Harbiye Açıkhava Tiyatrosu

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu

Son dakika Harbiye Açıkhava Tiyatrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harbiye Açıkhava Tiyatrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harbiye açıkhava tiyatrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 harbiye açıkhava tiyatrosu haberi bulunmuştur. Tüm harbiye açıkhava tiyatrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne?
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne? Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç (97) hayata veda etti. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Kıvanç'ın vefatını, oğlu yazar Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından duyurdu. Ümit Kıvanç, paylaşımında "Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Kıvanç'ın cenazesi yarın öğleyin Zincirlikuyu Camisi'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Peki, Halit Kıvanç kimdir, nereli? Sunucu Halit Kıvanç neden öldü, kaç yaşındaydı?
26.10.2022 Gündem
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı İlker Kaleli ile mutlu bir birlikteliği olan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Covid-19 nedeniyle mola verdiği konserlerine devam ediyor. Sıla geçtiğimiz günlerde Ege turuna Didim konseriyle devam etti.
25.08.2022 Magazin
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini, Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, ilk kez China Forbes ve Storm Large’ın sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile hayranlarıyla buluşacak. Peki, Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Levent Yüksel'den Harbiye'de aşk şarkıları
Levent Yüksel'den Harbiye'de aşk şarkıları Şarkıcı Levent Yüksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
27.08.2020 Magazin
Sağlıkçılar için söyledi
Sağlıkçılar için söyledi Mor ve ötesi, KerkiSolfej’in düzenlediği konserler kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı.
26.08.2020 Magazin
'Gözüm açık gitmeyecek'
'Gözüm açık gitmeyecek' Popçu Simge, Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. İlk defa Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Simge, sahne şovu ve performansıyla alkış aldı.
6.08.2020 Magazin
Ajda Pekkan'ın kafasındaki tüyler gerçek iddiası
Ajda Pekkan'ın kafasındaki tüyler gerçek iddiası Ajda Pekkan önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda 6 bin kişiye 3 saat boyunca 35 şarkı söyledi.
12.09.2019 Magazin
1 milyonluk bebek
1 milyonluk bebek Tarkan, geçen yıl dünyaya gelen kızı Liya için banka hesabı açtı. Ayrıca Tarkan'ın banka hesabına 1 milyon TL yatırdığı ortaya çıktı.
8.09.2019 Magazin
Tarkan'dan zayıflamak için 98 yıllık yöntem
Tarkan'dan zayıflamak için 98 yıllık yöntem Tarkan, 20-27 Eylül tarihleri arasında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği 6 konser öncesi kampa girdi.
3.09.2019 Magazin
Yıldız Tilbe'den tepki çeken hareket
Yıldız Tilbe'den tepki çeken hareket Yıldız Tilbe çılgın dansları, farklı giyim tarzı, ilginç sosyal medya paylaşımları ile hep gündemde.
11.08.2019 Magazin
Sertab Erener, Harbiye'de sahne aldı!
Sertab Erener, Harbiye'de sahne aldı! 27. yılını kutladığı müzik hayatında en üretken dönemlerinden birini yaşayan Türkçe popun etkili ve güçlü isimlerinden Sertab Erener, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
8.07.2019 Kültür Sanat
Harbiye Açıkhava’da 12 ay kesintisiz sanat
Harbiye Açıkhava’da 12 ay kesintisiz sanat Cemil Topuzlu sahnesi ile ilgili yıllardır süren spekülasyonlara Binali Yıldırım noktayı koyacak. ‘Yıkılacak’, ‘Yeniden yapılacak’, ‘Üstü kapanacak’ tartışmalarının yapıldığı sahne, dünya çapında organizasyonlara ev sahipliği için hareketli tabanla yenilenecek. 12 ay kullanım amacıyla üstü açılır kapanır olacak
24.02.2019 Gündem
Berkay’ı daha çok sevsinler
Berkay’ı daha çok sevsinler BERKAY önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.
4.09.2018 Magazin
Damdaki Kemancı’dan müthiş performans
Damdaki Kemancı’dan müthiş performans Broadway’in en uzun soluklu projesi “Damdaki Kemancı” usta Türk oyuncularla 7 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda. Müzikale Türkçe yorumunu katan yönetmen Mehmet Ergen ile projeyi konuştuk
3.08.2018 Magazin
Aleyna Tilki'ye benzetilince ateş püskürdü
Aleyna Tilki'ye benzetilince ateş püskürdü Güzel popçu Gülşen, yeni imajıyla Aleyna Tilki'ye benzetilmesine sert tepki gösterdi. Gülşen, gazetecilere "benzetme büyük hata" dedi.
10.07.2018 Magazin
Karadenizliler Derya Aydın için toplanıyor!
Karadenizliler Derya Aydın için toplanıyor! Karadenizli sanatçılar, bir yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyin fonksiyonlarını kaybeden şarkıcı Ebral Aydın'ın eşi Derya Aydın için yardım konserinde bir araya geliyor.
11.10.2017 Kültür Sanat
Harbiye’den veda konserleri
Harbiye’den veda konserleri Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarının adeta geçit töreni yaptığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yaza Atlantis Yapım organizasyonuyla veda ediyor. Son dört konser kaçmaz!
8.10.2017 Magazin
Harbiye Ekim’i
Harbiye Ekim’i Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Ekim ayında da farklı organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
3.10.2017 Magazin
Harbiye'de Ekim konserleri!
Harbiye'de Ekim konserleri! Türkiye’nin en görkemli konser mekanı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Ekim ayında da farklı organizasyonlara evsahipliği yapmaya devam ediyor.
3.10.2017 Kültür Sanat
Gecenin altın düeti
Gecenin altın düeti Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu.
21.09.2017 Magazin
Broadway’den İstanbul’a müzikaller
Broadway’den İstanbul’a müzikaller 2006’da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde o yazın en ilgi gören konserlerinden olan “Broadway’den İstanbul’a Müzikaller” 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuarı ve güçlü oyuncu ile Harbiye Açıkhava’da..
15.09.2017 Arşiv
11 yıl sonra yeniden!
11 yıl sonra yeniden! 2006 yılında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde o yazın en ilgi gören konserlerinden olan ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’, 11 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava’da tekrar görücüye çıkacak.
13.09.2017 Kültür Sanat
Broadway’den İstanbul’a
Broadway’den İstanbul’a ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuvarı, güçlü oyuncu ve sanatçı kadrosu ile Harbiye Açıkhava’da yeniden görücüye çıkıyor
12.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harbiye açıkhava tiyatrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.