Hak Par

Hak Par

Son dakika hak par haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hak par ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hak par haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hak Par

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hak par gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 hak par haberi bulunmuştur. Tüm hak par haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Burkay'ın kızı hayatını kaybetti
Kemal Burkay'ın kızı hayatını kaybetti Kemal Burkay'ın kızı Helin Burkay, İsveç'te geçirdiği kaza sonrası yaşamını yitirdi.
29.09.2021 Gündem
Miroğlu: Hendekler darbeye hazırlıktı
Miroğlu: Hendekler darbeye hazırlıktı Al Jazeera’nin sorularını yanıtlayan AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’na göre, 15 Temmuz darbesinin ayak sesleri aslında Doğu ve Güneydoğu’da kazılan hendeklerle duyuldu...
29.09.2021 Gündem
"Halk PKK’ya karşı ayaklanabilir"
"Halk PKK’ya karşı ayaklanabilir" Türkiye’ye karşı maşa olarak kullanılan terör örgütleri PKK ve FETÖ’nün kirli ittifakı, son eylemlerle su yüzüne çıktı. Türk ve Kürt aydınları “Halk PKK’ya karşı ayaklanabilir” mesajı verdi.
29.09.2021 Gündem
PYD fiyaskosu!
PYD fiyaskosu! Rakka ile Menbiç’te kara gücü olarak kullanılan PYD tam bir fiyaskoya dönüştü...
29.09.2021 Gündem
PKK Avrupa'da da terör estiriyor
PKK Avrupa'da da terör estiriyor Avrupa ülkelerinde PKK yanlılarının Türk vatandaşlarını, sivil toplum örgütlerini ve camileri hedef aldığı görülüyor. Güvenlik güçlerinin olaylara seyirci kalması ve yeterli önlemleri almaması dikkati çekiyor.
24.02.2016 Dünya
Başkanını yitiren HAK PAR oyunu katladı
Başkanını yitiren HAK PAR oyunu katladı Genel Başkan Fehmi Demir'i seçime 6 gün kala geçirdiği trafik kazasında kaybeden HAK-PAR 7 Haziran seçimine göre oyunu yüzde yüz artırdı.
29.09.2021 Gündem
Liderlerin sandıklardan kim çıktı
Liderlerin sandıklardan kim çıktı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oy kullandığı sandıkta en fazla oyu AK Parti aldı...
29.09.2021 Gündem
Öldü ama adı hala listede
Öldü ama adı hala listede Mersin’in Tarsus İlçesinde meydrana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Fehmi Demir’in ismi bugün yapılan seçimlerde oy pusulasında yer aldı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Fehmi Demir için taziye telefonu
Erdoğan'dan Fehmi Demir için taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkan Fehmi Demir için Allah'tan rahmet dileğinde bulundu...
29.09.2021 Gündem
Demirtaş o ismin cenazesine katıldı
Demirtaş o ismin cenazesine katıldı Trafik kazasında hayatını kaybeden HAK-PAR Genel Başkanı Fehmi Demir için parti genel merkezi önünde tören düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
Konuşması öldükten sonra yayınlandı
Konuşması öldükten sonra yayınlandı Önceki gün Mersin’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hak ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Genel Başkanı Fehmi Demir’in partisi için yaptığı propaganda konuşması, TRT’de ölümünden iki saat sonra ekranlara geldi...
29.09.2021 Gündem
Öldükten 2 saat sonra TRT'de partisine oy istedi
Öldükten 2 saat sonra TRT'de partisine oy istedi Hak ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Genel Başkanı 58 yaşındaki Fehmi Demir, trafik kazasın hayatını kaybetti. Demir'in ölümünden iki saat sonra propaganda konuşması TRT'de yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Hak-Par Genel Başkanı  Fehmi Demir kazada öldü
Hak-Par Genel Başkanı Fehmi Demir kazada öldü HAK ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Genel Başkanı 58 yaşındaki Fehmi Demir, trafik kazasında hayatını kaybetti...
29.09.2021 Gündem
HAK-PAR Genel Başkanı hayatını kaybetti
HAK-PAR Genel Başkanı hayatını kaybetti Fehmi Demir, Tarsus'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
PKK şiddeti durdursun
PKK şiddeti durdursun Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Fehmi Demir, “PKK şiddet eylemlerini derhal durdurmalı...
29.09.2021 Gündem
İşte siyasi partilerin konuşma saatleri ve sıraları
İşte siyasi partilerin konuşma saatleri ve sıraları Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) radyo ve televizyonda konuşma yapmak için başvuran siyasi partilerin yayın zaman ve sıraları, ad çekme usulüyle belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Partilerin sıralamaları belli oldu
29.09.2021 Gündem
Çözüm yolundayız eylemleri bitirin
Çözüm yolundayız eylemleri bitirin "Çözüm yolunda tarihi adımların arifesindeyiz" diyen Abdullah Öcalan, bölgedeki, yol kesme adam kaçırma, vergi salma, mahkeme kurma gibi eylemlerin sonlandırılması talimatı verdi...
29.09.2021 Gündem
Bülent Arınç'tan flaş açıklamalar
Bülent Arınç'tan flaş açıklamalar Başbakan Yardımcı Bülent Arınç Hüda-Par ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Çözüm sürecinde ‘HDP dışı’ açılım
Çözüm sürecinde ‘HDP dışı’ açılım Arınç’ın görüşmede “Çözüm sürecinde PKK cenahı sık sık siyaset değişikliği yapıyor...
29.09.2021 Gündem
'Cevaplarımız gönlümüzde kalsın'
'Cevaplarımız gönlümüzde kalsın' Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Çözüm süreci hepimizin konusudur. Bu konu üzerinde sözü söyleyecek kim varsa, katkı sağlayacak kim varsa onlarda sürece dahil edilmelidir” dedi.
29.09.2021 Gündem
Kürdistan bayrağı dağıttılar
Kürdistan bayrağı dağıttılar Irak Kürdistan Bölge Parlamentosu tarafından ilan edilen ‘17 Aralık Kürdistan Bayrağı Günü’ nedeniyle Diyarbakır’da düzenlenen etkinliğe başta Kürdistan Gençlik Hareketi Derneği olmak üzere Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK- PAR), Katılımcı Demokrasi Partisi (KADEP), Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK), Kürdistan Ulusal Gençliği, Dicle Fırat Diyalog Grubu katıldı...
17.12.2014 Yaşam
Kürdistan bayrağı dağıttılar!
Kürdistan bayrağı dağıttılar! DİYARBAKIR’da bir süre önce binasına Kürdistan bayrağı asmasıyla gündeme gelen Kürdistan Gençlik Hareketi Derneği,bugün Diyarbakır sokaklarında Irak Kürdistan Bölgesi bayrağı dağıttı.
29.09.2021 Gündem
O parti seçime gitmiyor!
O parti seçime gitmiyor! Hak ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Parti Meclisi, cumhurbaşkanı seçiminde nasıl bir tavır takınacağını açıkladı. Bu partilere ve onların sunduğu üç adaydan birine oy vermek için bir neden olmadığı bildirilen açıklamada, "Seçimleri protesto ediyor, üyelerimizi ve bize hak veren seçmenleri sandık başına gitmemeye çağırıyoruz." denildi.
29.09.2021 Gündem
IŞİD istemeden hayırlara vesile oldu
IŞİD istemeden hayırlara vesile oldu Türkiye'de 1974 yılında kurulan ve 12 Eylül 1980 darbesiyle birlikte kadroları yurt dışına çıkan ve halen yasaklı Kürdistan Sosyalist Partisi Genel Sekreteri Mesut Tek, IŞİD'in Musul'u ele geçirmesini değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hak Par ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hak par haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.