Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Son dakika Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harbiye cemil topuzlu açıkhava sahnesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 harbiye cemil topuzlu açıkhava sahnesi haberi bulunmuştur. Tüm harbiye cemil topuzlu açıkhava sahnesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Konser alanını dolduran dinleyiciler Göksel’in şarkıları ile eğlenirlerken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.
10.07.2023 Magazin
Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi!
Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi! Konserlerine hız kesmeden devam eden Serdar Ortaç, senfonik konserle bir ilke imza attı. Ünlü popçu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, ünlü orkestra Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde şarkılarını ilk kez seslendirdi.
1.11.2022 Magazin
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant İstanbul’a geliyor
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant İstanbul’a geliyor Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant, 'Biletinial Yaz Konserleri' kapsamında 13 Ağustos akşamı hayranları ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde buluşacak. Konser öncesi Türkiye’deki hayranları için video mesaj yayımlayan Brillant, “Covid başlamadan önce Türkiye’de konser vermiştim. Tekrar geleceğim için çok mutluyum. 13 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde sizlerle buluşmak beni çok mutlu edecek. Fiesta, dans, salsa, caz, hepsi orada olacak. Türkiye’yi seviyorum. Yakında görüşürüz” dedi.
1.08.2022 Kültür Sanat
Ajda Pekkan sahnede olay oldu! Seyirci "göremedik" dedi, Pekkan açtı...
Ajda Pekkan sahnede olay oldu! Seyirci "göremedik" dedi, Pekkan açtı... 76 yaşındaki Ajda Pekkan, son olarak İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sahne aldı. Sahne performansıyla dikkat çeken ünlü şarkıcıdan bomba bir hareket geldi. Pekkan'ın, bir erkek seyircisinin "Göremedik" diye bağırması üzerine bacağını açtı.
27.05.2022 Magazin
Mabel Matiz konserinde sosyal mesafe hiçe sayıldı
Mabel Matiz konserinde sosyal mesafe hiçe sayıldı Mabel Matiz, Harbiye'de konser verdi. Konserde sosyal mesafeye dikkat edilmedi.
7.09.2020 Magazin
Levent Yüksel'den Harbiye'de aşk şarkıları
Levent Yüksel'den Harbiye'de aşk şarkıları Şarkıcı Levent Yüksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
27.08.2020 Magazin
İbrahim Tatlıses hayranları Kanal D'de buluştu
İbrahim Tatlıses hayranları Kanal D'de buluştu Kanal D’de ekrana gelen İbrahim Tatlıses Harbiye Konseri, izleyicileri ekrana kitledi. Konser, sosyal medyada da büyük ses getirdi.
27.05.2020 Televizyon
İbrahim Tatlıses konseri Kanal D'de!
İbrahim Tatlıses konseri Kanal D'de! Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konseriyle, sevenleriyle Kanal D’de buluşacak.
26.05.2020 Televizyon
'Anne deme, abla de'
'Anne deme, abla de' Usta sanatçı Selda Bağcan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu.
19.10.2019 Magazin
Kaan Tangöze'yi en önde izledi
Kaan Tangöze'yi en önde izledi Duman grubu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Grubun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural, konseri en ön sıradan izledi.
12.10.2019 Magazin
Erol Evgin sevenleriyle buluştu
Erol Evgin sevenleriyle buluştu Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu.
4.07.2019 Kültür Sanat
"Çok kilo aldım"
"Çok kilo aldım" Teoman önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu.
23.06.2019 Magazin
Heyecanlı  Kraliçe
Heyecanlı Kraliçe Şebnem Ferah, Harbiye Açıkhava Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirilen konserde bu yıl ikici kez sahne aldı.
28.10.2018 Magazin
Baba oğuldan Seninle Başım Dertte
Baba oğuldan Seninle Başım Dertte Selami Şahin, ‘Eskimeyen Şarkılar’ konseptiyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeydi.
1.10.2018 Magazin
Aşk bitti konu kapandı
Aşk bitti konu kapandı Gülben Ergen önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Ziynet Sali konserini izledi.
29.09.2018 Magazin
500 binlik konser serisi
500 binlik konser serisi ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde 11 gün boyunca müzikseverlerle buluştu.
14.09.2018 Magazin
Bin kere doğsam Türk olmak  isterim!
Bin kere doğsam Türk olmak isterim! Ünlü isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sahnelerde kutladı. Bayramda konser veren isimlerden biri de Murat Boz’du. Şarkıcı bayram coşkusunu “Bin kere dünyaya gelecek olsam bin kere Türk olarak doğmak isterdim” sözleriyle dile getirdi
31.08.2018 Magazin
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Yıldızlı Geceler konserleri başlıyor
Yıldızlı Geceler konserleri başlıyor ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi yeniden müzikseverle buluşuyor. Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde iki hafta sürecek müzik şöleninde, birbirinden değerli sanatçılar en özel şarkılarını hayranları için seslendirecek. 30 Ağustos’ta Volkan Konak’la başlayacak konser serisi, 9 Eylül’deki Zara konseriyle sona erecek.
8.08.2018 Kültür Sanat
Böyle ölmeyiz füze at Sıla!
Böyle ölmeyiz füze at Sıla! Harbiye serisinin final konserinde hayranları Sıla’nın aşk şarkılarına ithafen “Böyle ölmeyiz Sıla. Füze at füze” yazılı pankart açarak güldürdü
30.07.2018 Magazin
Harbiye’yi salladı
Harbiye’yi salladı RUMEN yıldız Inna, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.
19.07.2018 Magazin
Buzdolabında uyuyorum!
Buzdolabında uyuyorum! Levent Yüksel bugün uzun bir aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak. 53 yaşındaki sanatçı yıllardır değişmeyen görüntüsü hakkında “Buzdolabında uyuyorum” diyerek espri yaptı
18.07.2018 Magazin
2017’nin galibi Tarkan ve Sıla
2017’nin galibi Tarkan ve Sıla Etkinlik tutkunları bu yıl en çok beğenilen konser biletlerini seçti. Tarkan ve Sıla bu yıl konserleri en çok rağbet gören iki ismi oldu
30.11.2017 Magazin
Beren kuliste
Beren kuliste Kenan Doğulu önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.
14.10.2017 Magazin
Seneye görüşmek üzere
Seneye görüşmek üzere Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki maratonunun sekizinci ve son gecesinde alanı yine hınca hınç doldurdu.
17.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harbiye cemil topuzlu açıkhava sahnesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.