Hakan Bilgin

Hakan Bilgin

Son dakika Hakan Bilgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Bilgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Bilgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Bilgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan bilgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 354 hakan bilgin haberi bulunmuştur. Tüm hakan bilgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin mütavazı dubleks dairesinin üst katını çocuklarına ayırdı
Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin mütavazı dubleks dairesinin üst katını çocuklarına ayırdı Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin çifti oldu. Mutlu ikilinin sanat galerisini andıran salonu tablo, çiçek ve aksesuarlarla dikkat çekiyor.
4.12.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş en iyi dizi ödülünü aldı!
Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş en iyi dizi ödülünü aldı! Strong Medya tarafından 3. Kez düzenlenen Lider Marka Ödülleri önceki akşam İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşti. Sunuculuğunu oyuncu Ceren Benderlioğlu ve Hakan Bilgin’in üstlendiği geceye birçok ünlü isim katıldı. Şevval Sam’ın sahneye çıktı gecede katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.
16.08.2022 Televizyon
Nazan Kesal eşiyle tanışma hikayesini anlattı: Bir kel kafa, üstünde parka!
Nazan Kesal eşiyle tanışma hikayesini anlattı: Bir kel kafa, üstünde parka! Nazan Kesal, Hakan Bilgin’in “Mekânın Sahibine Geldik” programına konuk oldu. Oyunculuk aşkından eşi Ercan Kesal’la tanışma hikâyelerine kadar samimi açıklamalar yapan oyuncu, “Çok asiydim, ailemi kışkırtmak hoşuma gidiyordu. Düğünlerde darbuka çalıp şarkı söylüyordum” dedi.
3.03.2022 Magazin
Dolunay Soysert: Babam tiyatroya direnmeseydi, oyuncu olamazdım
Dolunay Soysert: Babam tiyatroya direnmeseydi, oyuncu olamazdım Son olarak final yapan 'İkimizin Sırrı' dizisinde rol alan oyuncu Dolunay Soysert, Hakan Bilgin’in YouTube programı 'Mekânın Sahibine Geldik'in konuğu oldu.
14.02.2022 Magazin
Hakan Bilgin: Kitap yazdım
Hakan Bilgin: Kitap yazdım Deneyimli oyuncu Hakan Bilgin geçtiğimiz gün avmde objektiflere yansıdı. Bir kitap yazdığını söyleyen Bilgin, gazetecilere projelerinden bahsetti.
11.02.2022 Magazin
Bennu Yıldırımlar: Ada müzisyen olsun istedik oyuncu oldu
Bennu Yıldırımlar: Ada müzisyen olsun istedik oyuncu oldu Bennu Yıldırımlar, Hakan Bilgin’in “Mekânın Sahibine Geldik” adlı programına konuk oldu. Oyuncu, hakkında merak edilenleri anlattı.
15.11.2021 Magazin
"Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim"
"Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim" Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu Hakan Bilgin oldu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hakkında konuştu.
5.09.2021 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 92. Bölüm Fragmanı
Arda ile Omuz Omuza 92. Bölüm Fragmanı Arda ile Omuz Omuza 92. Bölüm Fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Hakan Bilgin.
11.05.2021 Televizyon
Yaya ölümleri 1 yılda yüzde 22 oranında azaldı
Yaya ölümleri 1 yılda yüzde 22 oranında azaldı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, 2017 yılında trafik kazalarında 7 bin 400 kişinin hayatını kaybettiğini ve bakanlık olarak yürütülen proje ve çalışmalarla bu rakamın 2020 yılında 4 bin 866’ya kadar gerilediğini ifade etti. Ersoy, 2019 yılının şubat ayında başlattıkları " öncelik yayanın" kampanyasıyla yaya ölümlerinde 1 yıl içinde yüzde 22 oranında azalma sağlandığını söyledi
30.03.2021 Yaşam
3 aileye mutant virüs bulaştırdı iddiası! İstanbul'dan ziyarete geldi, 26 kişi...
3 aileye mutant virüs bulaştırdı iddiası! İstanbul'dan ziyarete geldi, 26 kişi... Eskişehir’de, koronavirüs tespit edilen 9 kişi tedavi altına alınırken, temaslı oldukları belirlenen 3 aileden 17 kişinin yaşadıkları evlerde karantina uygulaması başlatıldı. Virüsün mutasyona uğrayan 'mutant virüs' olduğu ve İstanbul'dan ziyarete gelen bir akraba tarafından bulaştırıldığı iddia edildi.
8.02.2021 Gündem
Fatih Ürek'ten çocuk itirafı!
Fatih Ürek'ten çocuk itirafı! Şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, Hakan Bilgin'in YouTube kanalında yayınladığı 'Mekanın Sahibine Geldik' programına konuk oldu. Ürek, çocuk itirafıyla şaşırttı.
7.02.2021 Magazin
Somer Sivrioğlu'ndan flaş açıklamalar! Merak edilenleri ilk kez anlattı...
Somer Sivrioğlu'ndan flaş açıklamalar! Merak edilenleri ilk kez anlattı... Hakan Bilgin'in YouTube'da yayınlanan 'Mekanın Sahibine Geldik' programına MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu konuk oldu. Üç sezondur MasterChef programında jüri üyeliği yapan Sivrioğlu, yarışmaya katılma sürecini ve özel hayatına dair merak edilenleri ilk kez anlattı.
5.12.2020 Magazin
Hakan Bilgin, Şevket Çoruh'tan korktuğunu itiraf etti
Hakan Bilgin, Şevket Çoruh'tan korktuğunu itiraf etti Oyuncu Hakan Bilgin, YouTube’da 'Mekanın Sahibine Geldik' adlı bir kanal açtı. Kanalın ilk konuğu Şevket Çoruh oldu. Sohbette Hakan Bilgin, ünlü oyuncudan korktuğunu itiraf edince komik anlar yaşandı.
24.10.2020 Magazin
Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi?
Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi? Corona virüsü salgını kapsamında setlere ara verilince, kanallar eski filmleri yayınlamaya başladı. Recep İvedik serinin birinci filmi de bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak. Türkiye sinemasının en çok hasılat kıran filmlerinden biri olan Recep İvedik ne zaman çekildi? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 filminin oyuncuları kimlerdir? Recep İvedik nerede çekildi?
26.05.2020 Gündem
50 kilo et yediler!
50 kilo et yediler! Çakallarla Dans filminin ekibi, galadan sonra gittikleri yemekte 50 kilo et yedi
8.11.2018 Magazin
Ege’nin Hamsisi 2. yeni bölümde Melahat ile Şevket arasında neler yaşanacak?
Ege’nin Hamsisi 2. yeni bölümde Melahat ile Şevket arasında neler yaşanacak? Ege’nin Hamsisi 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam TRT 1 ekranlarına gelecek olan Ege’nin Hamsisi dizisinde Melahat ile Şevket arasındaki çekişmelerin nasıl süreceği merak konusu oldu. İşte Ege’nin Hamsisi dizisinden tüm gelişmeler...
23.07.2018 Gündem
Ege’nin Hamsisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Ege’nin Hamsisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Ege’nin Hamsisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor izleyici karşısına çıkacak. Ege’nin Hamsisi dizisinin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor. İşte Ege’nin Hamsisi 1. bölüm fragmanı ve diziye dair tüm detaylar...
16.07.2018 Gündem
Darp olayından sonra flaş iddia!
Darp olayından sonra flaş iddia! Sunucu sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Hazım Körmükçü'nün rol aldığı dizinin kadrosundan çıkarıldığı ileri sürüldü.
13.06.2018 Magazin
Galalar düğün gibidir
Galalar düğün gibidir Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı başrolünü, Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün paylaştığı ‘Görevimiz Tatil’in galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı.
22.02.2018 Magazin
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor...
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor... Peş peşe yayından kalkan dizilere bir yenisi daha eklendi.
28.11.2017 Televizyon
'Nerdesin Birader?' oyuncularının ilk bölüm heyecanı!
'Nerdesin Birader?' oyuncularının ilk bölüm heyecanı! Yapımcılığını Filmevi Yapım / Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı 'Nerdesin Birader?' ekibi, dizinin ilk bölümünü Fuat Paşa Yalısı'nda izledi.
10.11.2017 Televizyon
Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor!
Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor! Nerdesin Birader ilk bölümü bu akşam FOX tv'de başlayacak. Nerdesin Birader fragmanlarıyla oldukça ilgi gördü. Nerdesin Birader 1. yeni bölümüyle Fox tv'de güldürmeye geliyor...
29.09.2021 Gündem
Şevket Çoruh, Hakan Bilgin'i fena dövdü!
Şevket Çoruh, Hakan Bilgin'i fena dövdü! Vizyona girmeye hazırlanan komedi türündeki 'Yanlış Anlama' filminde birbirinden eğlenceli sahneler dikkati çekiyor. Bu sahneler arasında Şevket Çoruh'un, Hakan Bilgin'e sert bir yumruk attığı sahne de bulunuyor.
31.10.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Bilgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan bilgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.