Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Son dakika Hasan Kalyoncu Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Kalyoncu Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan kalyoncu üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 hasan kalyoncu üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm hasan kalyoncu üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Evi olan herkese zorunlu olacak! Detaylar ortaya çıktı
Evi olan herkese zorunlu olacak! Detaylar ortaya çıktı Evi olan herkesi ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Geçen hafta, Gaziantep’te, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleşen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması’nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu yılın ikinci yarısından sonra zorunlu afet sigortasını getirecekleri açıkladı. İşte evi olan herkesi ilgilendiren tüm ayrıntılar...
11.03.2024 Ekonomi
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşmesine ilişkin “İsrail’le enerji sondaj çalışmasını başlatacağız” açıklaması, Akdeniz’de dengeleri değiştirecek önemli bir adım olarak yankılandı. Uzmanlar Doğu Akdeniz gazının Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşmasının bölgeyi nasıl etkileyeceğini anlattı.
23.09.2023 Ekonomi
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı Gaziantep'te, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 8, CHP 3, MHP 1, Yeşil Sol Parti 1 ve İYİ Parti 1 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Kalyon Holding'den deprem bölgesine yardım kampanyası
Kalyon Holding'den deprem bölgesine yardım kampanyası Türkiye 6 Şubat tarihinde güne deprem ile uyandı. Yaşanan 7,7 ve 7,6'lık depremler ile 10 ilde büyük yıkımlar oluştu. Birçok bölgeyi etkileyen depremde enkaz çalışmaları sürerken can ve mal kaybına ilişkin açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Yaşanan deprem sonrasında iş dünyası seferberlik ilan etti. Yıkıma uğrayan 10 il için yardımlar toplamaya başlayan firmalar, bunları ulaştırmak için büyük çaba sarf ediyor. İşte, Kalyon Holding'den deprem bölgesine yardım kampanyası...
8.02.2023 Gündem
Okçulukta ‘Minikler Salon Türkiye Şampiyonası’ Gaziantep’te başlıyor
Okçulukta ‘Minikler Salon Türkiye Şampiyonası’ Gaziantep’te başlıyor Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Minikler Salon Türkiye Şampiyonası 2-4 Aralık tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek.
29.11.2022 Diğer Sporlar
Üniversite için nerelerden burs alınır? İşte üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıflar!
Üniversite için nerelerden burs alınır? İşte üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıflar! YKS tercihlerinin bitmesine kısa bir süre kaldı. Bazı adaylar eğitim görmek istedikleri üniversite ve bölümleri tercih işlemlerini tamamlarken kimi de üniversitelerin olanakları ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Süreç daralırken hala tercih işlemini tamamlamayan pek çok aday da bulunuyor. Bu yıl çok sayıda kurum ve kuruluş tercih işlemlerini yapacak adaylar için burs programını açıkladı. Bunların başında özel üniversiteler geliyor. Bazı ayrıcalıklı bölümlerde de YÖK burs desteği sağlıyor. Aynı zamanda önemli marka ve kurumların vakıfları da burs programlarını ve şartlarını açıkladı. Tercih sürecinde henüz bölümünüze karar vermediyseniz “Hangi kurumlardan burs alabilirim? Üniversite için nerelerden burs alabilirim?” diyorsanız sizin için üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıfların listesini hazırladık. İşte üniversite eğitiminiz boyunca burs alabileceğiniz yerler…
2.08.2022 Eğitim
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı?
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Kapatılan fen edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı. İşte kapatılan fakülteler 2022…
26.07.2022 Eğitim
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor Aylık olarak ödeniyor. Karşılıksız olarak verilen para desteği bir yıl kesintisiz devam ediyor. Ödeme miktarı arttı, aylık 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. YKS tercih dönemi bu hafta başlıyor. Öğenciler ise burs imkanlarını araştırıyor. Bazı üniversite ve bölümler ile burs imkanı ile dikkat çekiyor. Sekörlerin eleman ihtiyacına göre belirlenen programları tercih edenler işe başlamadan maaş ödemesi gibi burs alıyor. Peki hangi bölüm ve üniversiteler ne kadar burs veriyor? İşte tercihlere yön verecek haberin detayları...
25.07.2022 Eğitim
Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! BDDK Başkanı Akben duyurdu...
Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! BDDK Başkanı Akben duyurdu... Kripto paralarla ilgili flaş gelişme! Yasal düzenleme yapılacak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, kripto para konusunda, dünyada çoğu ülkede yasal düzenleme olmadığını belirtti. Akben, kafalardaki karışıklığın giderilmesi için Türkiye'de yasal düzenlemeler yapılmaya çalışıldığını açıkladı.
26.05.2022 Ekonomi
Kültür Bakanı Ersoy: 3 yılda 1200 proje destekledik
Kültür Bakanı Ersoy: 3 yılda 1200 proje destekledik Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 7'inci Altın Baklava Uluslararası Öğrenci Film Festivaline katıldı. Ersoy, bakanlık olarak son 3 yıl içerisinde bin 200 projeye destek verdiklerini söyledi.
12.05.2022 Siyaset
Kalyoncu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması: Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyon euro harcıyoruz
Kalyoncu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması: Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyon euro harcıyoruz Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İstanbul Havalimanı'yla ilgili, "Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyar avro para harcıyoruz. 25 yılda devlete 26 milyar kira ödüyoruz. Her yıl kiramızı ödüyoruz" dedi.
19.04.2022 Ekonomi
Bakan Koca dünyaya duyurdu! Avrupa’nın da önündeyiz
Bakan Koca dünyaya duyurdu! Avrupa’nın da önündeyiz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Azerbaycan, Filistin, Bosna- Hersek, Kırgızistan, Tacikistan, Namibya ve Nijer sağlık bakanlarının katıldığı toplantıda, Türkiye'nin Kovid-19 sürecinde güçlü bilişim alt yapısıyla çok hızlı aksiyon aldığını anlatarak, dijital hastane açısından HIMSS mükemmeliyet seviyesi olan Seviye 7'ye ulaşmış hastane sayısının tüm Avrupa'da toplam 5 iken, Türkiye'de de Avrupa'nın toplamı kadar Seviye 7 hastane sayısının 5 olduğunu duyurdu.
17.11.2021 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni'ne katıldı. Törende 'Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türklerinin Ada’da Varoluş Mücadelesi' konulu konferans veren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs’ın Türkiye ile ayrılmaz bir bütün olduğunu söyleyerek, "Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur" dedi.
27.10.2021 Gündem
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin yeni akademik yılının ilk dersini KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar verecek
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin yeni akademik yılının ilk dersini KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar verecek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademi Yıl açılış törenine katılacak. Öğrenciler ile bir araya gelecek olan Tatar, üniversitenin ilk dersine de verecek.
27.10.2021 Eğitim
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne TÜMA’dan ‘A’ notu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne TÜMA’dan ‘A’ notu Kısa adı UniAr (uniar.net) olan Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından 42 bin 353 üniversite öğrencisinin görüşü alınarak gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2021 yılı raporuna göre, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) “A” notu alan 10 üniversiteden biri oldu.
21.07.2021 Eğitim
Türk oyun geliştiricileri sektörün devleriyle bir araya gelecek
Türk oyun geliştiricileri sektörün devleriyle bir araya gelecek Türk oyun geliştiriciler ile oyun sektörünün önde gelen firmaları 'Mobidictum Business Network’ etkinliğinde bir araya gelecek. Etkinliğin, yeni iş birlikleri ve yeni yatırımları gündeme getirmesi bekleniyor.
2.05.2021 Ekonomi
35 fakülte ve yüksekokul kapatıldı, 26 yeni fakülte kuruldu...
35 fakülte ve yüksekokul kapatıldı, 26 yeni fakülte kuruldu... Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. 12 üniversitedeki 35 fakülte, enstitü ve yüksekokul kapatıldı, 6 üniversitedeki 9 fakülte ve yüksekokulun ismi değiştirildi.
6.02.2021 Eğitim
AB fonundan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne hibe desteği
AB fonundan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne hibe desteği KOBİ’lere ve girişimcilere mentorlük ve prototip desteği sağlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), geliştirdiği son proje ile AB’den 250 bin Euro’ya kadar hibe almaya hak kazandı. Üniversite bünyesinde kurulan Kalyon Garaj Girişimcilik ve Prototipleme Merkezi, son 3 yılda yaptığı toplam 14 proje ile TÜBİTAK, KOSGEB ve AB fonlarından KOBİ’ler ve girişimciler için yaklaşık 2,5 milyon lira finans desteği sağladı.
6.01.2021 Gündem
Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile fobiler aşılacak
Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile fobiler aşılacak Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) akademisyenleri tarafından “Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi” kullanılarak geliştirilen “PhobiAR” uygulaması; fobilerin tedavisine yeni bir boyut kazandıracak. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen uygulamanın 2021 yazında fobi tedavisinde kullanılmaya başlanacağını ve mobil cihazlar üzerinden de erişime açık olacağını duyurdu.
25.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile fobiler aşılacak
Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile fobiler aşılacak Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) akademisyenleri tarafından “Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi” kullanılarak geliştirilen “PhobiAR” uygulaması; fobilerin tedavisine yeni bir boyut kazandıracak. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen uygulamanın 2021 yazında fobi tedavisinde kullanılmaya başlanacağını ve mobil cihazlar üzerinden de erişime açık olacağını duyurdu.
25.11.2020 Gündem
4. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi Başlıyor
4. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi Başlıyor Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM), T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte düzenleyeceği ve ana teması ‘Dijital Çağda İnsan Kalmak’ olan 4’üncü Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi yarın başlıyor. 26 – 28 Kasım tarihleri arasında yapılacak ve dünya çapında önemli konuşmacıların katılacağı zirvenin açılış konuşmasını Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.
25.11.2020 Gündem
Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nda yatırıma devam! Düğmeye basıldı...
Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nda yatırıma devam! Düğmeye basıldı... Türkiye’de yenilenebilir enerjiye yapılan yatırımlar ve ihracat imkanlarının artmasıyla birlikte Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası’nın üretim kapasitesinin iki katına çıkartılması için düğmeye basıldı. Yerli ve milli imkanlarla güneş paneli üretiminin yapıldığı fabrikanın 500 Megavat olan kapasitesi, Haziran 2021 tarihine kadar 1000 Megavata çıkartılacak. Kapasite artışıyla birlikte istihdam da bin 400’den 2 bin 100’e çıkacak.
10.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan kalyoncu üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.