Hamdi Akın İpek

Hamdi Akın İpek

Son dakika hamdi akın ipek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamdi akın ipek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamdi akın ipek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamdi Akın İpek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamdi akın ipek gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 hamdi akın ipek haberi bulunmuştur. Tüm hamdi akın ipek haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ firarisi Akın İpek'e AİHM'den ret: Kabul edilemez
FETÖ firarisi Akın İpek'e AİHM'den ret: Kabul edilemez Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) çatı davasının firari sanığı, eski Koza Holding'in yöneticisi Hamdi Akın İpek'in başvurusunu kabul edilemez buldu.
21.10.2021 Gündem
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu Aralarında FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu.
7.04.2021 Siyaset
İngiliz Mahkemesi'nden FETÖ'cü Akın İpek'e tedbir kararı
İngiliz Mahkemesi'nden FETÖ'cü Akın İpek'e tedbir kararı İngiliz Yüksek Mahkemesi FETÖ firarisi Akın İpek’in Türkiye aleyhindeki tahkim mücadelesini finanse etmek için hissedarların milyonları aşan tutarda nakdini kullanma girişimine engel olurken hakim, İpek'in girişimini "son derece usturupsuz ve yetersiz" buldu.
27.03.2020 Gündem
Melek İpek'in cezası belli oldu
Melek İpek'in cezası belli oldu Koza İpek Holding davasında sanıklardan Melek İpek’e toplam 12 yıl 8 ay hapis ve 104 bin lira adli para cezası verildi.
9.01.2020 Gündem
Koza İpek Holding davasında istenen cezalar belli oldu!
Koza İpek Holding davasında istenen cezalar belli oldu! FETÖ çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında olduğu 20 sanıklı davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı. İddia makamı, Cafer Tekin İpek'in 90, Melek İpek'in 20 yıl hapse mahkum edilmesini talep etti. Savcı, kayyum atanan şirketlerdeki sanıklara ait hisselere müsadere yoluyla devlet tarafından el konulmasını istedi.
6.08.2019 Gündem
"Akın İpek ne yaptıysa Gülen'in talimatıyla yaptı"
"Akın İpek ne yaptıysa Gülen'in talimatıyla yaptı" FETÖ çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında olduğu 20 sanığın yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Çetin Acar, Koza İpek şirketlerinin himmet paralarıyla desteklendiğini ve İpek'in Gülen'in talimatıyla hareket ettiğini söyledi.
6.08.2019 Gündem
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ/PDY çatı davasının gerekçeli kararında örgütün nihai amacının cemaat zümre egemenliğine dayalı teokratik totaliter rejim kurmak olduğu belirtildi. FETÖ/PDY çatı davası gerekçeli kararında 17/25 Aralık'ta hükümetin istifasını sağlamaya yönelik eylemlerin anayasayı ihlal suçu oluşturduğu kaydedildi
16.01.2019 Gündem
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 'çatı davası'nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in, örgütün sözde "Yargıtay imamı" olduğu öne sürülen Mehmet Rasim Kuseyri, firari eski futbolcu Hakan Şükür ve çok sayıda örgüt üyesiyle defalarca görüştüğü HTS kayıtlarıyla ortaya çıktı.
1.12.2018 Gündem
Dışişleri'nden İngiltere'ye sert tepki
Dışişleri'nden İngiltere'ye sert tepki Türk Dışişleri, FETÖ mensuplarının iade talebini reddeden İngiltere'ye tepki gösterdi.
29.11.2018 Gündem
Firari Hamdi Akın İpek’in iade duruşması sona erdi
Firari Hamdi Akın İpek’in iade duruşması sona erdi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) "çatı davası"nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in Türkiye’ye iadesiyle ilgili davanın duruşması dördüncü gününde sona ererken, hakim kararını açıklamayı 28 Kasım'a bıraktı.
28.09.2018 Gündem
FETÖ sanıklarına 23’üncü kez ret
FETÖ sanıklarına 23’üncü kez ret Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), FETÖ’ye üye olmak suçundan tutuklanan Yusuf Küçükçopur’un sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yaptığı tedbiren tahliye talebini reddetti. Mahkemenin bu son kararıyla tedbiren tahliye talebi reddedilen FETÖ’den tutuklu sayısı 23’e ulaştı.
18.08.2018 Gündem
FETÖ tutuklularına AİHM'den bir ret daha
FETÖ tutuklularına AİHM'den bir ret daha Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olmak suçundan tutuklanan Yusuf Küçükçopur'un sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yaptığı tedbiren tahliye talebini reddetti. Mahkemenin bu son kararıyla tedbiren tahliye talebi reddedilen FETÖ'den tutuklu sayısı 23'e ulaştı.
18.08.2018 Gündem
Akın İpek hakkında flaş gelişme
Akın İpek hakkında flaş gelişme İngiltere Kraliyet Bassavcılığı, AA muhabirine, FETÖ "çatı davası"nın firari sanığı Akın İpek'in 23 Mayıs’ta gözaltına alınıp mahkemeye çıkarıldığını ve kefalet ile serbest bırakıldığını bildirdi. İngiltere İçişleri Bakanlığı da İpek'in gözaltına alındığını doğruladı.
21.07.2018 Gündem
Akın İpek’in lüks tapınağı!
Akın İpek’in lüks tapınağı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) “çatı davası”nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, Londra’da lüks içinde yaşamaya devam ediyor.
13.07.2018 Gündem
Son dakika... FETÖ firarisi Akın İpek görüntülendi!
Son dakika... FETÖ firarisi Akın İpek görüntülendi! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) "çatı davası"nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, Londra’da lüks içinde yaşamayı sürdürüyor.
13.07.2018 Dünya
İngiliz yargıçtan firari Akın İpek'e darbe!
İngiliz yargıçtan firari Akın İpek'e darbe! İngiltere Yüksek Mahkemesi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) "çatı davası"nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in şirketin varlıklarını kişisel hukuki masrafları için kullanmasına izin vermedi.
2.07.2018 Dünya
FETÖ İngiltere’de 73 milyon sterlini kontrol ediyor
FETÖ İngiltere’de 73 milyon sterlini kontrol ediyor Araştırma kurumu SETA’nın raporuna göre, terör örgütü FETÖ İngiltere’de 73 milyon sterlin değerinde kuruluşlara sahip. Bu kuruluşların yönetimini de örgütün Kanada imamı İsmail Nazlı yürütüyor...
28.03.2018 Gündem
Akın İpek'in eşi hakkında yakalama kararı çıktı
Akın İpek'in eşi hakkında yakalama kararı çıktı FETÖ'ye finans sağladığı gerekçesiyle Koza-İpek Holding bünyesindeki 22 şirkete yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Caper Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında bulunduğu 45 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklardan 3'ü tahliye edildi. Akın ipek'in eşi Nevin İpek hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
22 ülkeden 45 imamın iadesi talep edildi
22 ülkeden 45 imamın iadesi talep edildi FETÖ’nün üst düzey yöneticisi ve üyesi olan 45 sanık ABD, İngiltere, İsrail, Almanya, Kamboçya ve Madagaskar’ın da aralarında bulunduğu 22 ülkeye kaçtı
29.09.2021 Gündem
Akın İpek hakkında yakalama  kararı çıkarıldı
Akın İpek hakkında yakalama kararı çıkarıldı FETÖ çatı davasının firari sanığı Koza Holdingin yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında bulunduğu 45 sanığın yargılandığı davada 3 kişi tahliye edildi. Savunması alınamayan firari sanık Akın İpek hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi
29.09.2021 Gündem
Koza-İpek Holding sanıkları 20 Eylül'de hakim karşısına çıkacak
Koza-İpek Holding sanıkları 20 Eylül'de hakim karşısına çıkacak FETÖ çatı davasının firari sanığı, Koza Holdingin yöneticisi Hamdi Akın İpek ile yakın aile bireylerinin ortağı olduğu Koza-İpek Holding davasının görülmesine, Ankara 24. Ağır Ceza Mahkemesinde 20 Eylül'de başlanacak
29.09.2021 Gündem
Zekeriya Öz'ün 6 günlük otel faturası yaklaşık 34 bin lira
Zekeriya Öz'ün 6 günlük otel faturası yaklaşık 34 bin lira Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Koza-İpek Holding yöneticileri hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kapsamında hazırladığı iddianamede, İpek ailesinin "sahibi oldukları şirketlerin imkanlarını FETÖ üyelerine kullandırdıkları" belirtildi.
29.09.2021 Gündem
‘Kayyım sayesinde FETÖ basın gücünü kaybetti’
‘Kayyım sayesinde FETÖ basın gücünü kaybetti’ Koza Holding hakkındaki iddianame tamamlandı. Savcı, “Bugün Tv ve Kanaltürk kanallarının kayyımlara geçmesi ile FETÖ basın gücünün büyük bir bölümü kaybetmiştir” tespitini yaptı
29.09.2021 Gündem
Koza Altın Maden'den  Erdoğan'a ait öyle bir şey çıktı ki...
Koza Altın Maden'den Erdoğan'a ait öyle bir şey çıktı ki... FETÖ "çatı davası"nın firari sanığı Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'e ait Koza Altın Maden Jeoloji Bölümünde yapılan aramada ele geçirilen dijital materyallerin incelemesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyet belgesi bulundu.
29.09.2021 Gündem
Koza-İpek Holding soruşturmasında flaş gelişme!
Koza-İpek Holding soruşturmasında flaş gelişme! Hamdi Akın İpek ve yakın aile bireylerinin ortağı olduğu Koza-İpek Holding'e ilişkin hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamdi Akın İpek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamdi akın ipek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.