Hamzaçebi

Hamzaçebi

Son dakika hamzaçebi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamzaçebi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamzaçebi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamzaçebi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamzaçebi gelişmeleri de dahil olmak üzere 696 hamzaçebi haberi bulunmuştur. Tüm hamzaçebi haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de tüm oklar Kılıçdaroğlu'na döndü! İstifa çağrısı
CHP'de tüm oklar Kılıçdaroğlu'na döndü! İstifa çağrısı CHP eski milletvekili Akif Hamzaçebi, sosyal medya hesabından ‘ön bilgilendirme’ başlığıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi.
30.05.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaşamını yitiren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (68), İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2022 Siyaset
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması Sivas'ta esnaf ziyareti yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, kentte esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile eski CHP tartışması yaşadı.
1.09.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Prof. Dr. Bulutay'ın cenaze törenine katıldı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Prof. Dr. Bulutay'ın cenaze törenine katıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Prof. Dr. Tuncer Bulutay (88) için Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
8.12.2021 Siyaset
Millet İttifakı'nda adaylık krizi!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 2 yıl kala Millet İttifakı'nda adaylık krizi başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'de peş peşe hamleler geldi. Akşener'in ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
29.10.2021 Siyaset
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu Akif Hamzaçebi'nin annesinin cenaze törenine katıldı
Kılıçdaroğlu Akif Hamzaçebi'nin annesinin cenaze törenine katıldı CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin annesi Memnune Hamzaçebi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Memnune Hamzaçebi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.
6.11.2020 Siyaset
CHP'de Kaftancıoğlu krizi!  Kılıçdaroğlu devreye girdi
CHP'de Kaftancıoğlu krizi! Kılıçdaroğlu devreye girdi Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Atatürk’ün adını ‘Kategorize edilmesine karşıyım’ diyerek kullanmayan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’na parti içinden tepki geldi. Tartışma büyüyünce devreye Kılıçdaroğlu girdi, partililerin yorum yapmamasını istedi.
15.09.2020 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi belli oldu
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi belli oldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 kişilik yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu belirledi.
10.08.2020 Siyaset
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37’nci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, PM seçiminde 982 ile en fazla oyu olan isim oldu.
27.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
Almanya'daki aşırı sağcı terör saldırısı TBMM'de kınandı!
Almanya'daki aşırı sağcı terör saldırısı TBMM'de kınandı! TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Levent Gök başkanlığında toplandı.
20.02.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Depreme karşı önlem almak hepimizin ortak görevi
Kılıçdaroğlu: Depreme karşı önlem almak hepimizin ortak görevi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Suriçi Grubunun düzenlediği 'İstanbul Toplantıları'nda yaptığı konuşmada, "Depreme karşı önlem almak da hepimizin ortak görevi. Böylesine acı bir günü yaşadığımız bir ortamda böyle katı siyasi polemiklerden uzak durmamız lazım" dedi.
26.01.2020 Siyaset
Öğrenim kredisi borcunda yeni gelişme! Yasa teklifi Meclis'e geliyor
Öğrenim kredisi borcunda yeni gelişme! Yasa teklifi Meclis'e geliyor Hükümet, yaklaşık 5 milyon genci ilgilendiren eğitim kredisi borçları için ‘iş bulduktan sonra ödeme’ formülü üzerinde çalışıyor. Mevcut düzenlemede borç mezun olduktan iki yıl sonra ödenmezse icra geliyor. Karşılıksız çeke hapis cezasına karşı da çalışma gündemde.
19.11.2019 Ekonomi
Mümtaz Soysal son yolculuğuna uğurlandı
Mümtaz Soysal son yolculuğuna uğurlandı Eski Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Mümtaz Soysal, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
13.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun annesinin cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun annesinin cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun annesi Nevin Akbaşoğlu'nun cenazesine katıldı.
8.11.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu'dan İBB'ye ziyaret
Kılıçdaroğlu'dan İBB'ye ziyaret CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.
5.07.2019 Siyaset
FETÖ'nün kara havacılık davasında karar çıktı
FETÖ'nün kara havacılık davasında karar çıktı Darbeci helikopter pilotlarının da yargılandığı Kara Havacılık Komutanlığı davasında 56 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
30.05.2019 Gündem
PFDK'dan Sergen Yalçın'a iki maç ceza!
PFDK'dan Sergen Yalçın'a iki maç ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a iki maç ceza verdi.
21.03.2019 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Edirne'de önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Edirne'de önemli açıklamalar! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'de halka seslendi. "Halkalı-Kapıkule hızlı treni için alt yapı hazırlıklarımızı tamamladık. Seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya düşecek" diyen Erdoğan,'Kanal Edirne' projesini de hayata geçirileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Trakya'da keşfedilen doğal gazın ekonomiye 5 milyar lira katkı sağlayacağını duyurdu.
16.02.2019 Siyaset
CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi istifa etti
CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi istifa etti CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, görevinden ayrıldığını açıkladı.
7.02.2019 Siyaset
CHP İstanbul, Bursa ve Antalya adaylarını yarın açıklayacak
CHP İstanbul, Bursa ve Antalya adaylarını yarın açıklayacak CHP, yarın toplanacak Parti Meclisi'nden sonra İstanbul, Antalya ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile birlikte yaklaşık 400 ilçenin de adayını açıklayacak.
17.12.2018 Siyaset
Şehit üsteğmen son yolculuğuna uğurlandı
Şehit üsteğmen son yolculuğuna uğurlandı Afrin Tel Rıfat bölgesinden PKK/YPG'li teröristler tarafından açılan ateş sonrası şehit olan 25 yaşındaki Topçu Üsteğmen Muhammed Ali Kalo son yolcuğuna uğurlandı.
15.12.2018 Gündem
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal...
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal... 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için adaylarını belirlemeye çalışan CHP’de İstanbul adayları belli oldu. Seçimin en merak edilen bölgesi İstanbul ve ilçelerinde aday listesini hazırlayan Kılıçdaroğlu’nu kara kara düşündüren 4 isim için çözüm arayışları devam ediyor.
7.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hamzaçebi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamzaçebi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.