Hakan Aysev

Hakan Aysev

Son dakika Hakan Aysev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Aysev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Aysev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Aysev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan aysev gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 hakan aysev haberi bulunmuştur. Tüm hakan aysev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu!
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu! Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, 150 kiloya çıkınca 2015 yılında mide küçültme ameliyatı olmuştu. Yeniden sağlık sorunları yaşayan Aysev, şimdi de mide fıtığı ameliyatı geçirdi.
14.04.2023 Magazin
‘Gönüller Yapmaya Geldik’ dedi 'Her zaman gençlerimizin yanındayız' diye seslendi
‘Gönüller Yapmaya Geldik’ dedi 'Her zaman gençlerimizin yanındayız' diye seslendi Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yunus Emre anısına hazırlanan ‘Gönüller Yapmaya Geldik’ adlı albümün gala gecesinde sahneye çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yunus Emre'nin "Haktan Gelen Şerbeti" adlı şiirini canlı olarak seslendirdi.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Hakan Aysev: Şimdi full HD görüyorum
Hakan Aysev: Şimdi full HD görüyorum Sağ gözünden katarakt ameliyatı olan sanatçı Hakan Aysev, "Operasyon başarılı geçti. Şimdi full HD görüyorum ve 'Görmek ne güzelmiş. Gözlerimiz ne önemliymiş' diyorum" şeklinde konuştu.
27.11.2021 Magazin
Rafet El Roman’dan romantik bir konser!
Rafet El Roman’dan romantik bir konser! Romantik parçaların başarılı ismi Rafet El Roman, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sevenleriyle buluştu.
16.09.2021 Magazin
Hakan Aysev altıncı kez boşanıyor!
Hakan Aysev altıncı kez boşanıyor! İki yıl önce Evren Aysev ile dünyaevine girerek, 6. evliliğini yapan opera sanatçısı Hakan Aysev'den üzen haber geldi.
7.06.2020 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Ünlü sanatçı Hakan Aysev protez takacak
Ünlü sanatçı Hakan Aysev protez takacak Hakan Aysev, İpek Açar’ın TRT Müzik’te sunduğu ‘İpek Yolu’ programında bir kaza yaşadı.
27.02.2020 Magazin
Sedat Öztoprak hayatını kaybetti
Sedat Öztoprak hayatını kaybetti Ünlü bariton Sedat Öztoprak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
17.02.2019 Magazin
Balayı yerine sahneye
Balayı yerine sahneye MERHUM sanatçı Kayahan’ın unutulmaz eserleri, ‘Yolu Sevgiden Geçen Şarkılar’ senfonik projesiyle önceki gece dinleyiciyle buluştu.
25.10.2018 Magazin
Hakan Aysev 6'ncı kez evlendi
Hakan Aysev 6'ncı kez evlendi Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, 6'ıncı kez evlendi.
15.10.2018 Magazin
Birbirimizi çok seviyoruz
Birbirimizi çok seviyoruz Ayrıldıktan üç ay sonra tekrar bir araya gelerek nişanlanan merhum Kayahan’ın eşi İpek Açar ile müzisyen Alper Kömürcü’den aşk dolu itiraflar geldi.
11.10.2018 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Kayahan  şarkılarıyla anıldı
Kayahan şarkılarıyla anıldı Merhum sanatçı Kayahan’ın vefatından sonra her yıl eşi İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi ki doğdun Kayahan” konseri, bu yıl da Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta gerçekleştirildi.
30.03.2018 Magazin
İşim olmazsa İstanbul’a gelmem
İşim olmazsa İstanbul’a gelmem Öykü Gürman, Hakan Aysev ve Yonca Lodi önceki gün merhum sanatçı Ferdi Özbeğen’i şarkılarla andı. İstanbul’dan taşınan Hakan Aysev ise “İşim olmazsa İstanbul’a hiç gelmem” dedi
25.02.2018 Magazin
Hakan Aysev: Yeniden evlenebilirim!
Hakan Aysev: Yeniden evlenebilirim! Geçtiğimiz aylarda 5'inci evliliği sona eren ünlü tenor Hakan Aysev, Onur Akay ve Nursel Eroğlu'nun sunduğu ‘Dünden Bugüne Nağmeler’ programında evlilikle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
11.12.2017 Magazin
Antalya'da ayakta alkışlandı!
Antalya'da ayakta alkışlandı! Antalya Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Doğa Koleji Öğrenci Korosu'nun verdiği konserde, tenor Hakan Aysev konuk sanatçı olarak yer aldı.
6.11.2017 Kültür Sanat
Hakan Aysev'den kötü haber!
Hakan Aysev'den kötü haber! Hakan Aysev'in mutluluğu uzun sürmedi. Banu Karaca ile Hakan Aysev boşandı.
3.07.2017 Magazin
Sanata büyük hizmet
Sanata büyük hizmet Uluslararası Rotary tarafından verilen ‘Üstün Meslek Hizmet Ödülü’ bu sene dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar ve ünlü tenor Hakan Aysev’e verildi.
3.04.2017 Magazin
Doğum gününde barıştılar
Doğum gününde barıştılar Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta, İpek Açar’ın himayesinde özel bir konsere imza attı.
30.03.2017 Magazin
Kayınpeder desteği!
Kayınpeder desteği! Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı, kayınpederi Şaban Tuncer’in de sanatçı olduğunu söyleyerek “Sanatçıya kız verilmez yargısını kayınpederimin desteğiyle yıktım” dedi.
13.03.2017 Magazin
Buzlar eridi
23.09.2016 Magazin
Ünlüler yarım ton zayıfladı
Ünlüler yarım ton zayıfladı Kilolarıyla senelerdir başı dertte olan birçok ünlü çareyi mide operasyonlarnda buldu...
15.09.2016 Arşiv
5. kez evlendi
5. kez evlendi Ünlü tenor Hakan Aysev, 5...
12.08.2016 Magazin
Seren Serengil 19 kilo verdi
Seren Serengil 19 kilo verdi Tüp mide ameliyatı sayesinde 19 kilo veren Seren Serengil'in son hali...
28.05.2016 Magazin
Hakan Aysev'den şoke eden değişim!
Hakan Aysev'den şoke eden değişim! Ünlü tenor Hakan Aysev inanılmaz bir değişim yaşıyor. Verdiği kilolarla adından söz ettiren Hakan Aysev görenleri şaşkına çeviriyor. İşte tüm ayrıntılarıyla Hakan Aysev...
19.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Aysev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan aysev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.