Harem

Harem

Son dakika harem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.110 harem haberi bulunmuştur. Tüm harem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Murat Kurum vaatleri nelerdir? AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'un seçim vaatleri
Murat Kurum vaatleri nelerdir? AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'un seçim vaatleri AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Murat Kurum, bugün düzenlediği basın toplantısıyla seçim vaatlerini açıkladı. Kurum, İstanbul’un trafik sorununa işaret ederken Esenler ve Harem’de bulunan otogarların da taşınacağını ifade etti. İşte Murat Kurum'un vaatleri...
25.01.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen "İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7 Ekim'den bu yana Gazze ve Ramallah'a yaşananları tarif etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hastanelerin, ibadethanelerin, okulların, mülteci kamplarının, ambulansların bombalandığı güvenli denilen bölgelere göç eden sivillerin katledildiği tarihte eşi benzeri görülmemiş bir barbarlıkla karşı karşıyayız." ifadelerini kullandı.
11.11.2023 Gündem
Dışişleri'nden Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılara tepki
Dışişleri'nden Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılara tepki Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'te kutsal mekanlara yönelik gerçekleştirilen saldırıları kınadı.
2.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! İstanbul’da yaklaşık 16 bin servis aracının 300 bin çocuğu taşıyacağı yeni eğitim öğretim yılının ilk günü trafikte kaos yaşanmaması için tüm kurumlar alarma geçti.
4.09.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Ulusal Güvenlik Bakanının Harem-i Şerif’e düzenlediği baskına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada 'İsrail Ulusal Güvenlik Bakanının 21 Mayıs tarihinde İsrail güvenlik güçlerinin refakatinde Harem-i Şerif’e düzenlediği uluslararası hukuku açıkça ihlal eden baskını şiddetle kınıyoruz' denildi.
21.05.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın düzenlenecek konserler sebebiyle bazı yollar araç geçişine kapatılacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.
18.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mescid-i Aksa'ya el uzatılması kırmızı çizgimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mescid-i Aksa'ya el uzatılması kırmızı çizgimizdir Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Türkiye saldırılar karşısında sessiz kalamaz. Mescid-i Aksa'ya el uzatılması, Harem-i Şerif'in kutsiyetinin ayaklar altına alınması kırmızı çizgimizdir" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Gündem
Bahçeli'den İsrail'e tepki: Kutsallarımıza vahim ve vahşi bir saldırı
Bahçeli'den İsrail'e tepki: Kutsallarımıza vahim ve vahşi bir saldırı İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinlilere yönelik silahlı müdahalesine ilişkin konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Mescid-i Aksa’ya yapılan saygısız, kaba, orantısız, yaralayıcı ve insanlık dışı operasyonları tüm gücümle kınıyorum." dedi.
5.04.2023 Gündem
Mevlüt Çavuşoğlu'dan Mescid'i Aksa baskınına tepki: İsrail haddini aştı
Mevlüt Çavuşoğlu'dan Mescid'i Aksa baskınına tepki: İsrail haddini aştı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Toplantılarımızda, İsveç'in NATO üyeliği konusunda atılması gereken adımları ele alıdk. Şu ana kadar atılan adımlar yetersiz. Terörle mücadelede iş birliği yapılmalı" dedi.
5.04.2023 Gündem
Türkiye'den İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa baskınına tepki
Türkiye'den İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa baskınına tepki İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Dışişleri Bakanlığı, çok sayıda Filistinli sivilin gözaltına alındığı müdahaleyi lanetledi.
5.04.2023 Gündem
Güzel Günler Ayşim'i kim oynuyor? Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Güzel Günler Ayşim'i kim oynuyor? Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı? Güzel Günler Ayşim kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Güzel Günler dizisinde Ayşim karakterini Dora Dalgıç oynuyor. Peki Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı?
26.03.2023 Televizyon
Zayıf binaya izolatör ve karbon fiber çare mi? Binaların yükü yöntemi belirliyor
Zayıf binaya izolatör ve karbon fiber çare mi? Binaların yükü yöntemi belirliyor Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Uluslararası müteahhitlik firması sahibi ve metalurji-malzeme mühendisi Erhan Mataracı, depremde binaların neden yıkıldığı ve alınabilecek tedbirlerle ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mataracı, izolatör ve karbon fiber yöntemiyle ilgili önemli uyarılarda bulunurken, deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ise İstanbul'da deprem sonrası gerçekleştirilecek olan tahliye planı ile ilgili bilgi verdi.
25.02.2023 Gündem
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü?
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü? Genç oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar hayatını kaybetti. Acı haber sonrası oyuncunun da hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Berat Efe Parlar nereli?
24.01.2023 Televizyon
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı…
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı… İranlı hayranı Arezoo Doğan ile nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Ünlü türkücü oğluna ''Amin Badıkan'' ismini verdiklerini açıkladı. Peki, Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir?
16.01.2023 Gündem
1 Ocak Mekke'nin Fethi sözleri resimli mesajlarıi! Hadisli, resimli, dualı, ayetli, anlamlı, kısa uzun Mekke’nin fethi için farklı görseller, sözler, mesajlar, hadisler
1 Ocak Mekke'nin Fethi sözleri resimli mesajlarıi! Hadisli, resimli, dualı, ayetli, anlamlı, kısa uzun Mekke’nin fethi için farklı görseller, sözler, mesajlar, hadisler Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) doğduğu şehir Mekke’yi, 10 bin kişilik ordu ile 20 Ramazan’da (11 Ocak 630) tarihinde fethetti. Mekke’nin Fethi olarak tarihe geçen bu olay 31 Aralık’ı 1 Ocak 2023’e bağlayan gece kutlanır. Mekke’nin Fethi Müslümanlar ile Kureyş kabilesi arasındaki sekiz yıl süren savaşların sonunu getirmiş ve Arap Yarımadası'nda İslam'ın yayılışını daha da hızlandırmıştır. Mekke’nin fethinin 1.393’üncü yıl dönümünü için biz de Hadisli, resimli, dualı, ayetli, anlamlı, kısa uzun Mekke’nin fethi mesajları ve sözleri derledik.
1.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı İçişleri Bakanı Soylu, “Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı. Taksim saldırganı teröristin sözde eşi olan Bilal'in YPG üniformalı fotoğrafları da ele geçirildi” dedi.
27.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Harem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.