Güzide

Güzide

Son dakika güzide haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzide ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzide haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzide

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzide gelişmeleri de dahil olmak üzere 982 güzide haberi bulunmuştur. Tüm güzide haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Kentte büyük bir hareketlilik yalanırken uçak biletleri tükendi, oteller doldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
AK Parti İBB adayı Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti
AK Parti İBB adayı Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin dergisine açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Trabzonspor
Adana'nın tanınmış ünlüleri kimlerdir?
Adana'nın tanınmış ünlüleri kimlerdir? Türkiye’nin güzide şehirlerinden birisi de Adana. Halkı, sıcağı, doğası, yemekleri ile dünya çapında tanınan bir yer olmasının yanı sıra tarih boyunca da ünlü şahsiyetlere de  ev sahipliği yapmıştır. 
23.03.2024 Adana
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi ve Minecan Okulları’nın birlikte düzenlediği sergide 20 sanatçının 100’e yakın eseri sanat severlerden tam not aldı.
11.03.2024 Adana
İşte Adana hakkında ilk kez duyacağınız bilgiler! Öğrenen herkesi hayrete düşürüyor
İşte Adana hakkında ilk kez duyacağınız bilgiler! Öğrenen herkesi hayrete düşürüyor Türkiye’nin güzide şehirlerinden birisi de Adana. Halkı, sıcağı, doğası, yemekleri ile dünya çapında tanınan bir yer. Bunun yanında efsaneleri ve bilinmeyenleriyle de öne çıkıyor. İşte Adana hakkında ilk kez duyacağınız bilgiler...
1.03.2024 Adana
Emniyet ve Kızılay “İyilik için” el ele
Emniyet ve Kızılay “İyilik için” el ele Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Yüreklere kandil yakmayı bir görev bilen Kızılay’ımız, emniyetimizin güç birliği ile her bir noktaya her bir haneye iyiliği bulaştırmak istiyoruz” dedi.
22.02.2024 Adana
Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği
Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği Adana Demirspor Kulübü, Hatay'ın Belen ilçesinde okuyan öğrencilere spor malzemesi göndererek çocukların yüzlerini güldürdü.
20.02.2024 Adana
Edirne'de okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba Edirne'nin hangi ilçelerinde okullar tatil edildi?
Edirne'de okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba Edirne'nin hangi ilçelerinde okullar tatil edildi? Kurumlardan gelen kar yağışı uyarılarıyla birlikte öğrenci ve velilerin okullar tatil mi sorusu gündemdeki yerini aldı. Ülke genelinde sıcaklıkların ani düşüşü beraberinde kar getirdi. Tekirdağ'da 10 Ocak Çarşamba okullar tatil edildi. Gözler Trakya'nın bir başka güzide ili Edirne'ye çevrildi. Peki 10 Ocak Edirne'de okullar tatil mi? Edirne'nin ilçelerinde okullar tatil mi? İşte detaylar..
9.01.2024 Gündem
TFF'den flaş Süper Kupa açıklaması
TFF'den flaş Süper Kupa açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, 2023 Turkcell Süper Kupa finalinin Riyad'da oynanması teklifi Saudi Media Company şirketinden gelerek her iki kulübün onayıyla imzaya taşındığı ve Cumhurbaşkanı'nın bu sürece dahil olduğuna ilişkin iddiaların asılsız olduğunu duyurdu.
2.01.2024 Futbol
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sivil anayasaya kimsenin kulak tıkama lüksü yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sivil anayasaya kimsenin kulak tıkama lüksü yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanlığı IASAJ programı kapanış ve Danıştay eğitim tesisi açılış töreninde konuştu. 'Darbe anayasasından kurtulmalıyız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bu talebe siyaset kurumu başta olmak üzere sorumluluk makamında olan hiç kimsenin kulak tıkama yükümlülüğü yoktur. Müzakereye açık olduğumuzu belirttik " dedi
3.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığı'nda 2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunarak, "Hukuk devleti hepimizin ortak hedefi ve kırmızı çizgisidir. Toplumdan gelen serzenişlerin önüne geçmek hepimizin görevidir. Hiçbir vatandaşımız adliyenin adalet kapısı olduğundan şüpheye kapılmamalı, hakkını huzuru kalple aramalı. Bunun için hukukun üstünlüğünden taviz veremeyiz" dedi.
1.09.2023 Gündem
63 Plaka Neresi? 63 Hangi Şehrin Plakası? 63 Hangi İlin Plaka Kodu?
63 Plaka Neresi? 63 Hangi Şehrin Plakası? 63 Hangi İlin Plaka Kodu? Trafikte yer alan araçların her birinin sahiplerini ve tescil oldukları yerleri gösteren bir tanıtım etiketlerinin bulunması gerekmektedir. Plaklar araçların tescillendiği şehirlere ait il plaka kodları harf grubu ve rakam grubundan oluşmaktadır. Plaklarda yer alan bu il plaka kodları sayesinde araçların hangi şehirden resmi tescillerinin yaptırıldığını kolayca öğrenebiliriz.
28.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri mezuniyet töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terör örgütüne katılım tarihin en düşük seviyelerine indi." diyerek "Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacak ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka yol yoktur." açıklamasını yaptı.
22.08.2023 Gündem
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması Galatasaray Kulübü, GKN Kargo ile sponsoruk anlaşması imzaladı.
27.07.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldığı anları paylaştı!
MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldığı anları paylaştı! Masterchef All Star yarışmasıyla adını duyuran aşçı Büşra Zambak, sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. MasterChef yarışmacılarından Kıvanç, Çağatay, Tolga ve Berker de Büşra'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Büşra Zambak mutlu anlarını takipçileriyle paylaştı.
18.07.2023 Magazin
17 Temmuz MasterChef kaptanları kim oldu? MasterChef All Star'da kim kazandı?
17 Temmuz MasterChef kaptanları kim oldu? MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star tüm hızıyla sürüyor. Güzide'nin elenmesi sonrası kırmızı ve mavi takım tekrar tezgah başına geçti. Geçtiğimiz hafta Sergen ve Eray takım kaptanlıklarını almıştı. Peki 17 Temmuz MasterChef takım kaptanları kim oldu?
17.07.2023 Televizyon
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü!
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü! 'MasterChef Türkiye 2019'da yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Güzide Mertcan, 'All Star' sezonunda ise ilk elenen yarışmacı oldu. "Sona kadar gitmeyeceksem vakit harcamanın anlamı yok" sözleri nedeniyle bilerek elendiği konuşulan MasterChef Güzide, sosyal medya hesabından ateş püskürdü İşte detaylar...
17.07.2023 Magazin
MasterChef Güzide kimdir? Güzide Mertcan nereli, kaç yaşında?
MasterChef Güzide kimdir? Güzide Mertcan nereli, kaç yaşında? MasterChef All Star başladı. Geçtiğimiz senelerde adından söz ettiren Güzide Mertcan da kadroda yerini aldı. MasterChef Güzide kimdir sorgusu da devam ediyor. İşte yarışmacı hakkındaki yenilenmiş bilgiler...
16.07.2023 Televizyon
MasterChef'te sinirler gerildi! Önce kendini savundu sonra gözyaşlarına boğuldu
MasterChef'te sinirler gerildi! Önce kendini savundu sonra gözyaşlarına boğuldu MasterChef yarışmacıları haftanın son eleme adayı olmamak için birbiriyle yarıştı. Güzide, Dilara, Eda, Sefa, Batuhan, Tanya, Büşra ve Çağatay'ın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Ancak ortam bir anda gerildi. Karidesi temizlerken yaptığı hatayı fark eden Dilara, "Sinirden konuşamıyorum" deyip ağladı. Potaya giren isim ise herkesi şoke etti.
16.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güzide ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzide haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.