Halk Tv

Halk Tv

Son dakika halk tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halk tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halk tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halk Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halk tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 759 halk tv haberi bulunmuştur. Tüm halk tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Levent Gültekin: Kılıçdaroğlu kazanamayacağını bile bile aday oldu
Levent Gültekin: Kılıçdaroğlu kazanamayacağını bile bile aday oldu Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Gazeteci Levent Gültekin'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığını iddia ettiği görüşmenin detayları dikkat çekti. Levent Gültekin, Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını bile bile aday olduğunu belirtti... CHP'nin iddiaları yalanlaması üzerine Gültekin beş maddelik bir açıklamada bulundu.
13.07.2023 Gündem
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal CNN Türk'te gündeme ilişkin soruları cevapladı. Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in sözlerine cevap veren Baykal "Zarar vermek ne demek algılayamadım. Bu açıklamayı Hikmet Çetin'e yakıştıramadım" dedi.
7.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağının duyurulmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan görüşme daveti gelmişti. CHP liderinin bu davete nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Görüşmeyle ilgili Akşener'in açıklaması ve Demirtaş'ın mektubu gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, bugün Halk TV'den Fikret Bila'ya verdiği demeçte tartışmalara son noktayı koydu: HDP ile elbette görüşeceğim, ziyarette ne sakınca var?
9.03.2023 Gündem
İsmail Küçükkaya nerede, ayrıldı mı? Fox Tv İsmail Küçükkaya neden yok?
İsmail Küçükkaya nerede, ayrıldı mı? Fox Tv İsmail Küçükkaya neden yok? İsmail Küçükkaya bugün neden yok, İsmail Küçükkaya nerede? FOX TV'de hafta içi her sabah ekrana gelen İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programı bugün İlker Karagöz tarafından sunulunca İsmail Küçükkaya yok mu, istifa mı etti, tatilde mi? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
29.08.2022 Televizyon
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi? Ayşenur Arslan ne dedi? Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Ayşenur Arslan'ın yaptığı Medya Mahallesi programında Arslan'ın sözleri hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi. Öte yandan Ayşenur Arslan hakkında soruşturma açıldı. Peki, Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
11.02.2022 Gündem
Türk Mukavemet Teşkilatı sözleri tepki çekmişti! Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusu
Türk Mukavemet Teşkilatı sözleri tepki çekmişti! Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusu AK Parti, MHP ve BBP, gazeteci Ayşenur Arslan’ın Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) ile ilgili ifadelerine yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.
11.02.2022 Gündem
Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu?
Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu? Radyo Televizyon Üst Kurumu (RTÜK), Ayşenur Arslan'ın Halk TV'deki programında Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik kullandığı sözlerle ilgili inceleme başlattı. Söz konusu gelişmenin ardından Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu?
10.02.2022 Gündem
RTÜK'ten Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik sözlerine inceleme
RTÜK'ten Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik sözlerine inceleme Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, TV programcısı Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) yönelik sözleri nedeniyle inceleme başlatıldığını açıkladı.
9.02.2022 Gündem
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüşerek Halk TV ve Tele 1’e yaptırım uygularken, Disney Plus’a da lisans verdi.
29.12.2021 Gündem
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlalleri nedeniyle FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e para cezası uyguladı.
29.12.2021 Gündem
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), küfür ve argo ifadelerin kullanıldığı 'Konuşanlar' programı nedeniyle, dijital içerik platformu Exxen'e  idari para cezası ve katalogdan çıkarma müeyyidesi uyguladı.
15.12.2021 Televizyon
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı.
27.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ters kroşe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ters kroşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin kırmızı çizgisi olan Anayasa’nın değişmez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez olan ilk dört maddesi üzerinden hedef aldı.
8.10.2021 Siyaset
Millet İttifakı'nda peş peşe hamleler! Cumhurbaşkanı ve başbakan adayı...
Millet İttifakı'nda peş peşe hamleler! Cumhurbaşkanı ve başbakan adayı... Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki yıl gibi bir süre kala Millet İttifakı'ndan seçime yönelik peş peşe açıklamalar yapılıyor. En son İYİ Parti lideri Meral Akşener'in başbakanlık çıkışı ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları tekrar gün yüzüne çıktı.
27.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili flaş açıklama! Meral Akşener...
Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili flaş açıklama! Meral Akşener... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin, "Ben aday değilim. Kendi adıma bunu konuşabilirim. Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, net bir şekilde. kendi adıma söylenen bir söz bu. Kim aday olacak kısmında seçilecek, kazanacak bir adayla ve cumhurbaşkanlığını devam ettirecek bir adayla gideceğiz. Ben aday değilim, ben başbakanlığa adayım" dedi.
25.09.2021 Siyaset
HDP'li Sezai Temelli'nin sözleri siyaseti karıştırdı!
HDP'li Sezai Temelli'nin sözleri siyaseti karıştırdı! Siyasette İmralı polemiği sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir belgeselde, “Kürt sorununu çözmek için meşru organa ihtiyacımız var. HDP’yi meşru organ görebiliriz” dedi. CHP Lideri, geçmişte çözüm sürecinin başarısızlığında önemli neden olarak TBMM’nin etkin şekilde devreye alınmamasını ve muhatabın “gayrimeşru” olmasını görüyordu. Kılıçdaroğlu yeni bir “çözüm süreci” mi vaat ediyordu? Bu yaklaşımı Millet ittifakı da paylaşıyor muydu? Yoksa kapatma davası sürecinde HDP’ye yönelik bir jest mi söz konusuydu?
22.09.2021 Siyaset
'TRT'den 700 bin lira alıyor' iddiası vardı! Rıdvan Dilmen gerçeği açıkladı
'TRT'den 700 bin lira alıyor' iddiası vardı! Rıdvan Dilmen gerçeği açıkladı TRT'den 700 bin lira alıyor iddiaları ile karşı karşıya kalan Rıdvan Dilmen "Bu ülkede TRT'den 700 bin lira alacak kadar böyle bir insan hayatım boyunca olmadım" açıklamasında bulundu.
21.09.2021 Futbol
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza!
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 6112 sayılı yasada geçen yayın ilkelerini ihlal eden televizyonlara yaptırım uyguladı.
11.08.2021 Gündem
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza!
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Halk TV, TV 100, Tele 1 ve KRT'ye yaptırım uyguladı.
7.07.2021 Televizyon
HDP il binasına yapılan saldırıya ilişkin Bahçeli'den açıklama
HDP il binasına yapılan saldırıya ilişkin Bahçeli'den açıklama MHP lideri Devlet Bahçeli İzmir'de HDP il binasına yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Bahçeli "Toplumsal huzur ve iç barış ortamımızı sabote etmek isteyen karanlık emeller bu defa İzmir’de sahneye çıkmıştır. Türkiye’nin karışmasını; etnik, ideolojik ve siyasi fay hatlarının kırılarak fitne depremlerinin oluşmasını hedefleyen iç ve dış provokasyonlar devreye alınmıştır." ifadelerini kullandı.
17.06.2021 Gündem
Siyaset gündemine bomba gibi düştü! Üçüncü ittifak geliyor...
Siyaset gündemine bomba gibi düştü! Üçüncü ittifak geliyor... Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki yıl kala siyaset gündeminde dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cumhur ve Millet ittifakının yanında üçüncü bir ittifakın seçimlerde yarışacağı ifade edildi. Bu üçüncü ittifakın İYİ Parti, Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti'den ulaşacağı Millet İttifakının ise CHP ve HDP ile yoluna devam edeceği belirtildi.
11.05.2021 Siyaset
RTÜK, KRT ve Halk TV'ye en üst sınırdan idari para cezası verdi
RTÜK, KRT ve Halk TV'ye en üst sınırdan idari para cezası verdi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un KRT'de ve Afşin Hatipoğlu'nun Halk TV'de katıldığı televizyon programlarında kullandıkları ifadeler nedeniyle yayıncı kuruluşlara en üst sınırdan idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.
21.04.2021 Gündem
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için karar açıklandı
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için karar açıklandı Oyuncular Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada "Cumhurbaşkanına hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada, beraatlerine karar verildi.
1.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halk Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halk tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.