Haldun Demirhisar

Haldun Demirhisar

Son dakika haldun demirhisar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haldun demirhisar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haldun demirhisar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haldun Demirhisar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haldun demirhisar gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 haldun demirhisar haberi bulunmuştur. Tüm haldun demirhisar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik Şahmaran dizisinde Şahsu rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın, cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti. Dizide Sarıkaya'nın ayakları gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez de ayna karşısında poz verdi. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerinde yazan yazı dikkat çekti.
31.01.2023 Magazin
Aleyna Tilki, rapçi Uzi'nin konserinde saatlerce dans etti
Aleyna Tilki, rapçi Uzi'nin konserinde saatlerce dans etti Haldun Demirhisar ile adı aşk dedikodularına karışan Aleyna Tilki'nin rapçi Uzi ile aşk yaşadığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevgilisi olduğu iddia edilen Uzi'yi konserde yalnız bırakmayan Aleyna Tilki sosyal medyada dans ettiği anları paylaştı.
10.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki aşk sorularını yanıtsız bıraktı!
Aleyna Tilki aşk sorularını yanıtsız bıraktı! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmeyen ve rapçi Uzi ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Tilki, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Genç şarkıcı, aşk sorularını yanıtsız bıraktı.
10.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den 'ilişkide yaş farkı' açıklaması!
Aleyna Tilki'den 'ilişkide yaş farkı' açıklaması! Aleyna Tilki (21), kendisinden 30 yaş büyük iş insanı Haldun Demirhisar ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında konuşurken, "İlişkide yaş farkı önemli mi?" sorusunu da cevapladı.
6.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? Görüntülerin ardından ilk kez konuştu
Aleyna Tilki Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor? Görüntülerin ardından ilk kez konuştu Geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen işadamı Haldun Demirhisar, Aleyna Tilki ile de görüntülendi. İkilinin Etiler’deki bir mekanda yemek yediği ortaya çıktı. Önceki akşam bir AVM'de görüntülenen Tilki, kendisine soru soran basın mensuplarına gereken açıklamayı yapacağını söyledi.
27.12.2021 Magazin
Haldun Demirhisar, önce Serenay Sarıkaya şimdi de Aleyna Tilki ile görüntülendi!
Haldun Demirhisar, önce Serenay Sarıkaya şimdi de Aleyna Tilki ile görüntülendi! Geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen işadamı Haldun Demirhisar, önceki akşam da Aleyna Tilki’yle buluştu. İkilinin geçen hafta da Etiler’deki bir mekanda yemek yediği ortaya çıktı. Aleyna’nın annesi Havva Öztel'den de açıklama geldi.
24.12.2021 Magazin
Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak iddia! Serenay...
Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak iddia! Serenay... Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar evdeki fotoğraflarının sızması üzerine Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak bir iddia geldi.
1.09.2021 Magazin
Haldun Demirhisar ve Serenay Sarıkaya aşkı Kasım'da başlamış
Haldun Demirhisar ve Serenay Sarıkaya aşkı Kasım'da başlamış Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile görüntülenince aşk iddiaları alevlendi. Sarıkaya'nın eski bir pozundaki detay ise olay oldu.
16.05.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya süper minisi ve çizmesiyle poz verdi!
Serenay Sarıkaya süper minisi ve çizmesiyle poz verdi! Ekrana dönmek için hazırlıklar yapan Serenay Sarıkaya yeni paylaşımıyla olay oldu. Süper minisiyle selfie çeken ünlü oyuncuya beğeni yağdı.
20.04.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan Haldun Demirhisar cevabı!
Serenay Sarıkaya'dan Haldun Demirhisar cevabı! Oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken görüntülendi.
17.04.2021 Magazin
Fazıl Say ve Ece Dağıstan Milano'da evlendi
Fazıl Say ve Ece Dağıstan Milano'da evlendi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıldır birlikte olduğu İzmirli sevgilisi piyanist Ece Dağıstan ile İtalya'nın Milano kentinde evlendi.
25.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Haldun Demirhisar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haldun demirhisar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.