete dizisinin 1. bölüm yayın tarihi belli oldu! Jet Sosyete fragmanı...
Jet Sosyete dizisinin 1. bölüm yayın tarihi belli oldu! Jet Sosyete fragmanı... Jet Sosyete 1. bölüm yayın tarihi belli oldu. Star TV'de yeni başlayacak olan Jet Sosyete dizisinin ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte heyecanla beklenen Jet Sosyete'nin başlayacağı tarih ve merak edilen oyuncu kadrosu...
6.02.2018 Gündem
Jet Sosyete fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete dizi konusu ve oyuncuları...
Jet Sosyete fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete dizi konusu ve oyuncuları... Merakla başlaması beklenen dizi Jet Sosyete'nin ilk fragmanı yayınlandı. Başarılı oyuncu ve yazar Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'de ünlü oyuncular yer alıyor. İşte Jet Sosyete dizisinin konusu, oyuncuları ve ilk fragmanı...
24.01.2018 Gündem
'Jet Sosyete' geliyor!
'Jet Sosyete' geliyor! Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, 3 yıl aranın ardından yeni bir komedi dizisi ile ekrana geri dönüyor.
20.01.2018 Televizyon
Taciz olayından sonra şoke eden karar!
Taciz olayından sonra şoke eden karar! Star TV ekranlarında yayınlanan 'Türk Malı' dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca final yapma kararı aldı. 'Mehmet Ali Erbil'in sette çalışan asistan kıza sürekli mesaj attığı' iddialarıyla günlerce gündemden düşmeyen diziye son olarak Hamdi Alkan dahil olmuştu.
27.09.2017 Televizyon
Yenilenen kadrosuyla Türk Malı ne zaman başlıyor?
Yenilenen kadrosuyla Türk Malı ne zaman başlıyor? Star TV'nin sevilen dizisi, yeni gününde izleyiciyle buluşacak.
17.09.2017 Televizyon
Partner seçmiyorum
Partner seçmiyorum Barış Arduç, önceki akşam sevgilisi Gupse Özay ve oyuncu arkadaşlarıyla Etiler Kiliza’daydı.
19.08.2017 Magazin
Star TV'den 'Türk Malı' açıklaması
Star TV'den 'Türk Malı' açıklaması Şafak Sezer, Hasibe Eren, Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın rol aldığı 'Türk Malı' dizisi ile ilgili ortaya atılan '39 bölüm yayın garantisi' iddiasına yanıt geldi.
15.07.2017 Televizyon
Türk Malı 6. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara ara verdi!
Türk Malı 6. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara ara verdi! Türk Malı 6. bölümüyle dün akşam yayınlandı. Star TV'nin aile komedisi dizisi Türk Malı sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. İşte Türk Malı dizisinin sezon finali bölümünde yaşananlar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasibe Eren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasibe eren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.