Halk Cephesi

Halk Cephesi

Son dakika halk cephesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halk cephesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halk cephesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halk Cephesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halk cephesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 halk cephesi haberi bulunmuştur. Tüm halk cephesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Aliyev seçimde yüzde 90'ın üzerinde bir oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon ile görüştüğü Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti.
7.02.2024 Gündem
Azerbaycan’da seçim heyecanı! İşgalden kurtarılan Karabağ'da 30 yıl sonra ilk oylar kullanıldı
Azerbaycan’da seçim heyecanı! İşgalden kurtarılan Karabağ'da 30 yıl sonra ilk oylar kullanıldı Azerbaycan’da işgalden kurtarılan Fuzuli'de erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giden halk, 30 yıl sonra ilk kez oy kullandı. Fuzuli’de oy kullanan Arzu Eyyubova, “Şuşa’mıza, Füzuli’mize, Ağdam’ımıza, Hocavent’imize Türk halkının desteği sayesinde kavuştuk“ dedi.
7.02.2024 Dünya
Kıbrıs Rum kesimindeki seçimlerde ELAM oylarını iki kat artırdı
Kıbrıs Rum kesimindeki seçimlerde ELAM oylarını iki kat artırdı Kıbrıs Rum kesiminde düzenlenen parlamento seçimlerinde aşırı sağcı, ırkçı olarak bilinen ve Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve yabancı karşıtlığıyla öne çıkan Ulusal Halk Cephesi (ELAM) oylarını 3,71'den 6,78'e çıkardı.
30.05.2021 Dünya
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi ve Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı başkanı Prof. Dr. Aygün Attar, Azerbaycan'ın mimarı Haydar Aliyev doğumunun 98. yılında andı. Attar, “Bugün Azerbaycan’ın dünya siyasetinde söz sahibi olabilmesinin mimarı Haydar Aliyev takdirle anılıyor. Türk halkının önemli liderleri arasına adını yazdıran Aliyev’in politikalarının sadece Azerbaycan’ın değil aynı zaman da Türkiye’nin de önceliklerinin dünya gündeminde tutulmasındaki katkısı unutulamaz. Şuşa’sız Karabağ, Karabağ’sız ise umumiyetle Azerbaycan yoktur’ demişti vasiyeti gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
10.05.2021 Siyaset
Kıbrıs'ta ırkçı ELAM'dan Maraş provokasyonu
Kıbrıs'ta ırkçı ELAM'dan Maraş provokasyonu Kıbrıs Rum kesiminde faaliyet gösteren aşırı sağ eğilimli ve ırkçı Rum Ulusal Halk Cephesi (ELAM) taraftarları geçtiğimiz gün Maraş'ın 46 yıl sonra kısmi olarak açılmasını provoke ederek, Derinya Sınır kapısında havai fişekle protesto düzenledi.
11.10.2020 Dünya
Ukrayna'nın yeni Cumhurbaşkanı Zelenskiy erken seçim ilan etti
Ukrayna'nın yeni Cumhurbaşkanı Zelenskiy erken seçim ilan etti Ukrayna’nın yeni Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy göreve başlar başlamaz erken seçim ilan etti. İstihbarat servisi başkanını, savunma bakanı ve başsavcıyı görevden aldı.
20.05.2019 Dünya
Aliyev yeniden cumhurbaşkanı
Aliyev yeniden cumhurbaşkanı Azerbaycan'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini resmi olmayan ilk sonuçlara göre, yüzde 86,09 oyla mevcut Cumhurbaşkanı İlham Aliyev kazandı.
11.04.2018 Dünya
Muammer Kaddafi'nin oğlu devlet başkanlığına aday
Muammer Kaddafi'nin oğlu devlet başkanlığına aday Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi'nin ülkesinde yapılacak devlet başkanlığı seçimlerine adaylığını koymaya hazırlandığı açıklandı.
20.03.2018 Dünya
Tunus'ta İsrail'le normalleşme karşıtı gösteri
Tunus'ta İsrail'le normalleşme karşıtı gösteri Filistin İçin Tunuslular Koalisyonu, İsrail ile normalleşmeyi suç sayan tasarının parlamentoda kabul edilmesi çağrısı yaptı.
17.02.2018 Dünya
Kıbrıs'ta başkanlık seçimi ikinci tura kaldı
Kıbrıs'ta başkanlık seçimi ikinci tura kaldı Güney Kıbrıs'daki başkanlık seçimlerinde adaylardan hiçbirinin yüzde 50'yi aşamaması nedeniyle ülkenin yeni lideri belirlenemedi. Yeni lider, 4 Şubat'ta yapılacak ikinci turda en çok oy alan Demokratik Seferberlik Partisi (DİSİ) adayı Nikos Anastasiadis ile AKEL (Komünist Parti) adayı Stavros Malas arasındaki yarışın ardından ortaya çıkacak
28.01.2018 Dünya
Hindistan'da askeri polise bombalı saldırı!
Hindistan'da askeri polise bombalı saldırı! Hindistan'ın doğusundaki Manipur eyaletinde düzenlenen bombalı saldırıda 2 askeri polis hayatını kaybetti.
13.11.2017 Dünya
11 üst düzey DHKP-C yönetici ve üyesi tutuklandı
11 üst düzey DHKP-C yönetici ve üyesi tutuklandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü DHKP-C’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheli tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bir gazeteci daha öldürüldü!
Bir gazeteci daha öldürüldü! Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Tripura eyaletinde yerel bir televizyonda çalışan gazeteci Shantanu Bhowmick'in görev başındayken kaçırıldıktan sonra öldürüldüğü bildirildi.
21.09.2017 Dünya
Albay cinayeti Donetsk'in intikamı mı?
Albay cinayeti Donetsk'in intikamı mı? Ukrayna'nın başkenti Kiev dün güne patlama haberiyle başladı.Ukrayna televizyonlarında yapılan bazı yorumlarda ise, Albay Şapoval cinayetinin, Donetsk Halk Cumhuriyetinde geçen sene Motorola kod adlı milis kuvvetleri komutanı Arsen Pavlov'un ve diğer milislerin öldürülmesinin intikamı olabileceği öne sürüldü.
28.06.2017 Dünya
Katar krizi o ülkeyi de karıştırdı!
Katar krizi o ülkeyi de karıştırdı! Katar'la bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz, Tunus'ta da yankı buldu. Tunus'ta siyasi partilerin bir kısmı sükunet çağrısı yaparken, diğer kısmı da Katar'ın yanında yer alınması gerektiğini belirtti
5.06.2017 Dünya
Geri dönen DEAŞ'lıları kabul edecekler! Tepki büyük
Geri dönen DEAŞ'lıları kabul edecekler! Tepki büyük Tunus ülkelerinden kaçıp terör örgütü DEAŞ'a katılan vatandaşlarına geri dönmeleri halinde kucak açma kararı aldı.
17.06.2021 Dünya
Dilek Doğan davası sonrası adliye önünde gözaltılar
Dilek Doğan davası sonrası adliye önünde gözaltılar Sarıyer'de 18 Ekim'de gerçekleştirilen terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan'ın öldürülmesi davasının 4...
29.09.2021 Gündem
Muhalif Azeri politikacı, FETÖ soruşturmasında tutuklandı
Muhalif Azeri politikacı, FETÖ soruşturmasında tutuklandı FETÖ terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla gözaltına alınan, Azerbaycan muhalefetinin önde gelen isimlerinden olan Faig Amirov, mahkeme kararıyla 3 ay süreyle tutuklandı...
17.06.2021 Dünya
Azerbaycan'ın mobil operatörlerindeki soruşturmada FETÖ izi
Azerbaycan'ın mobil operatörlerindeki soruşturmada FETÖ izi Azerbaycan'da, cep telefonu abonelerinin, kişisel bilgilerini, arama ve konum bilgilerini yasadışı yollarla elde elden 4 kişi tutuklandı. Tutuklananların evlerinde yapılan aramada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in konuşmalarının yer aldığı kağıtlar, FETÖ üyelerinin ve imamlarının isimlerinin yazılı olduğu listeler ele geçirildi
19.08.2016 Dünya
Eski Rum vekil: Darbe gecesi biz de KKTC’ye saldırabilirdik
Eski Rum vekil: Darbe gecesi biz de KKTC’ye saldırabilirdik Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde Demokratik Seferberlik Partisi (DİSİ) eski Milletvekili Hristos Rotsas, Türkiye’de 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ile ilgili skandal paylaşımda bulundu. Rotsas, sosyal medya üzerinden, “Türkiye’deki darbe gecesi büyük bir fırsat kaçırıldı. Esir Kıbrıs 42 yıl eli-ayağı bağlı pasif oturmasaydı, dün gece belki de Kıbrıs’ın gecesi olacaktı” paylaşımını yaptı.
19.07.2016 Dünya
Kongo'da eski genelkurmay başkanı tutuklandı
Kongo'da eski genelkurmay başkanı tutuklandı Devlet güvenliğine zarar vermek suçlamasıyla gözaltına alınan General Mokoko, cezaevine gönderildi
17.06.2016 Dünya
Taksim'de son durum!
Taksim'de son durum! Polis, Taksim Meydanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. 1 Mayıs için Taksim'e çıkmak isteyen bir gruba polis tazyikli suyla müdahale etti. Taksim Meydanı'nda eylem yapmak isteyen 3 kişi gözaltına alındı. BEYOĞLU, Piyalepaşa Bulvarı’nda Taksim Meydanı’na çıkmaya çalışan 4 kişi gözaltına alındı. Polislerin şüpheliler üzerinde yaptığı aramada üzerinde halk cephesi yazan 2 yelek ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Ukrayna'da yeni başbakan belli oldu
Ukrayna'da yeni başbakan belli oldu Ukrayna Parlamentosu, Petro Poroşenko Bloku ve Halk Cephesi’nin ortak adayı Vladimir Groysman, parlamentoda yapılan oylamada 257 milletvekilinin oyunu alarak başbakan oldu...
14.04.2016 Dünya
Mihraç Ural'ın ölümü doğrulandı
Mihraç Ural'ın ölümü doğrulandı Güvenlik kaynakları, Suriye iç savaşında Esed rejimine hizmet eden milis güçlerin komutanlarından ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2013’te düzenlenen bombalı saldırının sanığı Mihraç Ural’ın, muhaliflerin saldırısında öldüğünü doğruladı.
29.09.2021 Gündem
Al Jazeera: Mihraç Ural öldürüldü
Al Jazeera: Mihraç Ural öldürüldü Başta Reyhanlı saldırısı olmak üzere Suriye’deki birçok katliamın baş aktörü terörist Mihraç Ural'ın Suriye'nin Lazkiye kentinde öldürüldüğü duyuruldu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halk Cephesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halk cephesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.