Gürkan Topçu

Gürkan Topçu

Son dakika Gürkan Topçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gürkan Topçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gürkan Topçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürkan Topçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürkan topçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 gürkan topçu haberi bulunmuştur. Tüm gürkan topçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise bu sefer de ünlü şefle anıldı! Hadise’den ‘aşk’ açıklaması geldi
Hadise bu sefer de ünlü şefle anıldı! Hadise’den ‘aşk’ açıklaması geldi Sahne performansı ve sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen Hadise şimdi ise aşk haberiyle gündeme geldi. Hadise'nin ünlü şef Gürkan Topçu'yla aşk yaşadığı iddia edildi. Söz konusu haberlerin ardından Hadise'den açıklama geldi.
20.01.2024 Magazin
Fatma Toptaş'tan nikah tarihi açıklaması
Fatma Toptaş'tan nikah tarihi açıklaması Uzun süredir birlikte olduğu şef Gürkan Topçu ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Fatma Toptaş, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
8.04.2021 Magazin
Fatma Toptaş-Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu
Fatma Toptaş-Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu Oyuncu Fatma Toptaş ile şef sevgilisi Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu.
9.10.2020 Magazin
Sürpriz düğüne 'corona' engeli!
Sürpriz düğüne 'corona' engeli! Kamuoyunda Gürkan Şef olarak tanınan Gürkan Topçu ile oyuncu sevgilisi Fatma Topbaş, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi.
30.08.2020 Magazin
Sevgililerini övdüler
Sevgililerini övdüler Seçkin Özdemir, önceki akşam Etiler Gürkan Şef’teydi. Sevgilisi Demet Özdemir’in oyunculuğu hakkında Özdemir, “Çok beğeniyorum. Bence bir numara” dedi.
30.08.2018 Magazin
Çifte düğün mü?
Çifte düğün mü? İki ünlü çift Serkan Çayoğlu-Özge Gürel ve Fatma Toptaş-Gürkan Topçu, önceki gün Etiler Gürkan Şef’te bir araya geldi.
15.08.2018 Magazin
Evlilik teklifi etmedim
Evlilik teklifi etmedim Gürkan Topçu ve Fatma Toptaş, önceki gün Etiler’deydi.
17.02.2018 Magazin
Güzel oyuncu ile ünlü etçi evleniyor!
Güzel oyuncu ile ünlü etçi evleniyor! Ünlü etçi Gürkan Şef, oyuncu aşkı Fatma Toptaş’a önceki gün Dubai’de evlilik teklif etti. Aldığı yanıt ise ‘Evet’ oldu...
24.01.2018 Magazin
"Hop onunla hop bununla olamam!"
"Hop onunla hop bununla olamam!" Burak Akan’ın yazıp yönettiği ‘İçimdeki Ses’ filminde şizofren bir kadını canlandıracak olan Helin Avşar, "Çocuk gibi el ele flört edemem. Artık 18 yaşında değilim. Hop onunla hop bununla olamam. Hoşladığım biri var ama adı bende saklı" dedi.
4.11.2017 Magazin
Helin Avşar ayrılık sonrası nefes açıyor!
Helin Avşar ayrılık sonrası nefes açıyor! Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, geçtiğimiz haziran ayına aşk yaşamaya başladığı 'Gürkan Şef' olarak anılan Gürkan Topçu'dan ayrılmıştı. Avşar, ayrılığın ardından nefes koçuyla birlikte Ceşme'ye gitti.
9.09.2017 Magazin
İlk kez el eleler
İlk kez el eleler Ünlü etçi Gürkan Topçu, hakkında aşk dedikoduları çıkan Fatma Toptaş’la ilk kez görüntülendi.
4.09.2017 Magazin
Helin Avşar'ın yeni sevgilisi ünlü etçi çıktı!
Helin Avşar'ın yeni sevgilisi ünlü etçi çıktı! 2016'da Serhan Bora'dan boşanan Helin Avşar, kalbini Gürkan Şef olarak ünlenen etçi Gürkan Topçu'ya kaptırdı.
12.07.2017 Magazin
Etiler’e 4 milyon dolarlık yatırım
Etiler’e 4 milyon dolarlık yatırım Gürkan Şef, Etiler Nispetiye’deki yeni mekanıyla fark yaratmaya hazırlanıyor.
9.05.2017 Magazin
Şefler nerede yiyor?
Şefler nerede yiyor? Yaptıkları birbirinden güzel yemeklerle adeta mutfak şöleni sunan Türkiye’nin sekiz başarılı mutfak şefi, favorileri olan restoranları ve tavsiye ettikleri lezzetleri anlattı...
17.12.2016 Arşiv
Ortadoğu’ya açılıyorlar
Ortadoğu’ya açılıyorlar Simge Sağın önceki akşam Nişantaşı’nda Gürkan Şef’te akşam yemeği yedi...
28.11.2016 Magazin
‘Etin Jönü’ne sürpriz parti!
‘Etin Jönü’ne sürpriz parti! Gürkan Şef Steakhouse’un ortaklarından Gürkan Topçu, 31’inci yaşını sürpriz doğum günü partisiyle Nişantaşı’ndaki mekânında kutladı...
10.08.2015 Magazin
Etten pasta
Etten pasta Ünlülerin doğum günleri için tercih ettiği kontrfile etten 5-6 saatte yapılan ve 800 ile 1200 liraya mal olan pasta 20 katlı bile olabiliyor
12.10.2012 Arşiv
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Dağlıca yine dağladı
Dağlıca yine dağladı Yüksekova Dağlıca bölgesinde iki günden bu yana devam eden operasyonları sırasında çıkan, 3 askerin şehit düştüğü 6 askerin de yaralandığı çatışmada, ağır yaralı bir askerin de tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara karşın yaşamını yitirmesiyle şehit sayısı 4’e çıktı...
29.09.2021 Gündem
Oğlum, ‘Baba sen katil misin’ diyor!
Oğlum, ‘Baba sen katil misin’ diyor! Ermenek’te 18 madencinin öldüğü kömür ocağındaki göçükle ilgili iddianamenin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Soma davası yeniden başladı!
Soma davası yeniden başladı! MANİSA’nın Soma İlçesi’nde 301 madencinin yaşamını yitirdiği facia ile ilgili 8’i tutuklu 45 sanıklı davaya, 2 gün verilen ara ardından Akhisar’da 5’inci oturumda görülmesine devam edildi...
29.09.2021 Gündem
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu Seçimlere birlikte girme kararı veren Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin adayları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu Geçtiğimiz hafta ittifak yapan ve seçime Saadet Partisi çatısı altında girme kararı alan Saadet - BBP ittifakının listesi açıklandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gürkan Topçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürkan topçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.