Halid Meşal

Halid Meşal

Son dakika halid meşal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halid meşal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halid meşal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halid Meşal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halid meşal gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 halid meşal haberi bulunmuştur. Tüm halid meşal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, Atv- A Para, ANews, A2, A Haber Radyo ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan: "İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik'i de kapatırız, Kürecik'i de kapatırız" ifadelerini kullandı.
15.12.2019 Siyaset
Kurtulmuş, Halid Meşal'i kabul etti
Kurtulmuş, Halid Meşal'i kabul etti AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş "Gazze bombalamaları sırasında Anadolu Ajansı'nın bombalanması da tabii ki tesadüfi değildir. İsrail’in işlediği insanlık suçlarını dünyaya duyurulmasında rahatsızlık duymuşlardır." dedi.
18.05.2019 Siyaset
'İsraillileri kovacağız!'
'İsraillileri kovacağız!' Eski Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, "ABD'nin büyükelçiliğini mayıs ayında, Filistin'in işgalinin yıl dönümünde Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı, zulmün üzerinde bir ısrardır, kibrin göstergesidir. Bu karara karşıyız, bu kararın geçmesine izin vermeyeceğiz." dedi.
24.02.2018 Dünya
Netanyahu belgeyi yırttı!
Netanyahu belgeyi yırttı! Hamas’ın Filistin devletini kurması durumunda İsrail’i yok etmek için uğraşacağını öne süren Netanyahu, konuşmasınında belgeyi yırtarak yanındaki çöp kutusuna attı.
8.05.2017 Dünya
Hamas'ta yeni başkan seçildi!
Hamas'ta yeni başkan seçildi! Hamas, yeni siyasi vizyon haberlerinden sonra yeni liderini seçti. Hamas'ın Siyasi Büro Başkanlığı için yapılan seçimde Halid Meşal'in yerine İsmail Heniyye'nin seçildiği belirtildi.
8.05.2017 Dünya
'İsrail'le doğrudan müzakere riskli!'
'İsrail'le doğrudan müzakere riskli!' Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, Hamas’ın yeni vizyonunu içeren siyaset belgesinin Filistin davasına ve ulusal çıkarlara hizmet edeceğini belirterek, "Bu süreçte İsrail ile doğrudan yapılacak müzakereler, faydasız ve riskli olur." dedi.
4.05.2017 Dünya
Hamas'a ilk tepki geldi: Dünyayı kandırmaya çalışıyor!
Hamas'a ilk tepki geldi: Dünyayı kandırmaya çalışıyor! Hamas'ın yeni siyaset belgesine ilk tepki İsrail'den geldi.
1.05.2017 Dünya
Gözler orada... Hamas yeni siyaset belgesini açıkladı!
Gözler orada... Hamas yeni siyaset belgesini açıkladı! Gazze yönetiminin başındaki Hamas yeni siyaset belgesini açıkladı. Yeni siyaset belgesinde İsrail ile ilgili "Hamas Yahudi oldukları için onlarla bir çekişme yürütmemektedir, saldırgan işgalci Siyonistlerle mücadele etmektedir" ifadeleri yer aldı.
3.05.2017 Dünya
'İsrail'e bedel ödeteceğiz!'
'İsrail'e bedel ödeteceğiz!' Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal İsrail'e ateş püskürdü. Sebebiyse Filistinli tutuklular.
1.05.2017 Dünya
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor Cumhurbaşkanlığı kaynakları, birçok dünya liderinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları yağdığını bildirdi
29.09.2021 Gündem
Hamas'tan Fetih'e ortaklık çağrısı
Hamas'tan Fetih'e ortaklık çağrısı El Fetih Kongresi'ne mesaj gönderen Meşal, Hamas olarak tüm gruplarla ortaklığa hazır olduklarını söyledi. Kongrede mektubu okunan Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, "Biz Hamas olarak sizinle (Fetih Hareketi) ve diğer bütün gruplarla halkımızın ve davamızın menfaatine, işgale karşı mücadelemizin lehine olacak her türlü ortaklığa hazırız" ifadelerini kullandı.
17.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesiyle bir dizi telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Hamas lideri ile görüştü!
Başbakan Hamas lideri ile görüştü! Başbakan Yıldırım Hamas lideri Halid Meşal ile görüştü. Meşal, darbe girişiminin engellemesiyle ilgili tebriklerini iletti.
29.09.2021 Gündem
Teröre karşı işbirliği teması
Teröre karşı işbirliği teması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de Esad rejimini desteklediği için zaman zaman Türkiye’nin tepki gösterdiği İran’ın Cumhurbaşkanı Ruhani ile görüşme yaptı. İki lider terörle ortak mücadele mesajı verdi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram tebrikleri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram tebrikleri! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı sırasında Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal ile de görüştü...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan müjdeyi verdi! Cuma günü yola çıkıyor
Erdoğan müjdeyi verdi! Cuma günü yola çıkıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ile ilişkilerin düzeltilmesi konusunda sağlanan mutabakatla ilgili, “Gazze’deki Filistinlileri rahata erdirecek adımları inşallah süratle atacağız...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan, Abbas'la telefonda görüştü
Erdoğan, Abbas'la telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü.
29.09.2021 Gündem
Türkiye ile İsrail uzlaşmaya vardı
Türkiye ile İsrail uzlaşmaya vardı İsrail ile Türkiye arasında ilişkilerin normalleştirilmesi için üç yıldır süren görüşmelerde dün sonuca ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım Meşal'i kabul etti
Binali Yıldırım Meşal'i kabul etti Başbakan Binali Yıldırım, Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'i kabul etti...
29.09.2021 Gündem
İsrail Güvenlik Kabinesi Çarşamba anlaşma için toplanacak
İsrail Güvenlik Kabinesi Çarşamba anlaşma için toplanacak Haaretz, Mavi Marmara saldırısı sonrası gerilen Türkiye-İsrail ilişkilerinin normalleşmesi için yürütülen ve pazar günü karara bağlanması beklenen görüşmeden anlaşma çıkması halinde, İsrail Güvenlik Kabinesi'nin Çarşamba günü anlaşmayı görüşmek için toplanacağını yazdı.
17.06.2021 Dünya
'Gazze'ye engel kalmayacak'
'Gazze'ye engel kalmayacak' Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye-İsrail müzakerelerine dair flaş gelişmeleri duyurdu. Kalın, ambargonun kaldırılması yönünde İsrail ile belirli bir noktaya gelindiğini ve yardımların engelsiz ulaştırılacağını bildirdi
29.09.2021 Gündem
Hamas: Tutukluların özgürlüğü yakındır
Hamas: Tutukluların özgürlüğü yakındır Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, İsrail'deki Filistinli tutukluların özgürlüğünün yakın olduğunu belirterek, "İsrail, esir takası anlaşmasında Hamas'ın şartlarına boyun eğecektir." dedi.
17.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Halid Meşal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halid meşal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.