Altuğ Leblebici

Altuğ Leblebici

Son dakika Altuğ Leblebici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Altuğ Leblebici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Altuğ Leblebici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altuğ Leblebici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altuğ leblebici gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 altuğ leblebici haberi bulunmuştur. Tüm altuğ leblebici haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski eşine geri döndü
Eski eşine geri döndü Dört yıllık evliliklerini 2016 yılında sonlandıran oyuncu Hande Subaşı ile Can Tursan, önceki gece Bebek'te görüntülendi.
10.11.2018 Magazin
Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı Altuğ Leblebici
Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı Altuğ Leblebici Aslışah Alkoçlar, hafta sonu Alaçatı’da yeni sevgilisi Altuğ Leblebici ile görüntülendi. Çift, el ele romantik bir yürüyüş yaptı
10.04.2018 Magazin
Aşk bitti mi?
Aşk bitti mi? ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisinde ‘Aylin’ karakterini canlandıran Hande Subaşı, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
5.02.2018 Magazin
Evlilik sorusu utandırdı
Evlilik sorusu utandırdı Şu sıralar ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hande Subaşı annesi Şaziye Alptekin ile Akmerkez’de görüntülendi.
3.01.2018 Magazin
Evlilik için erken
Evlilik için erken Hande Subaşı, önceki akşam Akmerkez’deydi.
26.10.2017 Magazin
Hande Subaşı gerçeği açıkladı!
Hande Subaşı gerçeği açıkladı! Hande Subaşı ile sevgilisi Altuğ Leblebici ayrıldı mı? Güzel oyuncu açıkladı...
5.10.2017 Magazin
Utangaç aşıklar
Utangaç aşıklar Hande Subaşı uzun süredir aşk yaşadığı Altuğ Leblebici’yle Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.08.2017 Magazin
Hande Subaşı'dan su altında romantizm!
Hande Subaşı'dan su altında romantizm! Ceylan Çapa’nın Aralık 2015’te ayrıldığı madenci Altuğ Leblebici, 2005 Miss Turkey Güzeli, manken-oyuncu Hande Subaşı ile geçen Ekim’de aşk yaşamaya başlamıştı.
8.08.2017 Magazin
Direksiyon Hande’ye emanet
Direksiyon Hande’ye emanet Hande Subaşı ve işadamı sevgilisi Altuğ Leblebici, önceki akşam Etiler’de bir mekanda eğlendi.
11.03.2017 Magazin
Baş harfini boynunda taşıyor
Baş harfini boynunda taşıyor Hande Subaşı, önceki gün alışveriş yapmak için geldiği Akmerkez’de objektiflere takıldı
17.02.2017 Magazin
Hande Subaşı'ya sevgilisinden destek!
Hande Subaşı'ya sevgilisinden destek! Aşkları doludizgin devam eden Hande Subaşı ile sosyetik sevgilisi Altuğ Leblebici, önceki akşam bir davette şıklıklarıyla göz kamaştırdı.
17.02.2017 Magazin
Hande Subaşı için kardan pasta!
Hande Subaşı için kardan pasta! Altuğ Leblebici, yoğun kar yağışının olduğu bugünlerde sevgilisine doğum günü için farklı bir kutlama yapmak istedi.
10.01.2017 Magazin
Hande Subaşı'nın yeni aşkı tanıdık!
Hande Subaşı'nın yeni aşkı tanıdık! Hande Subaşı'nın yeni aşkı Ceylan Çapa'nın eski sevgilisi...
28.11.2016 Magazin
Alışveriş meraklıları
Alışveriş meraklıları Ceylan Çapa ve sevgilisi Altuğ Leblebici geçtiğimiz gün Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı...
1.03.2015 Magazin
Yaza düğün var!
Yaza düğün var! Burak Özçivit’ten ayrıldıkan sonra taş madenleri sahibi Altuğ Leblebici’yle aşk yaşamaya başlayan Ceylan Çapa, sevgilisiyle İstinyepark’ta görüldü...
15.01.2015 Magazin
Ceylan tatilden döndü!
Ceylan tatilden döndü! Bulgaristan'ın ünlü kayak merkezi Bansko'ya giden sosyetik güzel Ceylan Çapa'yla sevgilisi Altuğ Leblebici önceki akşam İstanbul'a döndü...
4.01.2015 Magazin
Yeni aşkını ilan etti!
Yeni aşkını ilan etti! Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’le bir dargın bir barışık süren ilişkisi geçtiğimiz aylarda sona eren Ceylan Çapa, taş ocağı sahibi olan Altuğ Leblebici’yle aşk yaşamaya başladı...
23.10.2014 Magazin
Seçim, 367 ve türbanın önüne geçer
Seçim, 367 ve türbanın önüne geçer Piyasalar Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığını, çok keskin hareketlerle karşılamadı.
25.04.2007 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altuğ Leblebici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altuğ leblebici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.