Güz Dönemi

Güz Dönemi

Son dakika güz dönemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güz dönemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güz dönemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güz Dönemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güz dönemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 güz dönemi haberi bulunmuştur. Tüm güz dönemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapıldı. Yüz yüze gerçekleştirilen AÖF sınavların ardından adaylar sonuçları öğrenmek için gözler AÖF duyuru sayfasına çevrildi. Peki, AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı…
30.01.2024 Gündem
AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF bütünleme sınavı var mı? 2024 AUZEF bütünleme (telafi) sınav tarihleri
AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF bütünleme sınavı var mı? 2024 AUZEF bütünleme (telafi) sınav tarihleri 2023-2024 AUZEF Güz Dönemi final sınavının ardından AUZEF büt tarihleri için araştırmalar hızlandı. 06 - 07 Ocak 2024 tarihinde yapılan bitirme (final) sınavına giremeyen ya da sınavdan geçerli not alamayacağını düşünen adaylar AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF bütünleme sınavı var mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte 2024 AUZEF bütünleme (telafi) sınav tarihleri…
6.01.2024 Eğitim
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı: AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir?
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı: AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir? AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi ara sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihleri arasında oldu. Yapılan sınavların ardından gözler sınav sonuçlarına çevrildi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Sınav değerlendirme sürecinde 4 yanlış 1 doğru cevabı götürecek. Peki, AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı ve sınavın açıklanacağı tarih…
18.12.2023 Eğitim
AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?
AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak? 2023 2024 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Ara Sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek. AÖF ara sınavı ilk oturum 9 Aralık Cumartesi (bugün) saat 10.00'da başladı. Sınavda her ders için 20 adet soru sorulacak ve 30'ar dakika süre verildi. Ders başarı puanı ara sınavın %30’u, dönem sonu sınavının da %70 i alınarak hesaplanıyor. Peki, AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?
9.12.2023 Eğitim
AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı?
AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF sınavları sona erdi. Bu yıl AÖF sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde üç oturumda yapıldı. Sınavların sona ermesi sonrası öğrenciler sınavın zorluk kolaylık derecesini araştırmaya başladı. Peki, AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? AÖF sınav soruları nasıldı?
9.12.2023 Eğitim
AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF 2023-2024 AKADEMİK TAKVİMİ
AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF 2023-2024 AKADEMİK TAKVİMİ Anadolu Üniversitesi (AÖF) Güz Dönemi Ara Sınavları 09-10 Aralık 2023 tarihlerinde üç oturumda yüz yüze tamamlanacak. Sınavlar sabah saat 9.30'da öğleden sonra ise saat 14.00'da başlıyor. Her ders için 20 soru soruluyor ve 30'ar dakika sınav süresi veriliyor. AÖF vize sınavının sonuçları için gözler Anadolu Üniversitesi'nden yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama…
9.12.2023 Eğitim
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım?
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi 1. ara sınavları bu hafta sonu yapılacak. Vizelere girmek istemeyenler ise finallere girme haklarının olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, AÖF vize sınavına girmeyen finale girebilir mi? AÖF vizeye girmedim finalden kaç almalıyım 2023, AÖF sınavında vizenin yüzde kaçı alınıyor?
9.12.2023 Eğitim
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor? AÖF güz dönemi vize sınavları başlıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2023-2024 öğretim yılı güz ve bahar dönemi sınav takvimine göre AÖF vize sınavları bu hafta içerisinde yapılacak. Peki, AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
8.12.2023 Eğitim
ATA AÖF sınav takvimi 2023 final tarihi! ATA AÖF final sınavı ne zaman, ATA AÖF final sınavları online mı?
ATA AÖF sınav takvimi 2023 final tarihi! ATA AÖF final sınavı ne zaman, ATA AÖF final sınavları online mı? ATA AÖF final sınavı ne zaman, 2023 ATA AÖF final sınavları online mı olacak? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavı tarihi için araştırmalar devam ediyor. Yurt genelinde sınavlara katılım gösterecek öğrenciler arama motorlarına yönelerek "ATA AÖF final sınavları ne zaman, online mı olacak?" sorusuna çevrildi. İşte 2023 ATA AÖF final sınav tarihleri...
8.05.2023 Eğitim
YÖK bahar dönemi kararı aldı! Üniversiteler açılacak mı? YÖK Üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi?
YÖK bahar dönemi kararı aldı! Üniversiteler açılacak mı? YÖK Üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi? YÖK üniversite açıklaması geldi. Üniversiteler tatil mi, üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi sorularının yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası Yükseköğretim Kurumları'nda okuyan öğrencilerin araştırmaları da hız kazandı. Peki YÖK deprem kararı nedir? Üniversiteler ne zaman açılacak?
9.02.2023 Eğitim
AÖF sonuçları açıklandı mı? 2023 AÖF güz dönemi final sınav sonucu ne zaman açıklanacak?
AÖF sonuçları açıklandı mı? 2023 AÖF güz dönemi final sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖF sonuçlarının genellikle 15 gün içerisinde açıklandığı biliniyor. AÖF güz dönemi final sınavının yapılmasının ardından gözler de sonuç açıklanma tarihine çevrildi. Soru ve cevaplar yayınlandı. Öğrencilerin, "AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak" araştırması başladı.
29.01.2023 Eğitim
Hafta sonu sınav var mı, bu hafta sonu hangi sınav var? 14 15 Ocak 2023 sınav var mı
Hafta sonu sınav var mı, bu hafta sonu hangi sınav var? 14 15 Ocak 2023 sınav var mı 14 15 Ocak 2023 sınav var mı, bu hafta sonu hangi sınav var? MEB, ÖSYM ya da bazı kurumlar Türkiye'nin 81 ilinde genellikle hafta sonları çeşitli sınavlar uyguluyor. Bu hafta sonu sınav olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, hafta sonu sınav var mı? 14 15 Ocak hangi sınavlar yapılacak?
13.01.2023 Eğitim
ATA AÖF final soruları ve cevap anahtarı 2023! ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak?
ATA AÖF final soruları ve cevap anahtarı 2023! ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF sınav soruları ve cevapları sınava giren öğrenciler tarafından sorgulanıyor. 7-8 Ocak’ta gerçekleşen sınavların ardından ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak sorularına yanıt arıyorlar.
7.01.2023 Eğitim
ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman 2023? Bütünleme sınavı nedir, ücretli mi, ATA AÖF bütünleme sınavından kaç puan almak gerekir, geçme not kaç?
ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman 2023? Bütünleme sınavı nedir, ücretli mi, ATA AÖF bütünleme sınavından kaç puan almak gerekir, geçme not kaç? Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Güz dönemi final sınavları bugün ve yarın yapılacak. Üç oturum şeklinde yapılacak sınavı kaçıran öğrenciler bütler hakkında araştırma yapmaya başladı. Final sınavlarında öğrencilere sorumlu oldukları her dersten 20 soru yöneltilecek. Soruların cevaplanması için sınav süresi ise 30 dakika olarak belirlendi. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman 2023? Bütünleme sınavı nedir, ücretli mi, ATA AÖF bütünleme sınavından kaç puan almak gerekir, geçme not kaç?
7.01.2023 Eğitim
ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi? ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?
ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi? ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur? Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi (ATA-AÖF) güz dönemi final oturumları 7-8 Ocak’ta yapılacak. ATA AÖF Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 1.Oturumu 7 Ocak 2023’te saat 09:30’da başlayacak. 2. oturumu 7 Ocak’ta 14.00’da yapılacak. 3 oturumu ise 8 Ocak 2023’te saat 09:30’da olacak. Sınava giremeyecek olan öğrenciler arama motorlarına yönelerek “ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, ATA AÖF final sınavına giremeyen bütünlemeye girebilir mi, ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?
7.01.2023 Eğitim
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak, güz dönemi vize (ara) sınav sonuç tarihi belli mi?
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak, güz dönemi vize (ara) sınav sonuç tarihi belli mi? AÖF güz dönemi sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF Güz Dönemi ara (vize) sınavları tamamlanınca, gözler AÖF sınav sonuçları arayışına çevrildi. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi duyuru sayfası sık sık ziyaret ediliyor. İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama süreci…
19.12.2022 Eğitim
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Güz dönemi vize sonuçları sorgulama ekranı
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Güz dönemi vize sonuçları sorgulama ekranı AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı merak konusu oldu. AÖF sınav sonuçları AÖF güz dönemi vize sınavlarıyla gündeme geldi. 10 ve 11 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınav sonuçları araştırılıyor.
10.12.2022 Eğitim
AÖF puan hesaplama ve 2022-2023 ders geçme notu! AÖF puan hesaplama nasıl yapılır, vizeden kaç almak gerekiyor, çan eğrisi var mı?
AÖF puan hesaplama ve 2022-2023 ders geçme notu! AÖF puan hesaplama nasıl yapılır, vizeden kaç almak gerekiyor, çan eğrisi var mı? AÖF puan hesaplaması ve ders geçme notunu araştırmaya başladı. AÖF sınav puanı nasıl hesaplanır, AÖF sınavından kaç almak gerekiyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. AÖF güz dönemi ara sınavları bugün ve yarın yapılacak. Öğrenciler sınava ilişkin araştırmalara başlarken 2022-2023 AÖF ders geçme notu ve AÖF puan hesaplama konusu gündeme geldi. Peki, 2022-2023 AÖF ders geçme notu ne, vizeden kaç almak gerekir, AÖF çan eğrisi var mı? İşte AÖF ders geçme notu ve puan hesaplama hakkındaki detaylar…
10.12.2022 Eğitim
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım?
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım? AÖF sınavı ara sınavları 10-11 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşecek. Peki, AÖF sınavına girmezsek ne olur, AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım?
10.12.2022 Eğitim
Bugün ne sınavı var, hangi sınav yapılacak? 10 Aralık sınav takvimi!
Bugün ne sınavı var, hangi sınav yapılacak? 10 Aralık sınav takvimi! 10 Aralık Cumartesi günü ne sınavı olduğu merak ediliyor. Çevresinde sınava girecek olan vatandaşlar Bugün hangi sınav var, 10 Aralık hangi sınav yapılacak? Sorularına yanıt arıyor.
10.12.2022 Eğitim
Sınav giriş belgesi modülü aktif değil ne demek? AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil!
Sınav giriş belgesi modülü aktif değil ne demek? AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil! AÖF 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav giriş belgesi yayımlandı. AÖF sınav giriş belgesi almak isteyen adaylar 'AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil' uyarısıyla karşılaştı. Peki AÖF sınav giriş belgesi neden açılmıyor? AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil ne demek?
5.12.2022 Eğitim
AÖF sınav giriş belgesi açılmıyor! AÖF sınav giriş belgesi çıktı mı, neden hata veriyor? Sınav giriş belgesi görüntüleme!
AÖF sınav giriş belgesi açılmıyor! AÖF sınav giriş belgesi çıktı mı, neden hata veriyor? Sınav giriş belgesi görüntüleme! 10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günü AÖF güz dönemi ara sınavı giriş belgesi açıklandı. Sınava katılacak öğrenciler AÖF sınav giriş belgesini yanında bulundurmaları gerekiyor. AÖF sınav giriş belgesi almak isteyenler, döküm ekranında sayfa hatası ile karşılaştı. Söz konusu hatanın ardından 'AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil' konusu araştırılmaya başlandı. Peki, AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi neden açılmıyor? İşte AÖF sınavı giriş yerleri sorgulama ekranı…
5.12.2022 Eğitim
AUGİS görevli ücretleri 2022! Açıköğretim salon başkanı ücreti ne kadar? AUGİS gözetmen, yedek gözetmen ve başkan görevli ücretleri 2022!
AUGİS görevli ücretleri 2022! Açıköğretim salon başkanı ücreti ne kadar? AUGİS gözetmen, yedek gözetmen ve başkan görevli ücretleri 2022! AÖF salon başkanı ücreti 2022 araştırmaları sınav görev yerlerinin belli olmasıyla yoğunluk kazandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sene sonu sınavlarında görev yapacak öğretmenler belli oldu. Peki, Açıköğretim salon başkanı ücreti ne kadar? İşte AUGİS gözetmen, yedek gözetmen ve başkan görevli ücretleri 2022…
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır, sorgula nasıl ve nereden yapılacak?
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır, sorgula nasıl ve nereden yapılacak? AUZEF sınav sonuçları için yapılan aramalar arttı. İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav sonuçları 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde üç oturum şeklinde gerçekleşti. AUZEF sınav sonuçları için geri sayım başlarken, gözler sorgulama sayfasına çevrildi. Öğrenciler AUZEF vize sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediliyor. İşte 2022 AUZEF sınav sonuçları tarihi…
25.11.2022 Eğitim
2022 AÖF kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme ne zaman son?  AÖF kayıt yenileme 2022 nasıl yapılır?
2022 AÖF kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme ne zaman son? AÖF kayıt yenileme 2022 nasıl yapılır? Anadolu Üniversitesi duyurdu! Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2022-2023 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin süresinin uzatıldığını duyurdu. Peki, AÖF kayıt yenileme 2022 nasıl yapılır? İşte kayıt yenileme işlemleri, öğrenci kılavuzu ve Anadolu Üniversitesi AÖF giriş ekranı!
18.10.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Güz Dönemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güz dönemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.