Hakan Uzan

Hakan Uzan

Son dakika hakan uzan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan uzan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan uzan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Uzan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan uzan gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 hakan uzan haberi bulunmuştur. Tüm hakan uzan haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunda bulunan 18 isimden 3'ünün başvurusunun reddedildiğini, aralarında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın da bulunduğu 9 kişinin başvurularında eksik belge tespit edildiğini duyurdu.
21.03.2023 Gündem
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu...
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu... Yeşim Salkım, Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun kendisine sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
5.03.2021 Magazin
TMSF'den Cem Uzan açıklaması
TMSF'den Cem Uzan açıklaması Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Cem Uzan'ın Fransa'da Türkiye'ye karşı bir dava daha kazandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "TMSF'nin yurt dışında Uzan hakkında başlatmış olduğu dava ve takipler TMSF lehine devam etmektedir." açıklaması yapıldı.
22.09.2020 Ekonomi
Yeşim Salkım: Şantaj için çekilmiş başka çok kaset var
Yeşim Salkım: Şantaj için çekilmiş başka çok kaset var Şarkıları kadar yaptığı evlilikler ve açıklamalarıyla da hep gündem oldu. Evliliklerinde aceleci kararlar verdiğini kabul ediyor. “Bazı laflar söylenmemeliymiş” diye özeleştiride bulunuyor. Yaşadığı tacizi, uğradığı fiziksel şiddeti açıksözlülükle anlatıyor. Yeşim Salkım’la yeni şarkısı ‘Katil Uşak’ için buluşup birlikte hayat muhasebesine daldık.
7.03.2020 Magazin
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında!
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında! Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü "Cem Uzan dönerse!" başlıklı yazısında, Cem Uzan'ın Türkiye'ye geri dönmesi halinde onu bekleyen 6 milyar dolar borç ve 50 yıl hapis cezasının olduğunu aktardı. Cem Uzan'ın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında yaptığı "Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde" paylaşımını değerlendiren Şener, "Babacan ve Davutoğlu’nu hedef alması, iktidarla anlaştığı yorumlarına sebep oldu. Böyle bir anlaşmanın olmadığı, olamayacağı açık. Yaptığı kendine has bir 'uyanıklık'... AKP’den ayrılarak Erdoğan’a rakip parti kuracakları hedef alarak Erdoğan’ın gözüne girme çabasından başka bir şey değil" diye yazdı.
23.12.2019 Siyaset
Gülben Ergen'e 1 liralık dava
Gülben Ergen'e 1 liralık dava Gülben Ergen, Yeşim Salkım’a TV programında kendisini evliyken evli erkeklerle ilişki yaşamakla itham edip kişilik haklarına saldırdığı iddiasıyla 100 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Salkım da Gülben Ergen'e karşı dava açtı.
23.04.2018 Magazin
Hakan Uzan’dan ilanla boşanacak
Hakan Uzan’dan ilanla boşanacak İmar Bankası ve Adabank’ı zarar uğrattığı gerekçesi ile hakkında davalar açılan ve yaklaşık 13 yıldır firari olan iş adamı Hakan Uzan’ın eşi Özlem Uzan’ın açtığı boşanma davasında yeni gelişme var.
12.01.2018 Magazin
'Seren Serengil evli insanlarla birlikte oldu'
'Seren Serengil evli insanlarla birlikte oldu' Basın dünyasının usta kalemi, Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu bu sabah "Söylemezsem Olmaz" programında geçmiş yıla damgasına vuran konuları değerlendirirken; magazin dünyasına bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.
3.01.2018 Magazin
Aşka uzandı
Aşka uzandı Serdar Bilgili, adının aşk dedikodularına karıştığı kaçak iş adamı Hakan Uzan’ın eski eşi Özlem Uzan ile ilk kez birlikte görüntülendi.
7.11.2017 Magazin
Dünyanın en pahalı telefonu tam 1.3 milyon TL!
Dünyanın en pahalı telefonu tam 1.3 milyon TL! Vertu, Signature Cobra Limited Edition adını verdiği 1.3 Milyon TL'lik akıllı telefonunu satışa sundu. Bu telefonu satın alanı bir de bir sürpriz bekliyor.
23.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Özlem Uzan’a  beraat
Özlem Uzan’a beraat Firari işadamı Hakan Uzan’ın Adabank’ın zarara uğratılması ile ilgili olarak ‘zimmet’ suçundan yargılanan eşi Özlem Uzan beraat etti. Kasım ayında Türkiye’ye gelerek teslim olan Uzan hakkında yurt dışına çıkış yasağı da kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Özlem Uzan beraat etti
Özlem Uzan beraat etti Adabank'ın zarara uğratılması ile ilgili olarak zimmet suçundan yargılanan Özlem Hanife Uzan beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Yeşim Salkım: 'Aseksüel mi oldum?'
Yeşim Salkım: 'Aseksüel mi oldum?' Yeşim Salkım'dan çok konuşulacak açıklamalar. 'Aseksüel mi oldum?' diyen Salkım, çok özel açıklamalarda bulundu.
2.04.2017 Magazin
O tam ıvır zıvır
O tam ıvır zıvır Gülben Ergen, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı
31.03.2017 Magazin
Hakan Uzan'la ilgili bomba iddia!
Hakan Uzan'la ilgili bomba iddia! İngiliz The Daily Telegraph gazetesi, lüks cep telefonlarıyla tanınan Vertu şirketinin Hakan Uzan tarafından satın alındığını yazdı.
13.03.2017 Ekonomi
Arka sokaklarda neler oluyor?
Arka sokaklarda neler oluyor? Yeşim Salkım, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı’nda görüntülendi...
5.01.2017 Magazin
'Gülben'le hesabımız öbür dünyada!'
'Gülben'le hesabımız öbür dünyada!' Şarkıcı Yeşim Salkım 'Renkli Sayfalar' canlı yayınına bağlandı ve Gülben Ergen'le ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
27.12.2016 Magazin
Özlem Hanife Uzan teslim oldu!
Özlem Hanife Uzan teslim oldu! İmar Bankası soruşturması sırasında yurtdışına kaçan Kemal ve Hakan Uzan’ın nerede oldukları, yıllarca tartışıldı. Eşi Hakan Uzan gibi 13 yıldır yurtdışında bulunan ve kırmızı bültenle aranan Özlem Uzan’ın geçen günlerde Türkiye’ye döndüğü ortaya çıktı. Özlem Hanife Uzan, Türkiye’ye döndüğünde polis tarafından gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
'Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda...'
'Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda...' Hakan Uzan'la evli olduğu dönemde lüks bir hayat yaşayan Yeşim Salkım, boşandıktan sonra yaşadığı zorlukları canlı yayında anlattı.
20.10.2016 Magazin
Hakan Uzan’ın eski eşi için kırmızı bülten
Hakan Uzan’ın eski eşi için kırmızı bülten Özlem Uzan, 1 milyon 50 bin Euro tutarındaki gayrinakdi krediyi oluşturan teminat mektuplarından 650 bin Euro’luk bölümünü nakde çevirerek bankayı zarara uğrattığı gerekçesiyle yargılanıyor
29.09.2021 Gündem
Firari iş adamını görünce şoke olacaksınız
Firari iş adamını görünce şoke olacaksınız Firari işadamı Hakan Uzan, ismini Murad el Umeri olarak değiştirdi, sıkı bir diyetle resmen eridi YILLAR SONRA İLK FOTOĞRAF Günaydın yıllar sonra, adı pek çok yolsuzluk davasına karışan Uzan Ailesi'nin üyesi Hakan Uzan'ın fotoğrafına ulaştı...
12.01.2016 Magazin
Kaçak Uzanlar’ın mallarına müsadere
Kaçak Uzanlar’ın mallarına müsadere Cem Uzan’ın ‘Zimmet’ ve ‘dolandırıcılık’ suçundan yargılanan amcası Yavuz Uzan ve kardeşi Murat Hakan Uzan’ın Türkiye’deki tüm mallarına el konulabilecek...
28.06.2015 Ekonomi
Uzan ailesine mahkeme şoku!
Uzan ailesine mahkeme şoku! Yavuz Uzan ve Murat Hakan Uzan, 15 gün içinde davanın görüldüğü İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesine başvurmadıkları takdirde kaçak sayılacak ve Türkiye'deki tüm mallarına hak ve alacaklarına orantılı olarak el konulabilecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Uzan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan uzan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.