Halka Arzlar

Halka Arzlar

Son dakika halka arzlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halka arzlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halka arzlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halka Arzlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halka arzlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 halka arzlar haberi bulunmuştur. Tüm halka arzlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor? Halka arzının 4.gününde gerileme yaşayan Lila Kağıt hisse fiyatı 36,40 liraya kadar geriledi. 37,39 liradan arz olmuştu. Peki, Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
14.05.2024 Ekonomi
Borsa uzmanı uyardı! ‘Şirketler halka arzı fırsat penceresi olarak görüyor, dedikodulara kulak vermeyin’
Borsa uzmanı uyardı! ‘Şirketler halka arzı fırsat penceresi olarak görüyor, dedikodulara kulak vermeyin’ Borsa İstanbul'da 2023 yılında rekor sayıda halka arz gerçekleştirildi. İlk kez işlem gören 54 şirketin halka arz toplam büyüklüğü 79,3 milyar TL'ye ulaştı. En son 2021 yılında 52 şirket halka arz edilerek rekor kırılmıştı. BIST 100 Endeksi yıllık bazda yaklaşık yüzde 35 artış kaydetti. Borsa İstanbul'un 2023 yılı, güçlü performans, çeşitlenmiş sektörlerdeki halka arzlar ve artan bireysel yatırımcı katılımı ile dikkat çeken bir yıl oldu. Borsa ve Finans Uzmanı Burhan Yılmaz Türkiye’de son yıllarda yaşanan halka arz rüzgarının Dünya’da aynı ölçüde ilerlemediğini ifade ederek borsada giderek artan halka arz rüzgarını ve küçük yatırımcıyı bekleyen tehlikeleri değerlendirdi.
18.01.2024 Ekonomi
SURGYO neden tavan bozdu? Surgyo hisse neden düşüyor? Halka arzlar neden düşüyor?
SURGYO neden tavan bozdu? Surgyo hisse neden düşüyor? Halka arzlar neden düşüyor? Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçtiğimiz hafta talep toplamıştı. Ardından 14 Aralık 2023 tarihinden itibaren Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Ancak 18 Aralık Borsa'nın açılışıyla birlikte tavan bozan SURGYO hisse neden düştü? Katılımcılarına azami 10 lot hisse veren ve sürpriz bir açılışla yatırımcısına kazandıran SURGYO neden tavan bozdu? İşte SURGYO hisse yorumları...
18.12.2023 Ekonomi
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı Borsa son günlerde sert hareketlere sahne oluyor. Çarşamba günü sert düşüş gösteren ve 7500 puan seviyelerine inen borsa perşembe ve cuma günleri önemli ölçüde yükseldi. Peki faiz kararı öncesinde borsa haftaya nasıl başlar? İşte detaylar...
18.12.2023 Ekonomi
Parasına para katmak istedi! 'Halka arz' tuzağına düştü, hesabına para gelmeyince anladı ama parası buhar oldu
Parasına para katmak istedi! 'Halka arz' tuzağına düştü, hesabına para gelmeyince anladı ama parası buhar oldu Son günlerde halka arzlar yatırımcının ilgi odağı oluyor. Pek çok kişi küçük de olmasa yatırımını bu şekilde yaparak kâr sağlamayı amaçlıyor. Halka arzlar yatırımcılar kadar dolandırıcıların da iştahını kabarttı. İstanbul'da bir vatandaş özel bir bankadan arandığına ve halka arzdan daha fazla hisse alabileceği yalanına inandı. Gönderilen sahte siteye para yatırdı. Parasını çekmek istediğinde ise dolandırıldığını anladı.
23.11.2023 Gündem
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, polis memuru Ahmet Yasin Çevik'in ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin nöbetçi hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.
12.09.2023 Yaşam
Mersin'de siber dolandırıcılara nefes kesen operasyon
Mersin'de siber dolandırıcılara nefes kesen operasyon Mersin'de internet sitelerindeki otomobil, elektrikli motosiklet ve klima gibi ilanları kopyalayıp, birçok kişiyi dolandırdığı belirlenen 10 şüpheli, operasyonla yakalandı.
12.09.2023 Yaşam
Tarihler belli oldu! İşte Borsa İstanbul'da bu haftaki halka arzlar
Tarihler belli oldu! İşte Borsa İstanbul'da bu haftaki halka arzlar Borsa yatırımcısı bu hafta halka arz olacak şirketler ve hisseleri takibe aldı. SPK'nın onayladığı 3 şirketin daha halka arz tarihleri belli oldu. İşte halka arz takvimi ve tüm detaylar...
12.09.2023 Ekonomi
CVK madencilik halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verir, hangi bankalar? CVK maden halka arz ne zaman, ne kadar verir, fiyatı ve kodu nedir?
CVK madencilik halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verir, hangi bankalar? CVK maden halka arz ne zaman, ne kadar verir, fiyatı ve kodu nedir? CVK maden halka arz ne zaman, kaç lot verir, oransal mı eşit mi, bankalar hangileri? CVK Maden halka arz onaylandı. SPK tarafından açıklanan halka arzlar yatırımcılar tarafından merakla takip edilirken CVK Madenciliğin halka arzının detayları sorgulanıyor. CVK Maden halka arzının büyüklüğü 882 Milyon TL olarak açıklandı. CVK Maden’in halka arz açıklık oranı 20%’dir. Toplamda 8,4 milyon adet lot dağıtılacaktır. Peki, CVK madencilik halka arz hangi bankalar, CVKMD halka arz fiyatı ve aracı kurumlar ne? CVK Maden halka arz kaç lot düşer?
6.04.2023 Ekonomi
CVK madencilik halka arz hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı? CVK maden kaç lot verir, CVK halka arz hisse fiyatı nedir, Yapı Kredi’de var mı?
CVK madencilik halka arz hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı? CVK maden kaç lot verir, CVK halka arz hisse fiyatı nedir, Yapı Kredi’de var mı? CVK Maden halka arz onaylandı. SPK tarafından açıklanan halka arzlar yatırımcılar tarafından merakla takip edilirken CVK Madenciliğin halka arzının detayları sorgulanmaya başlandı. Peki, CVK maden halka arz eşit mi oransal mı? CVK madencilik halka arz ne zaman, CVK maden hisse kodu ve fiyatı ne, hangi bankalarda var, kaç lot veriyor?
6.04.2023 Ekonomi
Borsa neden düşüyor? 11 Ocak 2023 Borsa İstanbul’da son durum ne? Borsa İstanbul BIST düşüş devam edecek mi, borsada neler oluyor?
Borsa neden düşüyor? 11 Ocak 2023 Borsa İstanbul’da son durum ne? Borsa İstanbul BIST düşüş devam edecek mi, borsada neler oluyor? Borsa İstanbul'da son durum yakından takip ediliyor. Borsa İstanbul 8 haftalık yükselişin ardından geçtiğimiz günlerde sert bir düşüş yaşamıştı. Yaşanan ser düşüşün ardından Borsa İstanbul yeniden yükselişe geçse de yatırımcıların sorgulaması devam ediyor. Peki, Borsa neden düşüyor, borsada neler oluyor? 11 Ocak 2023 Çarşamba Borsa İstanbul BIST düşüş devam edecek mi?
11.01.2023 Ekonomi
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları 2022 yılı halka arz süreci açısından yoğun bir yıl oldu. Yılın sonuna yaklaşılırken son haftada ve 2023 ocak ayının ilk haftasında yeni halka arz olacak şirketler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başta enerji piyasası olmak üzere, gıda, sağlık, gayrimenkul ve savunma sanayi sektörleri halka arz takvimini açıkladı. Astor Enerji, Söke Değirmencilik, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri ve Oncosem Onkolojik Sistemler halka arz edilecek. Peki, Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları!
26.12.2022 Ekonomi
Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? İşte Astor Enerji halka arz tarihi!
Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? İşte Astor Enerji halka arz tarihi! 2022 yılının sonuna yaklaşılırken halka arz olacak şirketler yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. Halka arz olacak hisselerin başında Astor Enerji bulunuyor. Haftanın ilk gününde yatırımcı Astor halka arz bilgilerini ve halka arz tarihini araştırıyor. Peki, Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? Astor halka arz hangi bankalar? Astor halka arz eşit mi, oransal mı? Astor halka arz tarihi belli oldu mu? Astor ne zaman halka arz olacak? İşte Astor Enerji halka arz tarihi!
26.12.2022 Ekonomi
Ferbis halka arz ediliyor! Hektaş İştiraki Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!
Ferbis halka arz ediliyor! Hektaş İştiraki Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları! Hektaş Ticaret iştiraki Ferbis Tarım halka arz ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmesi için SPK'ya başvuru yapan Ferbis Tarım’ın halka arz bilgileri merak ediliyor. Peki, Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Ferbis halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Ferbis halka arz kaç lot verir? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!
26.12.2022 Ekonomi
Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak?
Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera Yatırım halka arzı bugün başlıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halkı arzı onaylanan Tera Yatırım, halka arzdan sağlanacak fonun tamamının işletme sermayesi ihtiyacı için kullanılacak. Yatırımcı Tera Yatırım’ın halka arz bilgilerini araştırıyor. Peki, Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera halka arz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar!
15.12.2022 Ekonomi
Borsa İstanbul'da yeni rekor! Bakan Nebati: Her türlü katkıyı vermek durumundayız
Borsa İstanbul'da yeni rekor! Bakan Nebati: Her türlü katkıyı vermek durumundayız Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'nde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Borsa İstanbul'un küresel ölçekte dikkat çeken bir borsa olduğunu ve benzerlerinden pozitif ayrıştığını biliyoruz. Borsa İstanbul bizim bir değerimiz. Borsa İstanbul'a biz mümkün olduğunca her türlü katkıyı, bakanlık ve ekonomi yönetimi olarak vermek durumundayız.  Ülkemiz, her türlü enstrümandan faydalanılan bir ülke konumuna getirilmeli" dedi.
1.12.2022 Ekonomi
Sanica Isı halka arz için talep toplamaya başladı! Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Sanica Isı halka arz için talep toplamaya başladı! Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica Isı Sanayi A.Ş halka arz için talep toplamaya başladı. Sanica Isı’nın 40 milyon TL nominal değerli paylarının halka arzı için sabit fiyattan talep toplanacak. Peki, Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz ne zaman bitiyor? Snica halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
15.11.2022 Ekonomi
Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi?
Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi? 2022 yılının sonuna yaklaşılırken yeni halka arzlar ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde Özsu Balık’ın halka arz başavurusunun onaylandığı duyuruldu. Yatırımcı, halka arz listeleri ile ilgili detayları araştırıken, Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri de merak konusu oldu. Peki, Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi? Özsu Balık halka arz borsa kodu ne? Özsu Balık halka arz ne zaman işlem görecek? Özsu Balık halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri ve şirket bilgileri…
13.11.2022 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar belli oldu. Sanica Isı halka arz ediliyor. Panel radyatör, kombi, üstyapı ve altyapı boru grubu ile halka arz edilecek Sanica Isı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hisse kodu ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica halka arz takvimi!
13.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları Halka arz olacak şirketlerden duyurular gelmeye devam ediyor. Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere yenileri eklenecek. Bazı şirketler Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) halka arz onayı alırken bazı şirketlerin başvuruları değerlendiriliyor. Peki, Hangi şirketler halka arz olacak? İşte yeni halka arz olacak hisseler!
12.10.2022 Ekonomi
Aztek halka arz ne zaman işlem görecek? Aztek ilk işlem günü belli oldu!
Aztek halka arz ne zaman işlem görecek? Aztek ilk işlem günü belli oldu! Aztek Teknoloji’nin halka arzı tamamlandı. Aztek Teknoloji’nin halka arzına 29 kat ile rekor talep geldi. Borsa İstanbul’a güçlü bir talep ile ‘merhaba’ diyecek olan Aztek Teknoloji’nin halka açıklık oranı yüzde 25 ve halka arz büyüklüğü ise 272,5 milyon TL oldu. Aztek Teknoloji, ayrıca halka arz büyüklüğünün 29 katına ulaşan 7,92 milyar TL’lik talep ile bu yıl gerçekleştirilen halka arzlar içerisinde en yüksek talep rakamına ulaşarak yeni bir rekora imza attı. Peki, Aztek halka arz ne zaman işlem görecek? İşte Aztek halka arz sonuçları ve Aztek’in borsada işlem göreceği tarih…
16.08.2022 Ekonomi
Aztek Teknoloji halka arz tarihleri belli oldu! Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı?
Aztek Teknoloji halka arz tarihleri belli oldu! Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı? Halka arzlar yatırımcının gündeminde yer almaya devam ediyor. Aztek Teknoloji halka arz oluyor! SPK tarafından halka arzı onaylanan Aztek talep toplayacak. Peki, Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı? Aztek Teknoloji hisse fiyatı ne kadar? Aztek Teknoloji halka arz tarihi ne zaman? Aztek Teknoloji halka arz bilgileri!
8.08.2022 Ekonomi
Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Yatırımcılar için flaş açıklama, 3000 puan...
Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Yatırımcılar için flaş açıklama, 3000 puan... Borsa İstanbul rekor serilerine devam ediyor. Türkiye’nin ekonomik anlamdaki güçlülüğü Borsa İstanbul’daki şirketlere de pozitif yansıyor. BİST son 7 ayda yüzde 42 oranında yükseliş kaydetti. Borsa İstanbul’a kote olan şirket sayı her hafta artıyor. Sermaye Piyasası Kurulu’nun onay verdiği halka arzlarla birlikte BİST’in piyasa değeri 3 trilyon liraya yaklaşmaya başladı. Borsa İstanbul’da 3 bin puana doğru ilerleyişin devam edebileceği ve yeni rekorların gelmesinin muhtemel olduğu belirtiliyor. Peki uzmanlar konuya ilişkin neler söylüyor? Yatırımcıları neler bekliyor? İşte o yorumlar...
5.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halka Arzlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halka arzlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.