Harry Potter

Harry Potter

Son dakika Harry Potter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harry Potter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harry Potter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harry Potter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harry potter gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 harry potter haberi bulunmuştur. Tüm harry potter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roman Nedir, Özellikleri Nelerdir? Roman Türü Yazarları Ve Örnekleri...
Roman Nedir, Özellikleri Nelerdir? Roman Türü Yazarları Ve Örnekleri... Edebiyat alanı içerisinde en yaygın türün roman olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü roman türünde oldukça fazla eser verilmiştir. Tabi halen roman türünde eserler verilmeye devam etmektedir. Özellikle romanların farklı içeriklere sahip olmaları son derece dikkat çekicidir. Bunun yanında roman yazarı olan kişiler belirli özelliklere göre eserler verirler. Ortaya çıkan eserlerin roman türü içerisinde değerlendirilmesi için belirli kriterler vardır. 
1.02.2024 Gündem
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Büyücülük okulu ile başlayan ve gittikçe gizemli bir hal alan film serisi denilince 'Harry Potter' karşımıza çıkar. Kitaptan uyarlanan bu film serisi oldukça geniş kitlelere ulaşmış bir yapımdır.
29.01.2024 Gündem
'Harry Potter' dizisinde rol alıp almayacağını açıkladı!
'Harry Potter' dizisinde rol alıp almayacağını açıkladı! 'Harry Potter' filmlerinde başrol Harry Potter'a hayat veren oyuncu Daniel Radcliffe, diziye uyarlanacak seri ile ilgili konuştu. Ünlü isim, yeni yapımda rol alıp almayacağını da açıkladı.
4.07.2023 Magazin
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi!
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi! Fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Genç fenomen bu defa dekolteli pozlarıyla gündem oldu.
13.06.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Ünlü oyuncu Gökçe Akyıldız’ın oğlu 5 yaşına bastı. Akyıldız, Harry Potter temalı bir parti düzenledi.
21.03.2023 Magazin
Kerem Aktürkoğlu 24 yıl önce Gölcük depremini yaşadı Hatay için çalışmalara başladı
Kerem Aktürkoğlu 24 yıl önce Gölcük depremini yaşadı Hatay için çalışmalara başladı 1999 depremini yakından yaşayan ve Fransa'nın prestijli medya kuruluşu L'Equipe'te haberi yapılan Kerem Aktürkoğlu'nun 24 yıl aradan sonra Hatay için seferber olması takdir topladı.
8.02.2023 Galatasaray
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Kerem Aktürkoğlu hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan menajer Erekut Söğüt oyuncusu için "Serie A veya Premier Lig gibi liglere gitmesi normal" değerlendirmesinde bulundu.
13.12.2022 Galatasaray
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi?
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, Britanyalı yazar J.K. Rowling’le anlaşabilirlerse yeni bir Harry Potter filmi çekmek istediklerini söyledi.
5.11.2022 Kültür Sanat
Harry Potter’ın Hagrid’i Robbie Coltrane hayatını kaybetti
Harry Potter’ın Hagrid’i Robbie Coltrane hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Harry Potter filmlerinde canlandırdığı Hagrid rolüyle hafızalara kazınan İngiliz aktör Robbie Coltrane 72 yaşında hayatını kaybetti.
15.10.2022 Magazin
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
Rüşdi saldırısını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling tehdit edildi
Rüşdi saldırısını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling tehdit edildi İngiliz yazar Salman Rüşdi'nin ABD’de bıçaklı saldırıya uğramasını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling ölümle tehdit edildi.
14.08.2022 Dünya
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
ABD’nin tehlikeli Ukrayna planı sızdı! Dünya endişe ile izliyor, şehir savaşı...
ABD’nin tehlikeli Ukrayna planı sızdı! Dünya endişe ile izliyor, şehir savaşı... Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası tüm dünya ülkedeki gelişmeleri yakından takip ediyor. ABD ve Avrupa’dan Moskova yönetimine art arda sert yaptırımlar uygulanırken, savaşla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Amerika'nın Ukrayna'ya gönderdiği silah listesi sızdı. Belgeye göre; Pentagon aralık ayından itibaren uçaklara karşı roketler ve çok sayıda piyade tüfeğini Kiev yönetimine teslim etti. Ortaya çıkan belgelerden sonra çatışmaların şehir savaşına dönüşeceğinden endişe ediliyor.
5.03.2022 Dünya
Yüzyıllardır sırrı çözülemedi! Tapınak Şövalyeleri'nin mekanı oldu Harry Potter'a ilham verdi...
Yüzyıllardır sırrı çözülemedi! Tapınak Şövalyeleri'nin mekanı oldu Harry Potter'a ilham verdi... Tarih boyunca kuyular sanıldığının aksine hiçbir zaman yalnızca su çekmek için kullanılmadı. Bazı kuyular aslında dünyanın derinliklerine inen ters çevrilmiş kulelerdi. Portekiz'de bulunan Quinta da Regaleira Sarayı'nın içindeki kuyuya benzer tapınak da yeraltı dünyasına açılan geçitlerden yalnızca bir tanesi.
5.03.2022 Dünya
Alanyaspor: 1 - Galatasaray: 1
Alanyaspor: 1 - Galatasaray: 1 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 24'üncü haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 28'e çıkardı.
6.02.2022 Galatasaray
Menajeri yalanlamadı! 'Harry Potter' Kerem Aktürkoğlu'na 14 milyon euro veren dev kulüp...
Menajeri yalanlamadı! 'Harry Potter' Kerem Aktürkoğlu'na 14 milyon euro veren dev kulüp... Dün Hatayspor maçında yine şov yapan ve duran toptan attığı golle göz dolduran Kerem Aktürkoğlu için Avrupa devleri sıraya girdi. 14 milyon euro verilen Kerem, şu anda Galatasaray'da yolunda giden tek güzel şey olarak adlandırılıyor.
17.01.2022 Galatasaray
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak?
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak? Harry Potter dizisi ne zaman başlayacak, oyuncuları kim? Harry Potter dizisinin ön gösterimi yayınlandı. Büyücülük Dünyası’nın film kolunu başlatan “Harry Potter ve Felsefe Taşı” Kasım 2001’de vizyona girdi ve özel yapım serinin 20. yıldönümünü anacak.
29.12.2021 Televizyon
Harry Potter 20. yılında!  Türkiye’de Harry Potter kutlamaları ne zaman?
Harry Potter 20. yılında! Türkiye’de Harry Potter kutlamaları ne zaman? Kitaplarla başlayan Harry Potter fırtınası yirmi yıl önce ilk kez beyazperdeye taşındı ve o günden beri yediden yetmişe herkesi büyülemeyi sürdürüyor. Şimdi de tüm dünyayla eş zamanlı olarak "Harry Potter ve Felsefe Taşı" filmine özel, bütün gün sürecek bir şenlik Türkiye’de de gerçekleştirilecek. Peki, Türkiye’de Harry Potter kutlamaları ne zaman başlıyor? İşte Harry Potter’ın 20. Yıl etkinlikleri…
11.12.2021 Kültür Sanat
Harry Potter'ın yıldızı McRory hayatını kaybetti!
Harry Potter'ın yıldızı McRory hayatını kaybetti! Peaky Blinders dizisi ve fantastik Harry Potter film serisiyle tanınan Helen McRory, 52 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kocası Lewis acı haberi Twitter'dan duyurdu.
16.04.2021 Dünya
Yıllar sonra gelen Harry Potter itirafı!
Yıllar sonra gelen Harry Potter itirafı! Dünyaca ünlü film serisi Harry Potter’da Ron karakterini canlandıran Rupert Grint, 10 yıl süren çekimlere dair samimi itiraflarda bulundu.
15.03.2021 Magazin
Harry Potter ve Melez Prens fragmanı!
Harry Potter ve Melez Prens fragmanı! Başrollerinde, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson'ın olduğu "Harry Potter ve Melez Prens" filmi pazartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
28.01.2021 Televizyon
Harry Potter dizi mi oluyor? HBO Harry Potter dizisi için harekete geçildi!
Harry Potter dizi mi oluyor? HBO Harry Potter dizisi için harekete geçildi! Harry Potter dizi mi oluyor? Harry Potter adlı kitaptan sinemaya uyarlanan Harry Potter film serisi dizi oluyor. HBO Max ve Warner Bros. Harry Potter'ın dizisi için harekete geçti.
26.01.2021 Gündem
Oyuncu Rupert Grint baba oldu!
Oyuncu Rupert Grint baba oldu! 'Harry Potter' serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan oyuncu Rupert Grint, pandemi sırasında ebeveyn olan ünlüler kervanına katıldı.
12.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harry Potter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harry potter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.