Harem Otogarı

Harem Otogarı

Son dakika Harem Otogarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harem Otogarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harem Otogarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harem Otogarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harem otogarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 harem otogarı haberi bulunmuştur. Tüm harem otogarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Otogarlar kapalı mı? Cep otogarları ne zaman açılacak, esenler harem otogarı kapatıldı mı?
Otogarlar kapalı mı? Cep otogarları ne zaman açılacak, esenler harem otogarı kapatıldı mı? İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle peş peşe yeni kararlar alınıyor. AFAD vatandaşlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını isterken, THY, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın 04.00'a kadar tüm uçuşlarını durdurdu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle AVM’ler de bu akşam itibarıyla 19.30’da kapatılacak. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya otogarlar ile ilgili de açıklama yaptı. Peki, Otogarlar kapalı mı? Cep otogarları ne zaman açılacak, esenler harem otogarı kapatıldı mı?
24.01.2022 Gündem
İstanbul’u kana bulayacaklardı! Saldırı girişiminin detayları deşifre oldu
İstanbul’u kana bulayacaklardı! Saldırı girişiminin detayları deşifre oldu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda nisan ayında bölücü terör örgütü PKK/YPG'ya bağlı hücre tarafından sivilleri hedef alan saldırı girişiminin şifreleri çözüldü. Kandil’in talimatıyla Suriye’nin Kamışlı bölgesinden gönderilen 4 kilo 707 gram ağırlığındaki bombalar imha edilirken, patlayıcılara bağlı 4 ayrı telefon hattı Irak’ın kuzeyindeki Kandil kampından ve Suriye’nin kuzeydoğusundaki Kamışlı’dan 37 kez arandığı, ancak frekans boğucu (jammer) cihaz sayesinde sinyal düşmeyen tuzakların harekete geçmediği ve fünyeyi ateşlemediği ortaya çıktı.
15.12.2021 Gündem
İstanbul'da sahte içki can aldı! Korkunç son, elleri ve yüzü kanlar içinde...
İstanbul'da sahte içki can aldı! Korkunç son, elleri ve yüzü kanlar içinde... İstanbul Maltepe'de 48 yaşındaki Hayrettin Canbaz, sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti. Canbaz evde elleri ve yüzü kanlar içinde bulundu. Sahte içkiyi temin ettiği tespit edilen büfe işletmecisi gözaltına alındı.
23.12.2020 Gündem
Harem Otogarı'ndaki olayda şikayetçi polislerin ifadeleri ortaya çıktı
Harem Otogarı'ndaki olayda şikayetçi polislerin ifadeleri ortaya çıktı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Harem Otogarı’nda görevli polis memuruna bağırarak tepki gösterdiği, küfür ve hakaretlerde bulunduğu iddia edilen S.E. isimli kadın hakkında “polise direnme” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Şikayetçi polis memurları “Bize saldırdı, karnımı ısırdı, ‘o..çocukları. Sizi öldürdüklerinde seviniyorum’ diye hakaret etti, kendi kalçasını tırnaklayarak beni taciz ettiler dedi” şeklinde ifadeler verdikleri öğrenildi.
14.09.2020 Haber
Harem Otogarı'ndaki olayda şikayetçi polislerin ifadeleri ortaya çıktı
Harem Otogarı'ndaki olayda şikayetçi polislerin ifadeleri ortaya çıktı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Harem Otogarı’nda görevli polis memuruna bağırarak tepki gösterdiği, küfür ve hakaretlerde bulunduğu iddia edilen S.E. isimli kadın hakkında “polise direnme” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Şikayetçi polis memurları “Bize saldırdı, karnımı ısırdı, ‘o..çocukları. Sizi öldürdüklerinde seviniyorum’ diye hakaret etti, kendi kalçasını tırnaklayarak beni taciz ettiler dedi” şeklinde ifadeler verdikleri öğrenildi.
14.09.2020 Gündem
Polise bağırıp ve küfür ettiği iddia edilen kadın serbest bırakıldı
Polise bağırıp ve küfür ettiği iddia edilen kadın serbest bırakıldı Üsküdar’da, Harem Otogarı’nda önce esnafla tartışan daha sonra polis ekiplerine zorluk çıkararak görevli memura bağıran ve küfür ettiği iddia edilen S.E. isimli kadın gözaltına alınmasının ardından, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
13.09.2020 Gündem
Harem Otogar İşletmesi faaliyetlerini geçici olarak durdurma kararı  aldı
Harem Otogar İşletmesi faaliyetlerini geçici olarak durdurma kararı aldı Harem Otogar İşletmesi, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan "şehirler arası seyahat kısıtlaması" kararının ardından faaliyetlerini geçici olarak durdurdu.
28.03.2020 Gündem
Harem Otogarı Pendik’e taşınıyor
Harem Otogarı Pendik’e taşınıyor Şehirlerarası otobüslere 3. Köprü’yü kullanma zorunluluğu getirildiği için Harem Otogarı’nın Ataşehir’e taşınmasından vazgeçildi. Anadolu Yakası’nın yeni otogarı Pendik Kurtköy’e yapılacak.
17.03.2018 Ekonomi
MİT TIR'larını durduran savcı tutuklandı
MİT TIR'larını durduran savcı tutuklandı MİT'e ait TIR'ları Hatay'da durdurarak arama yapmak isteyen eski Kırıkhan Cumhuriyet Savcısı Kavalcıoğlu, "terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklandı
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yakalanan PKK'nın Sur bombacısına 472 yıl hapis istemi
İstanbul'da yakalanan PKK'nın Sur bombacısına 472 yıl hapis istemi İSTANBUL'da, geçen Mayıs ayında Diyarbakır'dan gelen bir otobüsün durdurularak kontrol edilmesi sonucu, Diyar D. adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanan ve PKK'nın en önemli bombacılarından biri olduğu iddia edilen 27 yaşındaki Yakup Akkan hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu ve 472 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Hedef 1. Ordu Komutanlığı'ymış!
Hedef 1. Ordu Komutanlığı'ymış! Silvan’da 3 polisin şehit olduğu bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist, İstanbul’da yakalandı. “Devreş” kod adlı terörist Yakup Akan’ın hedefinin 1. Ordu Komutanlığı olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Sur bombacısı İstanbul'da yakalandı
Sur bombacısı İstanbul'da yakalandı Diyarbakır Silvan'da yola döşediği bombayı patlatarak Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu ile 2 polisin şehit edilmesi, 2 polisin de yaralanmasına neden olan PKK bombacısı İstanbul'da yakalandı. Yakalanan Yakup Akkan'ın Sur'da ev ve sokaklara patlayıcı düzeneğini hazırlayan kişi olduğu öğrenildi
29.09.2021 Gündem
‘Türk müsün?’ diye sordu
‘Türk müsün?’ diye sordu Adana-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünde seyahat ederken muavinin telefonundaki amblem yüzünden yaptığı ihbar üzerine İstanbul Harem otogarında gözaltına alınan Serpil Kırdağ olayı anlattı.
29.09.2021 Gündem
Harem Otogarı'nda iki kişi gözaltına alındı
Harem Otogarı'nda iki kişi gözaltına alındı Adana-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsüne Hatay'dan bagajsız binen biri kadın 2 kişi, "terör" şüphesiyle Üsküdar Harem Otogarı'nda gözaltına alındı Polis ekipleri otogar çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı...
30.01.2016 Yaşam
Üsküdar'da korkutan patlama!
Üsküdar'da korkutan patlama! Harem otogarı yanındaki limanda akü takviyesi yapılırken deposu alev alıp patlayan TIR'ın sürücüsü yaralandı.
29.12.2015 Yaşam
Harem Otogarı'nda kapkaç
Harem Otogarı'nda kapkaç Çantası çalınan kadın, saldırganlar tarafından yaklaşık 4 metre sürüklendi
18.10.2015 Yaşam
Harem Otogarı taşınıyor
Harem Otogarı taşınıyor Otogarın işletmesini artık İSPARK yapacak
20.04.2015 Arşiv
Tarihi otogar taşınıyor!
Tarihi otogar taşınıyor! 1970’te faaliyete geçen Harem Otogarı Ataşehir’e taşınıyor. 2017 yılında tamamlanması beklenen yeni otogarı İSPARK işletecek. İşte otogarın daha önce hiçbir yerde çıkmamış o görüntüsü...
20.04.2015 Ekonomi
'Bisikleti tüm ülkeye sevdireceğiz'
'Bisikleti tüm ülkeye sevdireceğiz' 51. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU TANITIM ETKİNLİĞİNDE PEDAL ÇEVİREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ:
10.11.2021 Diğer Sporlar
İSPARK'tan büyük müjde!
İSPARK'tan büyük müjde! İstanbul Otopark İşletmeleri'nin (İSPARK) Alibeyköy'de kullanıma sunduğu cep otogarı, yılda 1,3 milyon vatandaşa hizmet veriyor.
18.12.2014 Ekonomi
Harem tarihe karışıyor!
Harem tarihe karışıyor! Anadolu yakasının en büyük yolcu taşıma ve otobüs ağına sahip Harem Otogarı'nın 2015 yılında Ataşehir'e taşınacak.44 yıl önce kurulan otogar tarihe karışacak
21.01.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Harem Otogarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harem otogarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.