Hande Subaşı İnstagram

Hande Subaşı İnstagram

Son dakika Hande Subaşı instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Subaşı instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Subaşı instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Subaşı İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande subaşı instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 hande subaşı instagram haberi bulunmuştur. Tüm hande subaşı instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Subaşı acı haberi paylaştı
Hande Subaşı acı haberi paylaştı Oyuncu Hande Subaşı, yaşadığı acı kaybı sosyal medya hesabından duyurdu.
22.12.2018 Magazin
Hande Subaşı gerçeği açıkladı!
Hande Subaşı gerçeği açıkladı! Hande Subaşı ile sevgilisi Altuğ Leblebici ayrıldı mı? Güzel oyuncu açıkladı...
5.10.2017 Magazin
Hande Subaşı'dan su altında romantizm!
Hande Subaşı'dan su altında romantizm! Ceylan Çapa’nın Aralık 2015’te ayrıldığı madenci Altuğ Leblebici, 2005 Miss Turkey Güzeli, manken-oyuncu Hande Subaşı ile geçen Ekim’de aşk yaşamaya başlamıştı.
8.08.2017 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Hande Subaşı'ndan şaşırtan hamle
Hande Subaşı'ndan şaşırtan hamle Şarkıcı ve oyuncu Hande Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı Alican Ulusoy'un uyarısıyla menajeri olan eski eşi Can Tursan’ı hayatından çıkardı.
18.12.2019 Magazin
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle Çukur dizisinin 12. Bölümde dizinin sevilen karakterlerinden Kemal vuruldu. Kemal’in diziye deva edip etmeyeceği merak edilirken, Çukur hayranları Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye soruyor. Peki Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı?
11.12.2019 Gündem
Acun: Şeyma'yı çok kıskanıyorum
Acun: Şeyma'yı çok kıskanıyorum TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı. Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı'nı çok kıskandığını söyledi.
4.10.2018 Magazin
Aşk bitti mi?
Aşk bitti mi? ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisinde ‘Aylin’ karakterini canlandıran Hande Subaşı, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
5.02.2018 Magazin
Eve götürmeyi düşünüyor!
Eve götürmeyi düşünüyor! Oyuncu Hande Subaşı, önceki günü güzellik bakımına ayırdı...
31.10.2016 Magazin
Dalgalarla dans!
Dalgalarla dans! Çeşme’de tatil yapan 2005 Miss Türkey birincisi Hande Subaşı, önceki gün sörf yaparken çekilen videosunu Instagram’dan paylaştı...
25.08.2016 Magazin
'Apaçiler ve Türkiye güzeli'
'Apaçiler ve Türkiye güzeli' Birlikte tatil yapan 2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı ile eski eşi Can Tursan, önceki gün Akyaka'da dostlarıyla birlikte havuz partisi yaptı.
12.07.2016 Magazin
Baba olduğunu Instagram’dan öğrendim
Baba olduğunu Instagram’dan öğrendim Arnavutköy’de görüntülenen Hande Subaşı, “Diriliş” dizisinde rol arkadaşı Engin Altan Düzyatan’ın baba olduğunu Instagram’dan öğrendiğini söyledi...
14.01.2016 Magazin
Komşunun bahçesinden üzüm araklamaca
Komşunun bahçesinden üzüm araklamaca ‘Ana Propaganda’ filminin çekimlerini tamamlayan Hande Subaşı, başrolünü oynadığı ‘Defne’nin Bir Mevsimi’ filminin çekimlerine Hatay’da başladı...
26.09.2015 Magazin
Diriliş Ertuğrul'da sürpriz ayrılık
Diriliş Ertuğrul'da sürpriz ayrılık TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Esra Bilgiç gibi isimlerin yer aldığı 'Diriliş-Ertuğrul' dizisinde bir ayrılık yaşandı...
2.07.2015 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hande Subaşı İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande subaşı instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.