Hakan Eratik

Hakan Eratik

Son dakika Hakan Eratik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Eratik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Eratik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Eratik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan eratik gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 hakan eratik haberi bulunmuştur. Tüm hakan eratik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Magazin
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti!
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti! Birçok dizide rol alan oyuncu Hakan Eratik, aldığı acı haberle sarsıldı. Eratik'in annesi Seviye Eratik bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Seviye Eratik hayatını kaybetti.
12.07.2023 Magazin
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Yeşim Salkım: Yeterince evlendiğimi düşünüyorum
Yeşim Salkım: Yeterince evlendiğimi düşünüyorum Dobra açıklamalarıyla her daim adından söz ettiren Yeşim Salkım, şimdilerde sözleri ve bestesi Bade Derinöz’e ait olan 'Niye Hayat?' düeti ile gündemde. Beş kez nikah masasına oturan 53 yaşındaki sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu.
2.06.2021 Magazin
Yeliz Şar: Keşke hayat arkadaşım olsaydı
Yeliz Şar: Keşke hayat arkadaşım olsaydı Hakan Eratik, “Amiral Battı Kaçıyorusss” adlı tiyatro oyununda birlikte rol aldığı Yeliz Şar’la Instagram’da canlı yayın yaptı.
2.05.2020 Magazin
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor!
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor! Son dönemlerde isminden sıkça söz ettiren; kadrosu, dekoru ve kostümleriyle sezonun iddialı oyunu “Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir seyircisiyle buluşuyor.
8.01.2020 Kültür Sanat
Sinem Öztürk kimdir?
Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk'ün hayatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. İkiz bebek beklediği duyulan Sinem Öztürk hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Sinem Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtı...
28.09.2018 Gündem
Kelebekler’e tam not
Kelebekler’e tam not Tolga Karaçelik’in merakla beklenen bir garip aile komedisi ‘Kelebekler’, önceki akşam Hillside Etiler’deki Deniz Private Cinecity Sineması’nda yapıldı.
29.03.2018 Magazin
Ahu’cuğum tur atıp geliyorum
Ahu’cuğum tur atıp geliyorum Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu önceki akşam Asmalımescit’teki Corridor’da bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı.
2.03.2018 Magazin
15 yıllık tesadüf!
15 yıllık tesadüf! 'Bedel' adlı tiyatro oyununda 15 yıl sonra tekrar bir araya gelen iki kardeşi oynayan Hakan Ertik ile Rüzgar Aksoy, gerçekte de 15 yıl sonra buluştular.
7.02.2018 Kültür Sanat
Karne heyecanı yaşadılar
Karne heyecanı yaşadılar Yaklaşık 18 milyon öğrenci dün karne aldı. Ünlü isimler de çocuklarıyla birlikte yaşadıkları karne heyecanını paylaşmayı ihmal etmediler
19.01.2018 Magazin
Baba-kız günü
Baba-kız günü Hakan Eratik, Yeşim Salkım ile evliliğinden olan kızı Meryem Ada ile Trump AVM’deydi.
19.11.2017 Magazin
Kadına şiddete “hayır”
Kadına şiddete “hayır” Başrollerini Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik’in paylaştığı, “Kalbimdeki Deniz” bu hafta töre cinayetleri ve kadına şiddette “Hayır” diyor.
16.11.2017 Magazin
'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi!
'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi! Başrollerini Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik'in paylaştığı, her Cumartesi saat 20.00’de FOX'ta izleyicisiyle buluşan 'Kalbimdeki Deniz' dizisi, şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ı ağırladı.
27.10.2017 Televizyon
Yeşim Salkım'ın kızı Gizem nişanlandı!
Yeşim Salkım'ın kızı Gizem nişanlandı! Yeşim Salkım'ın kızı Gizem evlilik yolunda ilk adımı attı.
13.10.2017 Magazin
'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi!
'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi! Pop müziğinin sevilen isimlerinden İlyas Yalçıntaş, başrollerini Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik'in paylaştığı, Fox'ta yayınlanan 'Kalbimdeki Deniz' dizisi için kamera karşısına geçiyor.
12.10.2017 Televizyon
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma Fox TV’de 22 Eylül Cuma günü yayın akışı sevilerek izlenen haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ile başlayacak. Sabah kuşağı Fox TV’de Memet Özer ile Mutfakta, Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter programlarının canlı yayını ile devam edecek. Kalbimdeki Deniz adlı yerli dizinin tekrar bölümünün Fox TV’de yayınlanmasından sonra, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Şevkat Yerimdar yeni bölümü ile Fox TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Bu yarışmaya katılan çiftler boşanıyor!
Bu yarışmaya katılan çiftler boşanıyor! Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katılanlar boşanıyor. En son Bekir Aksoy, 2013 yılında nikah masasına oturduğu Derya Çavuşoğlu’ndan tek celsede boşandı.
6.07.2017 Magazin
Hepsi boşandı
Hepsi boşandı Oyuncu Bekir Aksoy, 2013 yılında nikah masasına oturduğu Derya Çavuşoğlu’ndan tek celsede boşandı.
5.07.2017 Magazin
Yeşim Salkım'dan itiraf: İhanet ettim...
Yeşim Salkım'dan itiraf: İhanet ettim... Güzel şarkıcı Yeşim Salkım, samimi itiraflar bulundu. Salkım, zamanında mesleğine ihanet ettiğini açıkladı.
12.06.2017 Magazin
Simge Selçuk bakın hangi diziye dahil oldu!
Simge Selçuk bakın hangi diziye dahil oldu! 'Kalbimdeki Deniz' dizisinin kadrosuna Simge Selçuk dahil oldu.
3.05.2017 Magazin
8 yıl sonra aynı gelinlik
8 yıl sonra aynı gelinlik Başrollerini Yeşim Salkım, Kadir Çöpdemir, Metin Zakoğlu ve Nedim Saban’ın paylaştığı ‘Bahtiyar Bahtıkara’ filmindeki kovalama sahneleri kahkahaya boğduracak.
24.04.2017 Magazin
Yeşim Salkım gelinliğini hediye etti!
Yeşim Salkım gelinliğini hediye etti! Yeşim Salkım düğününde giydiği gelinliği son kez giyip hayranına hediye etti.
23.04.2017 Magazin
Kalbimdeki Deniz 25. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Kalbimdeki Deniz 25. Bölüm fragmanı yayınlandı! Hafta sonu kuşağında cumartesi günleri ekrana gelen Fox TV’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz Cumartesi günü 24. bölümü ile seyirci karşısında idi. Oldukça ilgi ile izlenen dizinin başrollerini Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik paylaşıyor. Fox Tv de büyük bir beğeni ile izlenen dizideki slogan olan “Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.” sözünün dizide yaşanan olayları destekler nitelikte olduğunu görüyoruz.
29.09.2021 Gündem
Boşansak da beraberiz!
Boşansak da beraberiz! Çağla Şıkel-Emre Altuğ, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan... Son günlerde sıkça rastladığımız kanlı bıçaklı ayrılan çiftlerin aksine onlar eski eşleriyle dost kalmayı başardılar
6.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Eratik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan eratik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.