Gazete Vatan Logo

Aymira Koçaklı kimdir, yaşam merkezi nerede, babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı roman mı, nereli, kaç yaşında?

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer güzellik salonu sahibi fenomenlerine çevrildi. Bu kapsamda gündeme gelen isimlerden biri de Aymira Koçaklı oldu. Peki, Aymira Koçaklı kimdir, nereli, kaç yaşında? Aymira Koçaklı’nın babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı yaşam merkezi nedir? Aymira Koçaklı'nın serveti ne kadar?

Aymira Koçaklı kimdir, yaşam merkezi nerede, babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı roman mı, nereli, kaç yaşında?

Her ay 5 tane güzellik merkezi açtığını belirten Aymira Koçaklı,  Polatlar ardından "Masak beni de incelesin." talebinde bulundu. Aymira Koçaklı'nın serveti sosyal medyada konuşuluyor. İddialı çıkışlarda bulunan Koçaklı'nın hayatı gündem oldu. Peki, Aymira Koçaklı kim, babası ne iş yapıyor? Aymira roman mı, kaç yaşında, nereli, kaç tane güzellik merkezi var?

AYMİRA KOÇAKLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Zonguldaklı olan Aymira Koçaklı 1998 yılında dünyaya geldi. Fenomen olduktan sonra güzellik merkezi işletmeye başladı.

Kendi ismini taşıyan güzellik merkezini işleten Koçaklı açılışta, "1 ay dolmadan şube açıyoruz. Bu büyük ekip işi. Helal bir şekilde kazanıyoruz. Güzellik sektöründe zirveye oturmak üzereyiz." demişti.

AYMİRA KOÇAKLI ROMAN MI?

Aymira Koçaklı Tik Tok hesabından yayınladığı ilk videosu ve daha sonrasında çektiği roman şivesi ile konuştuğu videolar ile dikkat çekmişti. Roman olduğuna dair bir bilgi paylaşmadı.

AYMİRA KOÇAKLI'NIN SERVETİ NE KADAR?

Aymira Koçaklı'nın mal varlığı, özellikle son dönemde merak edilen konulardan biri haline geldi. Güzellik merkezi işletmeciliği ve sosyal medya üzerinden elde ettiği gelirle ne kadar servet edindiği, henüz belirsiz bir konu olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı