Hande Gülşen

Hande Gülşen

Son dakika hande gülşen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hande gülşen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hande gülşen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Gülşen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande gülşen gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 hande gülşen haberi bulunmuştur. Tüm hande gülşen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek!
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek! Esat Yontunç ve Hande Gülşen çifti, oğulları Esathan’ı, “Survivor”ın çekimleri için yılın büyük bölümünü geçirdikleri Dominik’te okula yazdırıyor.
10.01.2022 Magazin
Ilıcalı paylaştı! Babalık yakışacak...
Ilıcalı paylaştı! Babalık yakışacak... Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen oğulları Esathan'a kavuştu. Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Yontunç'un mutlu anlarını Instagram'dan paylaştı.
2.08.2019 Magazin
Esat Yontunç baba oluyor!
Esat Yontunç baba oluyor! Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen bebek bekliyor. Müjdeli haberi Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin duyurdu.
27.02.2019 Magazin
İran'da düşen jet ile ilgili flaş gelişme!
İran'da düşen jet ile ilgili flaş gelişme! İran'da düşen jette hayatını kaybeden isimlerden olan ve bir türlü ulaşılamayan Beril Gebeş'in cenazesini arama çalışmaları yeniden başlıyor.
30.03.2018 Gündem
Evli çiftler buluştuk
Evli çiftler buluştuk Pelin Karahan-Bedri Güntay çifti önceki akşam Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen ile yemekte buluştu.
14.11.2017 Magazin
Yontuç çifti alışverişte
Yontuç çifti alışverişte Geçtiğimiz ağustosta nikah masasına oturan Esat Yontuç ile Hande Gülşen Zorlu AVM’deydi.
2.10.2017 Magazin
Balayı arkadaşlarla
Balayı arkadaşlarla Esat Yontunç, tasarımcı Hande Gülşen’le önceki gün evlendikten sonra düğüne katılan Murat Boz, Hadise, Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay sabah erken saatlerde otelden ayrıldı.
26.08.2017 Magazin
Damada can simidi
Damada can simidi Acun Ilıcalı’nın ortağı Esat Yontuç’un Göcek’teki düğününe katılan davetliler eğlenceye sabahtan başladı. İskeleye gelen gelin ve damat da eğlenceye katıldı
25.08.2017 Magazin
Olay ikili yine bir arada! Bu sefer...
Olay ikili yine bir arada! Bu sefer... TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç, Antalya'da düzenlenen görkemli bir tören ile hayatını Hande Gülşen'le birleştirdi. Olay ikili Murat Boz ve Eser Yenenler de düğüne katıldı.
25.08.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'nın 'Nusret' paylaşımı tepki çekti!
Şeyma Subaşı'nın 'Nusret' paylaşımı tepki çekti! Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşı Esat Yontuç ile Hande Gülşen'in düğününe terlikle katılan restoran sahibi Nusret, sosyal medyada "tuvalet terliğiyle düğüne gitmiş" yorumlarına neden oldu.
25.08.2017 Magazin
Esat Yontuç'un düğününde ünlü yağmuru!
Esat Yontuç'un düğününde ünlü yağmuru! Acun Ilıcalı ile uzun yıllar birlikte iş yapan ve yakın arkadaş oldukları bilinen Esat Yontuç, 4 Ağustos'ta sözlendiği Hande Gülşen ile bugün hayatlarını birleştirdi.
24.08.2017 Magazin
Hande Gülşen kimdir?
Hande Gülşen kimdir? Hande Gülşen kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ile sözlenen Hande Gülşen kim olduğu, yaşı, hayatı, mesleği gibi konular araştırılıyor. İşte Hande Gülşen'in merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Acun'un kankası Esat Yontuç yüzük taktı
Acun'un kankası Esat Yontuç yüzük taktı Acun Ilıcalı'nın yakın dostu ve iş ortağı Esat Yontuç, nişan yüzüğünü takarak evliliğe ilk adımını attı. Törene, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nın katılmaması dikkat çekti.
13.07.2017 Magazin
Esat Yontunç evleniyor
Esat Yontunç evleniyor Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç aradığı aşkı buldu. Yontunç bakın kiminle evleniyor.
11.04.2017 Magazin
Tasarımlarımız ortak hayal gücümüzden doğuyor
Tasarımlarımız ortak hayal gücümüzden doğuyor Uzun zamandır bu kadar ferah bir mağazaya girmemiştim...
13.09.2013 Arşiv
Gülşen'den ekibine büyük jest!
Gülşen'den ekibine büyük jest! Bir konseri sırasında sarf ettiği sözler nedeniyle ev hapsi cezası alan Gülşen, geçen 2 aylık süreçte konserlerini iptal etmişti. Ünlü şarkıcı ekibine büyük bir jest yaptı.
18.12.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Gülşen sahne kıyafetiyle gündemden düşmedi! Hande Yener'den Gülşen yorumu...
Gülşen sahne kıyafetiyle gündemden düşmedi! Hande Yener'den Gülşen yorumu... Şarkıları ve sahnede giydiği kıyafetlerle adından söz ettirmeyi başaran isimlerden Gülşen, geçtiğimiz akşam Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Festivali’nde sevenleriyle buluştu. Konsere yoğun ilgi gösteren hayranlarına müzik ziyafeti sunan ünlü şarkıcı, sahne performansının yanı sıra bir kez daha dekolteli kostümüyle magazin gündemine geldi.Hande Yener bir takipçisiyle girdiği polemikte verdiği yanıtla gündem oldu. "Kıyafet dışında bir şey gündeme gelmiyor magazinde" diyen Yener'e bir takipçisi Gülşen ile ilgili bir yorum yaptı.
14.08.2022 Magazin
Ünlü isimler şıklık yarışına girdiler! İşte ELLE Style Awards 2022'nın ödülleri ve sahipleri...
Ünlü isimler şıklık yarışına girdiler! İşte ELLE Style Awards 2022'nın ödülleri ve sahipleri... Dün akşam Kuruçeşme'de gerçekleşen ELLE Style Awards 2022'de yılın en iyi stilleri ödüllendirdi. Şıklık yarışının yaşandığı gecede ünlü isimler sahneye çıkarak ödüllerini aldı. İşte ünlü isimlerin aldığı ödüller ve kıyafetleri...
31.05.2022 Magazin
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı...
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı... Ünlü isimlerin bilinmeyen, görünce ‘yok artık’ dedirtecek ilişkileri ortay çıktı. Listede görünce büyük şaşkınlık yaratacak birçok isim yer alıyor. Magazin tarihinin tozlu sayfalarında kalan ve unutulup giden aşklar dönemlerine damga vururken, ayrılma süreçleri de bir o kadar sancılı olmuştu. İşte Cem Yılmaz-Deniz Akkaya çiftinden, Hande Ataizi-Fazıl Say aşkına ünlü isimlerin bilinmeyen ilişkileri...
22.04.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu! Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, "Açık giyinmek sana çok yakışıyor" yorumuna İzzet Yıldızhan'ı da dahil ederek yanıt verdi.
17.03.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok Farah Zeynep Abdullah, başrolünde yer aldığı, ilk haftasında bir milyon 600 bin kişiyi sinema salonlarına çeken 'Bergen' filmi için Box Office Türkiye’nin sorularını yanıtladı.
12.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Gülşen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande gülşen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.