Hamdi Akın

Hamdi Akın

Son dakika Hamdi Akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hamdi Akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hamdi Akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamdi Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamdi akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 397 hamdi akın haberi bulunmuştur. Tüm hamdi akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Bilet fiyatları 10 kattan fazla arttı! Türkiye'ye akın ettiler
Bilet fiyatları 10 kattan fazla arttı! Türkiye'ye akın ettiler Rusya’da ilan edilen kısmi seferberlik sonrası yurtdışı uçak bileti fiyatlarında 10 kattan fazla artış yaşandı. Moskova Domodedovo Havaalanı’ndan dün Antalya’ya giden uçağın son koltuğunun, 650 bin 859 rubleye yani yaklaşık 11 bin dolara (200 bin TL) satıldığı açıklandı.
24.09.2022 Gündem
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
FETÖ firarisi Akın İpek'e AİHM'den ret: Kabul edilemez
FETÖ firarisi Akın İpek'e AİHM'den ret: Kabul edilemez Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) çatı davasının firari sanığı, eski Koza Holding'in yöneticisi Hamdi Akın İpek'in başvurusunu kabul edilemez buldu.
21.10.2021 Gündem
Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçim sürprizleri!
Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçim sürprizleri! Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç seçim öncesi kolları sıvadı. Yeni yönetime dahil edilecek sürpriz isimler konuşuluyor.
16.06.2021 Fenerbahçe
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu Aralarında FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu.
7.04.2021 Siyaset
TİM eski Başkanı Oğuz Satıcı taburcu oldu
TİM eski Başkanı Oğuz Satıcı taburcu oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Hamdi Akın'ın kullandığı golf arabasından, oturduğu arka koltuktan yol kenarına savrularak ağır yaralanan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) eski Başkanı ve iş insanı Oğuz Satıcı (56), tedavi gördüğü hastanede 16 gün sonra taburcu oldu.
28.03.2021 Gündem
Ünlü iş insanı Oğuz Satıcı'nın yoğun bakımda tedavisi sürüyor
Ünlü iş insanı Oğuz Satıcı'nın yoğun bakımda tedavisi sürüyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Hamdi Akın'ın kullandığı golf arabasından virajda oturduğu arka koltuktan yol kenarına savurularak ağır yaralanan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) eski Başkanı ve iş insanı Oğuz Satıcı'nın, yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
14.03.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan esprili 'Tekirdağ Şehir Hastanesi' paylaşımı
TBMM Başkanı Şentop'tan esprili 'Tekirdağ Şehir Hastanesi' paylaşımı TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un Tekirdağ Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunmasının ardından sosyal medyada yaptığı esprili paylaşım ilgi çekti.
4.09.2020 Gündem
Hamdi Akın kimdir? Gizli belgeleri ele geçirilen Hamdi Akın nereli ve serveti ne kadar?
Hamdi Akın kimdir? Gizli belgeleri ele geçirilen Hamdi Akın nereli ve serveti ne kadar? İş adamı Hamdi Akın, kendisini saplantı haline getirerek sosyal medya hesabını ele geçiren ve kişisel bilgilerini paylaşan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayeti sonrası Meral Ç. hakkında soruşturma başlatıldı. Meral Ç.’nin daha önce de Akın’a tehdit mesajları attığı için 8 ay hapse çarptırıldığı ortaya çıktı. Peki, Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın nereli? İşte Hamdi Akın serveti…
11.08.2020 Gündem
İş adamı Hamdi Akın'ın kâbusu oldu! Gizli bilgileri ifşa etti...
İş adamı Hamdi Akın'ın kâbusu oldu! Gizli bilgileri ifşa etti... İş adamı Hamdi Akın, kendisini saplantı haline getirerek sosyal medya hesabını ele geçiren ve kişisel bilgilerini paylaşan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayeti sonrası Meral Ç. hakkında soruşturma başlatıldı. Meral Ç.’nin daha önce de Akın’a tehdit mesajları attığı için 8 ay hapse çarptırıldığı ortaya çıktı.
11.08.2020 Yaşam
İngiliz Mahkemesi'nden FETÖ'cü Akın İpek'e tedbir kararı
İngiliz Mahkemesi'nden FETÖ'cü Akın İpek'e tedbir kararı İngiliz Yüksek Mahkemesi FETÖ firarisi Akın İpek’in Türkiye aleyhindeki tahkim mücadelesini finanse etmek için hissedarların milyonları aşan tutarda nakdini kullanma girişimine engel olurken hakim, İpek'in girişimini "son derece usturupsuz ve yetersiz" buldu.
27.03.2020 Gündem
Melek İpek'in cezası belli oldu
Melek İpek'in cezası belli oldu Koza İpek Holding davasında sanıklardan Melek İpek’e toplam 12 yıl 8 ay hapis ve 104 bin lira adli para cezası verildi.
9.01.2020 Gündem
Koza İpek Holding davasında istenen cezalar belli oldu!
Koza İpek Holding davasında istenen cezalar belli oldu! FETÖ çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında olduğu 20 sanıklı davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı. İddia makamı, Cafer Tekin İpek'in 90, Melek İpek'in 20 yıl hapse mahkum edilmesini talep etti. Savcı, kayyum atanan şirketlerdeki sanıklara ait hisselere müsadere yoluyla devlet tarafından el konulmasını istedi.
6.08.2019 Gündem
"Akın İpek ne yaptıysa Gülen'in talimatıyla yaptı"
"Akın İpek ne yaptıysa Gülen'in talimatıyla yaptı" FETÖ çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında olduğu 20 sanığın yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Çetin Acar, Koza İpek şirketlerinin himmet paralarıyla desteklendiğini ve İpek'in Gülen'in talimatıyla hareket ettiğini söyledi.
6.08.2019 Gündem
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ/PDY çatı davasının gerekçeli kararında örgütün nihai amacının cemaat zümre egemenliğine dayalı teokratik totaliter rejim kurmak olduğu belirtildi. FETÖ/PDY çatı davası gerekçeli kararında 17/25 Aralık'ta hükümetin istifasını sağlamaya yönelik eylemlerin anayasayı ihlal suçu oluşturduğu kaydedildi
16.01.2019 Gündem
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 'çatı davası'nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in, örgütün sözde "Yargıtay imamı" olduğu öne sürülen Mehmet Rasim Kuseyri, firari eski futbolcu Hakan Şükür ve çok sayıda örgüt üyesiyle defalarca görüştüğü HTS kayıtlarıyla ortaya çıktı.
1.12.2018 Gündem
Dışişleri'nden İngiltere'ye sert tepki
Dışişleri'nden İngiltere'ye sert tepki Türk Dışişleri, FETÖ mensuplarının iade talebini reddeden İngiltere'ye tepki gösterdi.
29.11.2018 Gündem
Firari Hamdi Akın İpek’in iade duruşması sona erdi
Firari Hamdi Akın İpek’in iade duruşması sona erdi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) "çatı davası"nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in Türkiye’ye iadesiyle ilgili davanın duruşması dördüncü gününde sona ererken, hakim kararını açıklamayı 28 Kasım'a bıraktı.
28.09.2018 Gündem
13 yeşil santrale rekor kredi
13 yeşil santrale rekor kredi Akfen Yenilenebilir Enerji, 530 milyon dolar yatırımla kuracağı 9 güneş ve 4 rüzgar santrali için 363 milyon dolarlık yatırım kredisi sağladı. Finansman Türkiye’deki en büyük yeşil proje kredisi oldu
19.09.2018 Ekonomi
FETÖ sanıklarına 23’üncü kez ret
FETÖ sanıklarına 23’üncü kez ret Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), FETÖ’ye üye olmak suçundan tutuklanan Yusuf Küçükçopur’un sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yaptığı tedbiren tahliye talebini reddetti. Mahkemenin bu son kararıyla tedbiren tahliye talebi reddedilen FETÖ’den tutuklu sayısı 23’e ulaştı.
18.08.2018 Gündem
FETÖ tutuklularına AİHM'den bir ret daha
FETÖ tutuklularına AİHM'den bir ret daha Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olmak suçundan tutuklanan Yusuf Küçükçopur'un sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yaptığı tedbiren tahliye talebini reddetti. Mahkemenin bu son kararıyla tedbiren tahliye talebi reddedilen FETÖ'den tutuklu sayısı 23'e ulaştı.
18.08.2018 Gündem
Tasarruf önlemleri başladı
Tasarruf önlemleri başladı Arjantin’deki G20 zirvesinde piyasalara önemli mesajlar veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘ortak akıl’ konusunda ekonomist, yazar ve akademisyenlerden sonra bu kez iş insanları ve iş dünyasının sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu.
24.07.2018 Ekonomi
Akın İpek hakkında flaş gelişme
Akın İpek hakkında flaş gelişme İngiltere Kraliyet Bassavcılığı, AA muhabirine, FETÖ "çatı davası"nın firari sanığı Akın İpek'in 23 Mayıs’ta gözaltına alınıp mahkemeye çıkarıldığını ve kefalet ile serbest bırakıldığını bildirdi. İngiltere İçişleri Bakanlığı da İpek'in gözaltına alındığını doğruladı.
21.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamdi Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamdi akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.