Ayşenur Arslan

Ayşenur Arslan

Son dakika ayşenur arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşenur arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşenur arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşenur Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşenur arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 ayşenur arslan haberi bulunmuştur. Tüm ayşenur arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi? Ayşenur Arslan ne dedi? Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Ayşenur Arslan'ın yaptığı Medya Mahallesi programında Arslan'ın sözleri hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi. Öte yandan Ayşenur Arslan hakkında soruşturma açıldı. Peki, Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
11.02.2022 Gündem
Türk Mukavemet Teşkilatı sözleri tepki çekmişti! Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusu
Türk Mukavemet Teşkilatı sözleri tepki çekmişti! Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusu AK Parti, MHP ve BBP, gazeteci Ayşenur Arslan’ın Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) ile ilgili ifadelerine yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.
11.02.2022 Gündem
Fatih Erbakan'dan Ayşenur Arslan’a tepki: İfadeleri asla kabul edilemez
Fatih Erbakan'dan Ayşenur Arslan’a tepki: İfadeleri asla kabul edilemez Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazeteci Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) ile ilgili açıklamalarına tepki göstererek, “Kıbrıs’taki Müslüman Türk varlığını ortadan kaldırmaya yönelik plan ve eylemler karşısında kurulan Türk Mukavemet Teşkilatı’nı ‘illegal oluşum’ olarak tanımlamaya çalışan televizyon sunucusunun bu tavrı ve ifadeleri asla kabul edilemez. Kendini bilmez kişilerin tarihi gerçekleri ters yüz etme ve çarpıtma çabaları bugüne kadar olduğu gibi bugün ve bundan sonra da sonuçsuz kalacaktır” dedi.
10.02.2022 Siyaset
Türk Mukavemet Teşkilatı’nı (TMT) hakkında flaş açıklama!
Türk Mukavemet Teşkilatı’nı (TMT) hakkında flaş açıklama! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan’ın Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı’nı (TMT) "illegal, suikastçı bir örgüt" olarak tanımlamasına tepki göstererek, “Kıbrıs Türk halkının bağrından doğan TMT, bir saldırı örgütü değil; halkımızı savunan ve koruyan bir direniş örgütüdür” dedi.
10.02.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan F-35 açıklaması: Türkiye gibi dost müttefik bulunmaz
Bakan Çavuşoğlu'ndan F-35 açıklaması: Türkiye gibi dost müttefik bulunmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Kuvayı Milliye'sidir. Kıbrıs'ta Türklerin direnişinin sembolüdür. Böylesine bir 'Kuvayı Milliye' dediğimiz TMT'nin, mafya, cinayet, illegal işlerle anılması hepimizi üzer" dedi.
10.02.2022 Siyaset
Üçüncü dönem adaylık tartışması! Meclis Başkanı Şentop'tan son dakika açıklaması
Üçüncü dönem adaylık tartışması! Meclis Başkanı Şentop'tan son dakika açıklaması Üçüncü dönem adaylık tartışmasıyla ilgili TBMM Başkanı Mustafa Şentop son dakika açıklamalarda bulundu. Şentop, '2016 yılında komisyonda Anayasa değişikliği teklifi görüşülürken hiç bir muhalefet partisi üyesi Cumhurbaşkanı'nın 2.kez aday olacağı konusuna itiraz etmedi. Komisyon raporlarında bu konunun tartışmasız olduğu yer almıştır. Farklı bir görüş bildirilmemiştir. Bu konu Anayasa'nın 101. maddesinde açıktır. Dolayısıyla yürürlüğe girdiği tarihten itibaren başlamış oluyor.' dedi.
10.02.2022 Siyaset
Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu?
Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu? Radyo Televizyon Üst Kurumu (RTÜK), Ayşenur Arslan'ın Halk TV'deki programında Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik kullandığı sözlerle ilgili inceleme başlattı. Söz konusu gelişmenin ardından Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu?
10.02.2022 Gündem
Fuat Oktay: TMT, EOKA'nın saldırılarına karşı mücadele eden milli mücadele ruhudur
Fuat Oktay: TMT, EOKA'nın saldırılarına karşı mücadele eden milli mücadele ruhudur Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TV sunucusu Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) yönelik sözlerine tepki göstererek "TMT, katiller sürüsü EOKA'nın insanlık dışı saldırılarına karşı Kıbrıs Türkü'nün izzet ve şerefi için mücadele eden milli mücadele ruhudur" dedi.
9.02.2022 Siyaset
RTÜK'ten Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik sözlerine inceleme
RTÜK'ten Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik sözlerine inceleme Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, TV programcısı Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) yönelik sözleri nedeniyle inceleme başlatıldığını açıkladı.
9.02.2022 Gündem
Doktor nişanlısına ekip otolu evlenme tuzağı!
Doktor nişanlısına ekip otolu evlenme tuzağı! Zonguldak’ta doktor Uğur Kurt, arkadaşlarıyla senaryo hazırlayıp polisin kendisini gözaltına almaya geldiği mizansende rol aldı. Sevgilisi için polislere direnen hemşire Arslan sonunda muradına erdi
29.09.2021 Gündem
Halk Tv'nin ekranı karardı
Halk Tv'nin ekranı karardı Halk TV yayını uydu alıcısındaki aracı şirketteki problemden dolayı öğle saatlerinde kesildi. Kanaldan yapılan açıklamada teknik aksaklığın giderilmeye çalışıldığı belirtildi
29.09.2021 Gündem
Şişli laikliği konuşacak!
Şişli laikliği konuşacak! Şişli Belediyesi, 4 Mart Dünya Laiklik Günü dolayısıyla konularında uzman isimleri bir araya getiriyor...
29.09.2021 Gündem
Ayşenur Arslan geri dönüyor
Ayşenur Arslan geri dönüyor CNN Türk'ten ayrıldıktan sonra Medya Mahallesi programını Halk TV ekranlarına taşıyan Ayşenur Arslan kanalla yollarını ayırdığını duyurmuştu...
28.11.2014 Televizyon
Ayşenur Arslan Halk TV'den ayrıldı
Ayşenur Arslan Halk TV'den ayrıldı Gazeteci Ayşenur Arslan Halk TV'den ayrıldığını bugün kendi twitter hesabından duyurdu
27.11.2014 Televizyon
İlker Başbuğ: Ben buna göz yumamazdım
İlker Başbuğ: Ben buna göz yumamazdım Ergenekon’dan tahliye edilen Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar'a özel açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Kürtler verseler verseler...
Kürtler verseler verseler... Sırrı Süreyya Önder'den Gürsel Tekin'e sert yanıt
29.09.2021 Gündem
Cop yiyenlere indirim!
Cop yiyenlere indirim! Gezi'ye böyle destek verdi
29.09.2021 Gündem
'Savaş lordu mu olacağım'
'Savaş lordu mu olacağım' Ayşenur Arslan, CNN Türk'ten ayrılma sürecini anlatarak, Nagehan Alçı'yı eleştirdi.
10.05.2013 Televizyon
Ayşenur Arslan 'dan, çarpıcı açıklamalar
Ayşenur Arslan 'dan, çarpıcı açıklamalar CNN Türk'te yayımlanan Medya Mahallesi programına beş ay önce son verilen Ayşenur Arslan, IMC TV'ye konuştu.
10.05.2013 Haber
Yerine gelecek isim belli oldu!
Yerine gelecek isim belli oldu! CNN Türk'ün yeni programını Milliyet yazarı sunacak
10.05.2013 Televizyon
'Öcalan çıkacak!'
'Öcalan çıkacak!' Gazeteci Ayşenur Arslan'dan süreç eleştirisi
29.09.2021 Gündem
Ekip hazır ama...
Ekip hazır ama... Uğur Dündar'ın yeni bir kanal projesi var. Birçok ünlü isim de bu projenin içinde...
22.02.2013 Televizyon
Medya Mahallesi   Meclis'i gerdi!
Medya Mahallesi Meclis'i gerdi! CHP'li vekilden Başbakan Erdoğan'a Ayşenur Arslan sorusu
29.09.2021 Gündem
Ayşenur Arslan'a sürpriz teklif
Ayşenur Arslan'a sürpriz teklif CNN Türk'te işine son verilen Ayşenur Arslan'a ilk teklif geldi
12.02.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ayşenur Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşenur arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.