Güzel

Güzel

Son dakika güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 69.911 güzel haberi bulunmuştur. Tüm güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi Tüp bebek tedavisinde geliştirdiği yapay zeka projesi ile anne rahmi değerlendirmede bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, beş yıldır bebek özlemi yaşayan aileye müjdeli haberi verdi. Öner, "Yerli ve milli yapay zeka yazılımımız ile anne rahmine, hem kanlanmasına hem de şekline bakarak yüzde kaç ihtimalle gebelik getireceği hakkında bilgi ediniyoruz" dedi.
2.05.2024 Gündem
YENİ CUMA MESAJLARI: 3 Mayıs Mübarek Cuma gününde gönderebileceğiniz en güzel, yeni, kısa, uzun ve anlamlı cuma mesajı seçenekleri ve sözleri
YENİ CUMA MESAJLARI: 3 Mayıs Mübarek Cuma gününde gönderebileceğiniz en güzel, yeni, kısa, uzun ve anlamlı cuma mesajı seçenekleri ve sözleri Cuma günlerinde sevdiklerimizle güzel dilekleri paylaşmak için en güzel sözler arayışındaysanız, işte size özel birkaç öneri. Cuma namazı saatlerine yaklaşırken sevdiklerinize içtenlikle hitap edebileceğiniz birkaç mesaj… İşte 3 Mayıs Mübarek Cuma gününde gönderebileceğiniz yeni Cuma mesajları…
2.05.2024 Gündem
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
Hesabınıza para geldi 777 mesajı nedir? Twitter Hesabınıza Para Geldi 777 olayı
Hesabınıza para geldi 777 mesajı nedir? Twitter Hesabınıza Para Geldi 777 olayı Hesabınıza para geldi 777 ne demek? Sosyal medya platformu X’in keşfet kısmında yer alan Hesabınıza para geldi 777 konusunun ne olduğu araştırılıyor.
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor Ev alma planı yapanlara güzel haber! Uygun koşullarla ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, konut hamlesi kapsamında İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor.
2.05.2024 Ekonomi
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı'
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı' Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.
2.05.2024 Magazin
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Gündem
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı!
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadınlar, bahar mevsimi ile sarı çiçekler açan ovada, peynir ve çeşitli yemek yapımında kullanılan otları toplamaya başladı.
1.05.2024 Gündem
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
Milli sporcu Burak Haşhaş,  Avrupa şampiyonu oldu!
Milli sporcu Burak Haşhaş, Avrupa şampiyonu oldu! Yunanistan'ın Salamina kentinde gerçekleşen U25 3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden milli sporcu Burak Haşhaş, 26-28 Nisan tarihlerinde finale kalarak altın madalyanın sahibi oldu. Haşhaş, "‘Ben yetenekliyim, çalışmama gerek yok’ dersem başarıya kesinlikle ulaşamazdım" dedi.
1.05.2024 Şampiy10
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok Adana'nın Kozan ilçesinde oto tamir atölyelerindeki ustalar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de yoğun mesailerini sürdürürken, artık geleceğin işçi ve ustalarının yetişmediğini kaydetti.
2.05.2024 Adana
Aşk soruları gerdi! Buse Meral’in Aras Bulut İynemli cevabı: ‘Güzel. Her şey çok keyifli şu an’
Aşk soruları gerdi! Buse Meral’in Aras Bulut İynemli cevabı: ‘Güzel. Her şey çok keyifli şu an’ Adı Aras Bulut İynemli’yle anılan oyuncu Buse Meral, “Cadı” filmini anlatmak için katıldığı programda aşk soruları karşısında gerildi.
1.05.2024 Magazin
Milyonlarca çalışan bekliyordu, esnek çalışma modeli geliyor! Hangi sektörleri kapsıyor?
Milyonlarca çalışan bekliyordu, esnek çalışma modeli geliyor! Hangi sektörleri kapsıyor? Çalışanlara güzel haber! İşçi, işveren, memur, çiftçi ve hükümeti bir araya getiren Çalışma Meclisi, 5 yılın ardından Ankara’da toplandı. Meclisin gündem maddelerinden biri ise esnek çalışma oldu. Peki esnek çalışma kalıcı olur mu, işe göre mesai mümkün mü? İşte tüm çalışanların merak ettiği konunun detayları...
1.05.2024 Çalışma Hayatı
Altın 'güzel fırsatlar sunuyor' dedi ve alım için tarih verdi! Gram altın 3.500 TL'yi görecek
Altın 'güzel fırsatlar sunuyor' dedi ve alım için tarih verdi! Gram altın 3.500 TL'yi görecek Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli uyarı geldi. ONS fiyatı 2300 dolar üstünde tutunma çabasını sürdürüyor. Buradan esen rüzgar altın gram fiyatını yukarı yönlü destekliyor. Orta Doğu'da azalan jeopolitik gerilimler altın fiyatlarının yükselişini sınırladı. Geri çekilen altın fiyatları yatırımcıya büyük kâr için fırsat sunuyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Nazlı Sabancı'dan kayınvalidesine jest!
Nazlı Sabancı'dan kayınvalidesine jest! Sosyetenin en tanınan isimlerinden biri olan Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı, hafta sonunda annesi Güneş Sertkaya ile Karadeniz turuna gitti. Sosyetik güzel, sosyal medya hesabından keyifli anlarını yayınladı. Arzu Sabancı'dan yanıt geldi.
30.04.2024 Magazin
İşleri artan hamalların günlük kazancı 3 bin liranın altına düşmüyor
İşleri artan hamalların günlük kazancı 3 bin liranın altına düşmüyor Eskişehir’deki Reşadiye Camii önünde, adeta Hamal Pazarı olan bölgede günlük işte çalışmak için bekleyen emekçiler, işleri havaların ısınması ile arttı. Hamallar, yağışsız ve güzel havayı fırsat bilerek evlerini veya eşyalarını taşımak isteyen vatandaşların sayısının artması nedeniyle işlerinin yoğunlaştığını ve günlük kazançlarının 3 bin liranın altına düşmediğini söyledi.
30.04.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon
 Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, peş peşe eklenen yeni rotalarla İstanbul’u dünyanın pek çok şehrine bağlıyor.
30.04.2024 Ekonomi
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı Memur olmak isteyen binlerce vatandaşa güzel haber geldi. 23 kamu kurumunun 38.625 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunlarından personel alımı yapacak olan kurumlar başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre 5 bakanlığında dahil olduğu listede kamu kurumları memur alımı, işçi alımı ve sözleşmeli personel alımı kapsamında binlerce kişiyi istihdam edecek. İşte personel alımı yapacak 23 kamu kurumu ve açık pozisyonları...
30.04.2024 Çalışma Hayatı
'Dünyanın En Güzel 100 Kadını’ belli oldu! Türkiye'den 3 ünlü oyuncu yer aldı..
'Dünyanın En Güzel 100 Kadını’ belli oldu! Türkiye'den 3 ünlü oyuncu yer aldı.. Herkesin merakla beklediği 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi açıklandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda liste TC Candler ve Independent Critics tarafından yayınlandı. Yurt dışınca ciddi bir hayran kitlesine ulaşan 3 Türk oyuncu da listede yerini aldı.
30.04.2024 Magazin
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü mesajları: Emek, sermayeden üstündür! En güzel 1 Mayıs işçi bayramı mesajları...
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü mesajları: Emek, sermayeden üstündür! En güzel 1 Mayıs işçi bayramı mesajları... 1 Mayıs, alın terinin, dayanışmanın ve birliğin öneminin vurgulandığı bayram olarak sokaklarda ve meydanlarda coşkuyla kutlanıyor. bayram coşkusunu paylaşmak isteyenler 1 Mayıs mesajları gönderiyor. Emeğin gücü ve önemi önemini paylaşılacak. İşte en güzel 1 Mayıs işçi bayramı mesajları...
30.04.2024 Gündem
Saat kulesine dikilen Türk bayrağı tartışma yarattı! Vali'den 'Herkes haddini bilecek' uyarısı..
Saat kulesine dikilen Türk bayrağı tartışma yarattı! Vali'den 'Herkes haddini bilecek' uyarısı.. Antalya'nın sembollerinden ve çalınan saatiyle gündem olan saat kulesine dikilen gönder ve Türk bayrağı kentte tartışmaya neden oldu. Antalya Valisi Hulusi Şahin'in 'Derhal' talimatıyla dikilen göndere ilişkin açıklama yaptı. Vali Şahin, "Herkes haddini bilecek. O bayrak en güzel şekilde orada dalgalanacak" dedi.
29.04.2024 Gündem
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım"
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım" Adana’da arkadaşlarının ısrarı üzerine gece dışarı çıkınca bindiği otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu hem bedensel engelli kalan hem de konuşma kabiliyetini kaybeden genç kızın hayali hostes olmaktı.
29.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.