Güzellik Salonu

Güzellik Salonu

Son dakika güzellik salonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzellik salonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzellik salonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzellik Salonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzellik salonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 güzellik salonu haberi bulunmuştur. Tüm güzellik salonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023 Gündem
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi?
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi? Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çift olayı ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Polat çiftinin güzellik salonu açmak isteyenlere, 20 milyon liralık isim hakkı vererek gelir elde ettikleri iddiaları dolaşırken çiftin bir avukatının da ilk soruşturma dalgasında gözaltına alınması ünlü dizi Breaking Bad'di anımsattı. Bir avukatın müvekkiline kara para aklama için güzellik salonu aldırmasını hatırlattı. Nakit para akışının yoğun olduğu bu salonlar, muhasebe denetiminin zor olması nedeniyle dünya genelinde de para aklamada sıklıkla başvurulan bir yöntem oluyor. Söz konusu ayrıntının ardından Breaking Bad dizisine yönelik sorgulamalar arttı.
16.11.2023 Gündem
Aymira Koçaklı kimdir, yaşam merkezi nerede, babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı roman mı, nereli, kaç yaşında?
Aymira Koçaklı kimdir, yaşam merkezi nerede, babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı roman mı, nereli, kaç yaşında? Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer güzellik salonu sahibi fenomenlerine çevrildi. Bu kapsamda gündeme gelen isimlerden biri de Aymira Koçaklı oldu. Peki, Aymira Koçaklı kimdir, nereli, kaç yaşında? Aymira Koçaklı’nın babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı yaşam merkezi nedir? Aymira Koçaklı'nın serveti ne kadar?
9.11.2023 Gündem
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne?
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne? Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir? Dilan Polat hakkında yürütülen dava eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e kadar ulaştı. Mal varlığına el konan Nez Demir gözyaşlarıyla yetkililere seslendi. Peki, Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir?
24.10.2023 Magazin
Güzellik merkezinde 'seans ücreti' kavgası! Kadınlar birbirine girdi
Güzellik merkezinde 'seans ücreti' kavgası! Kadınlar birbirine girdi Esenyurt’ta bir güzellik merkezinde ücret ödemeden bakım seansına girmek isteyen yabancı uyruklu 2 kadın ile işyeri çalışanları saç saça baş başa birbirine girdi. Aldıkları bakım ürünlerinin de ödemesini yapmayan kadınlar işyerinden kaçarken, yaşanan kavga anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
5.10.2023 Yaşam
Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı!  Başıma bir şey gelirse Polat çifti sorumludur
Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı! Başıma bir şey gelirse Polat çifti sorumludur Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat’ın kendisini vurmaları için tetikçi tuttuklarını öne süren şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezi üç saat arayla iki kez silahla kurşunlandı.
2.10.2023 Yaşam
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor Adana'da Özge Polat (31), henüz 17 yaşındayken evlendiği Özkan Ö.’den (34) sürekli şiddet görüp, üzerine içki dökerek yakmaya çalışılıp, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle 2019 yılında boşandı. Eşinin tehditlerinin devam etmesi ve 2 çocuğunu geçen hafta yurda vereceğini söylemesi üzerine yeniden çıkan tartışma sonra darbedildiğini belirten Polat, "Rapor alıp şikayetçi olduk. Kendi de ifade verdikten sonra telefonla arayıp, ailemi tehdit etti" dedi.
4.07.2023 Yaşam
Kadınların gelir kapısı oldu! Hem meslek öğrenip hem harçlık alıyorlar
Kadınların gelir kapısı oldu! Hem meslek öğrenip hem harçlık alıyorlar Son yılların popüler mesleği nail art (tırnak sanatı) ve protez tırnak, kadınların gelir kapısı oldu. İzmir Kuaförler ve Manikürcüler Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının İstihdam için Meslek Edindirme Projesi (İMEP) çerçevesinde başlattığı nail art ve protez tırnak kursunda kadınlar, hem meslek öğreniyor hem de ders başına harçlık alıyor.
1.07.2023 Ekonomi
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan Yeşim Akbaş'ın (26) ölümüne ilişkin soruşturmada ikinci kez gözaltına alınan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) tutuklanmasının ardından konuşan anne Aysun Akbaş (54), "Dışarıda olduğunu bilmek bizim için berbat bir duyguydu. Bu karar acımı az da olsa hafifletti. Hayat dolu kızım da biz de bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz. Onun da bir daha bayram yüzü görmesini istemiyorum. Kızım silahtan çok korkardı. Su tabancasıyla dahi oynamayan çocuktu. Silahla intihar etmesi mümkün değil" dedi. Yeşim'in ailesi, bayramın birinci günü kızlarının mezarını ziyaret etti.
21.04.2023 Yaşam
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü Manisa'nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş (26), İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üst katında bulunan polis lojmanlarında, komiser yardımcısı D.Y.'nin (32) odasında başından vurulmuş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Akbaş hayatını kaybederken, gözaltına alınan D.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
15.04.2023 Gündem
Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı?
Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı? Berberler ve kuaförlerin kapalı olacağı gün ile ilgili yapılan çalışmada uygulama başlıyor. Berberler ve kuaförlerin haftalık tatil uygulaması ocak ayında yürürlüğe girecek. Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu açıklama yaptı. Peki, Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı? Berberler ve kuaförlerin haftalık tatili hangi gün? İşte detaylar…
25.12.2022 Ekonomi
Pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak? Haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğu
Pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak? Haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğu Ticaret Bakanlığı 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanmak üzere, kuaför, berber ve güzellik salonu işletmelerinin haftanın bir günü kapalı olması konusundaki kararıyla ilgili yeni bir duyuru yaptı. Peki, Karara göre pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak?
29.09.2022 Gündem
Kuaförler pazar günü kapalı mı olacak, ertelendi mi? 1 Ekim'den itibaren kuaförler açık mı? Yeni Ticaret Bakanlığı 1 Ekim kuaför, berber, güzellik salonu kararı!
Kuaförler pazar günü kapalı mı olacak, ertelendi mi? 1 Ekim'den itibaren kuaförler açık mı? Yeni Ticaret Bakanlığı 1 Ekim kuaför, berber, güzellik salonu kararı! Kuaförlerin pazar günü kapalı olacağına yönelik son durum merak ediliyor. Ticaret Bakanlığı 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanmak üzere, bu işletmelerin haftanın bir günü kapalı olması konusundaki kararını duyurmuştu. Peki, Kuaförler pazar günü kapalı mı, 1 Ekim’de kuaförler kapalı mı? İşte 1 Ekim Ticaret Bakanlığı kuaför kararı….
29.09.2022 Gündem
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Haftalık izinler ile ilgili karar verildi. 1 Ekim itibarı ile başlıyor. Erkek berberleri, kadın kuaförleri ve güzellik salonları haftada bir gün dükkanlarını kapatarak haftalık izin yapacak. Genel eğilim berberlerin ‘pazar’ kuaförlerin ‘salı’ günü izin yapmak istediği yönünde.
13.09.2022 Çalışma Hayatı
Berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili flaş karar
Berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili flaş karar Berber, kuaför ve güzellik salonlarını ilgilendiren son dakika kararı! Erzurum berber ve kuaförler odası başkanı Emre Torungil, "1 Ekim'den itibaren hem erkek kuaförleri hem de bayan kuaförleri ve güzellik salonları kapalı olacak" dedi.
7.09.2022 Ekonomi
Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu?
Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu? Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili yeni karar! 1 Ekim’de başlıyor. Haftada bir gün kapalı olacak. Kapalı olacakları günü valilikler karar verecek. Peki, Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu? Berberler kuaförler kapanacak mı? ? Kuaförler hangi gün tatil? Berberler hangi gün kapalı? İşte detaylar…
20.08.2022 Ekonomi
Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili haftada 1 kapatma kararı
Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili haftada 1 kapatma kararı Beber, kuaför ve güzellik salonları 1 Ekim'den itibaren haftanın bir günü kapalı olacak. Bu iş yerlerinin hangi gün kapalı kalacağı Valiler tarafından belirlenecek.
20.08.2022 Gündem
Lazer epilasyon yasaklandı mı? Güzellik merkezlerinde lazer epilasyon yasak mı, güzellik merkezleri epilasyon yapabilir mi?
Lazer epilasyon yasaklandı mı? Güzellik merkezlerinde lazer epilasyon yasak mı, güzellik merkezleri epilasyon yapabilir mi? Danıştay Onuncu Daire'sinin Resmi Gazete'de yayımlanan "güzellik merkezlerinde epilasyon işlemi" hakkındaki kararının ardından "lazer epilasyon yasaklandı mı, güzellik merkezlerinde epilasyon yasaklandı mı" sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı. Peki, Güzellik merkezleri lazer epilasyon yapabilir mi, lazer epilasyon yasak mı?
5.10.2021 Gündem
Maske kararı! Sağlık Bakanlığı harekete geçti ve duyurdu! 10 dakikaya indirildi...
Maske kararı! Sağlık Bakanlığı harekete geçti ve duyurdu! 10 dakikaya indirildi... Sağlık Bakanlığı tüm Türkiye'de uygulanacak düzenlemeyi duyurdu. Sağlık Bakanlığı salgın yönetimi ve çalışma rehberini normalleşme sürecine göre güncelledi. Kovid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'nde yapılan güncellemeyle, AVM, berber, kuaför, güzellik salonu, kırtasiye ve benzeri tüm iş yerlerinde, daha önce 1 metre olarak belirlenen sosyal mesafenin 2 metreden fazla olması önerildi. Bu tip iş yerlerinde kişilerle maskesiz daha önce 15 dakika olan "yakın temas süresi" 10 dakikaya indirildi. HES kodu kontrolü, yeme-içme hizmeti sunan tüm işletmeler, spor salonları, halı saha gibi tesislere girişte de uygulanacak.
1.07.2021 Gündem
Çanakkale’de 1 köy, karantinaya alındı
Çanakkale’de 1 köy, karantinaya alındı Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Paşaçayı köyü, son günlerde artan koronavirüs vakaları nedeniyle 14 gün karantinaya alındı.
1.06.2021 Gündem
Hafta sonu kuaförler ve berberler açık mı? Cumartesi pazar kuaförler ve berberler açık mı?
Hafta sonu kuaförler ve berberler açık mı? Cumartesi pazar kuaförler ve berberler açık mı? Koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye genelinde kısmi kapanma başladı. Salgın önlemleri kapsamında ülke genelinde birçok işletme kısıtlamaya tabi tutulurken yayımlana genelgede faaliyetlerine ara verecek işyerleri de açıklandı. Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinin yeni döneminin ilk hafta sonu yasağında pek çok kişi de kuaför ve berberlerin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, Hafta sonu kuaförler ve berberler açık mı? Kuaförler, berberler ve güzellik merkezleri kapandı mı? Cumartesi pazar kuaförler ve berberler açık mı? İşte kuaför ve berberler ile ilgili son durum...
17.04.2021 Gündem
Vakalar patladı! Koronavirüsle mücadelede yeni karar, artık yasak...
Vakalar patladı! Koronavirüsle mücadelede yeni karar, artık yasak... Bursa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunca, koronavirüs tedbirleri kapsamında 22 Mart Pazartesi gününden itibaren il genelinde, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile kuaför, kahvehane, spor salonu, hamam gibi yerlere girişte Hayat Eve Sığar (HES) kodu zorunluluğu getirildi. Ayrıca, 65 yaş ve üstü vatandaşlar için şehir içinde seyahat kısıtlaması kararı alındı.
18.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güzellik Salonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzellik salonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.