Hadi Be

Hadi Be

Son dakika Hadi Be haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadi Be ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadi Be haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadi Be

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadi be gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 hadi be haberi bulunmuştur. Tüm hadi be haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım Meslek hayatına radyocu olarak başlayan, daha sonra sunuculuk ve talk-show programları yapan Kadir Çöpdemir, 2002-2005 yılları arasında yayınlanan 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Kirli' karakteriyle adından söz ettirdi. 55 yaşındaki ünlü isim, katıldığı programda, "İlişkinin peşinden koşar mısın?" sorusu üzerine eski sevgilisine seslendi.
3.05.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kübra dizisinde başrol olacak. Ulusoy’un partnerinin kim olacağı belli oldu.
22.02.2023 Künye
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir?
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir? TRT 1'den hafta için her gün ekrana gelen Seksenler dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. En son Deli Gönül dizisi ve Hadi Be Oğlum sinema filmiyle izleyiciyle buluşan Cansın Özyosun, Sibel karakterine hayat verecek. Peki, Cansın Özyosun kimdir?
28.01.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Seksenler’in kadrosuna katıldı
Ünlü oyuncu Seksenler’in kadrosuna katıldı En son Deli Gönül dizisinde ve Hadi Be Oğlum sinema filminde izleyiciyle buluşan sevilen oyuncu Cansın Özyosun, ekranlara Seksenler dizisi ile geri dönüyor.
28.01.2020 Televizyon
Demet Akalın ve kızına trafikte yumruklu saldırı
Demet Akalın ve kızına trafikte yumruklu saldırı Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı ile birlikte seyir halindeyken trafik magandalarının saldırısına uğradı.
19.07.2019 Magazin
Lerzan kafa karıştırdı
Lerzan kafa karıştırdı Lerzan Mutlu, "Yeni albüm geliyor. Dört klip çektim. Çok içime sinen bir albüm oldu. İş bitti, bu sene evlilik olur mu?" diye espri yaptı.
13.03.2019 Magazin
Aslı İnandık ve eşi Ahad Kazmaz kabak diyetinde
Aslı İnandık ve eşi Ahad Kazmaz kabak diyetinde ‘Aslı Gibidir’ filminin başrol oyuncusu Aslı İnandık, Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’ programına konuk oldu
12.02.2019 Magazin
Gökhan Türkmen: Süslü bir erkeğim
Gökhan Türkmen: Süslü bir erkeğim Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, interaktif talk show programı 'Hadi Be’ye, şarkıcı Gökhan Türkmen konuk oldu
1.02.2019 Magazin
Keremcem: Evde içlik koleksiyonum var
Keremcem: Evde içlik koleksiyonum var Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, YouTube’da yayınlanan interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye, oyuncu ve şarkıcı Keremcem konuk oldu.
4.01.2019 Magazin
Şahin Kendirci'den 'Müslüm' itirafı
Şahin Kendirci'den 'Müslüm' itirafı Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu 'Hadi Be' adlı talk show programına, 'Müslüm' filminde rol alan Şahin Kendirci konuk oldu.
23.11.2018 Magazin
Begüm Öner: Mıncıklamaktan çok hoşlanırım
Begüm Öner: Mıncıklamaktan çok hoşlanırım Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye, oyuncu Begüm Öner konuk oldu.
9.11.2018 Magazin
'Dünyanın sorunu erkek sorunu'
'Dünyanın sorunu erkek sorunu' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye oyuncu Bülent Emrah Parlak konuk oldu.
30.10.2018 Magazin
Çağla’dan daha  soğukkanlıyım
Çağla’dan daha soğukkanlıyım Emre Saygı’nın sunduğu “Hadi Be”ye Emre Altuğ konuk oldu.
28.10.2018 Magazin
İkimiz de ruh hastasıyız!
İkimiz de ruh hastasıyız! ‘Yol Arkadaşım 2’ ile gişede büyük bir başarı yakalayan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’tan ilginç itiraf: “Titizlik konusunda ikimiz de birbirimizle yarışırız, ikimiz de ruh hastasıyız”
19.10.2018 Magazin
Yaza festivaller damga vuruyor
Yaza festivaller damga vuruyor Teoman’dan Tom Jones’a Türkiye yaz aylarını yine müzikle dolu geçirmeye devam ediyor.
27.07.2018 Arşiv
Genç kızken çok güzeldim
Genç kızken çok güzeldim Sunucu Nursel Ergin (38), Emre Saygı’nın ‘Hadi Be’ programına konuk oldu.
6.06.2018 Magazin
Rüzgar'dan çok konuşulacak sahneye ilk yorum
Rüzgar'dan çok konuşulacak sahneye ilk yorum Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen ve eylül ayında Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine giren Rüzgar Erkoçlar, yeni filmindeki öpüşme sahnesi için "Toplamda iki defa çekildi" dedi.
15.05.2018 Magazin
Ortamı sevmezsem çirkinleşirim
Ortamı sevmezsem çirkinleşirim ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinin başrol oyuncusu Başak Parlak, Emre Saygı’nın sunduğu ‘Hadi Be’ programına konuk oldu.
19.04.2018 Magazin
Şevkat Yerimdar benim için bitti
Şevkat Yerimdar benim için bitti Başak Parlak, 'Şevkat Yerimdar' macerasının kendisi için bittiğini açıkladı.
19.04.2018 Televizyon
Mayo gaz yapıyor
Mayo gaz yapıyor ‘21 Günde Mutluluk’ isimli kitabıyla adından söz ettiren Saba Tümer, ‘Hadi Be’ programında Emre Saygı’nın konuğu oldu.
11.04.2018 Magazin
'Bir anda göğüslerime yapıştı, çığlık attım'
'Bir anda göğüslerime yapıştı, çığlık attım' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, son dönemde '21 Günde Mutluluk' adlı kitabıyla adından söz ettiren 'Bayan Kahkaha' lakaplı sunucu Saba Tümer oldu.
11.04.2018 Magazin
Kızlar evini basınca taşınmış
Kızlar evini basınca taşınmış Konuk olduğu programda bilinmeyenlerini anlatan genç şarkıcı, "Kızlar evi basmaya çalışınca oturduğum yerden taşındım" dedi.
30.03.2018 Magazin
"Adriana Lima'nın kulaklarından alev çıktı"
"Adriana Lima'nın kulaklarından alev çıktı" Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, şu sıralar 'İyiliğin Bilim Hali' ve 'İyiliğin Hareket Hali' adlı kitaplarıyla adından söz ettiren Metin Hara oldu. Metin Hara, Adriana Lima'ya atom yedirdiğini, kulaklarından alev çıktığıı açıkladı.
28.03.2018 Magazin
Ağlamak için kafamda ailemi öldürüyordum
Ağlamak için kafamda ailemi öldürüyordum Tuvana Türkay, Emre Saygı’nın sunduğu “Hadi Be” programına konuk oldu.
11.03.2018 Magazin
Erkeğin eline, ayağına bir de dişine bakarım!
Erkeğin eline, ayağına bir de dişine bakarım! EMRE Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, ‘Hadi Be’ programının konuğu olan şarkıcı Linet aşk hayatında yaşadığı hayal kırıklıklarını anlattı
6.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadi Be ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadi be haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.