Gazete Vatan Logo

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır, sorgula nasıl ve nereden yapılacak?

AUZEF sınav sonuçları için yapılan aramalar arttı. İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav sonuçları 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde üç oturum şeklinde gerçekleşti. AUZEF sınav sonuçları için geri sayım başlarken, gözler sorgulama sayfasına çevrildi. Öğrenciler AUZEF vize sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediliyor. İşte 2022 AUZEF sınav sonuçları tarihi…

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır, sorgula nasıl ve nereden yapılacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF ara sınavları 12-13 Kasım’da gerçekleşti. Sınavların sona ermesinin ardından öğrenciler AUZEF sınav sonuçları sorgulamasına başladı. Peki, AUZEF ara sınav sonuçları açıklandı mı, sonuç açıklanma tarihi ne zaman?

AUZEF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF güz dönemi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz netleşmedi.

AUZEF SINAV SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV İTİRAZI HAKKINDA

"Sınav Soru Kitapçıklarının Yayımlanması ve Soru İtiraz Süreci Hakkında Duyuru" başlıklı duyuruda "Soru itirazları, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden sırasıyla “Sınav İşlemleri - Sınav İtiraz İşlemleri - Soru İtiraz” menüleri kullanılarak yapılacaktır. Bu sistemin haricinde bildirilen soru itirazları dikkate alınmayacaktır.

Soru itiraz işlemleri yapılırken, itiraz edilen soruya ilişkin kitapçık türü ve soru sıra numarası mutlaka doğru işaretlenmelidir.​

Soru itiraz süreci sona erdikten sonra, itirazda bulunulan sorular, ilgili dersin öğretim elamanı tarafından değerlendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı