Gürgentepe

Gürgentepe

Son dakika gürgentepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gürgentepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gürgentepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürgentepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürgentepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 gürgentepe haberi bulunmuştur. Tüm gürgentepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul’un Bahçelievler, Ümraniye, Pendik, Nevşehir’in Avanos, Ordu’nun Gölköy, Gülyalı, Kumru, İkizce, Perşembe, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş ve Ünye ilçeleri ile Bitlis Belediye Başkanlığı için yapılan itirazlara kararını verdi.
7.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Yoğun kar yağışı sürüyor. Bu çerçevede bazı illerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
30.03.2023 Gündem
Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki!
Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Ordu için kura takvimi belli oldu. Toplam 436 konutun çekilişi Ordu Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılacak. Çekilişler internetten canlı yayınlanacak. Ordu için TOKİ başvurusu yapan yüzlerce kişi kura tarihini ve canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? Ordu TOKİ sonuçlarına nereden bakılır? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki!
15.12.2022 Ekonomi
Ordu'da 2 günde 304 noktada heyelan
Ordu'da 2 günde 304 noktada heyelan Ordu'da 2 gün boyunca etkili olan sağanak nedeniyle 304 heyelan meydana geldi. Heyelanların etkilediği 28 konut tahliye edildi, kentte temizlik ve hasar tespit çalışması başlatıldı.
19.07.2022 Yaşam
O doktorlar hakkında flaş karar! Sosyal medyadan çirkin paylaşım
O doktorlar hakkında flaş karar! Sosyal medyadan çirkin paylaşım Ordu’da, sosyal medya hesaplarından görev yaptıkları ilçelerdeki vatandaşlar hakkında çirkin paylaşımlarda bulunan doktorlar açığa alınırken, haklarında ise idari soruşturma başlatıldı.
16.07.2022 Gündem
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde...
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde... Okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde son dakika kararı verildi. Valilikler tek tek açıkladı. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın eğitim yapılmayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Gündem
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı Meteoroloji günler öncesinden uyarılarda bulunmasının ardından kar yağışı kentleri altına almaya başladı. Kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte birçok il valiliğinden yapılan açıklamalarla kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlara idari izin verildi. Okullarda eğitime ara verildi İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Birçok ilde okullar tatil edildi
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Birçok ilde okullar tatil edildi Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası okullar tatil edildi. Ordu, Van, Kars ve Konya'da son dakika gelişmesini duyurdular. Konya'da, kar yağışı nedeniyle 10 ilçe ile Meram'ın bazı mahallelerinde yüz yüze eğitime yarın için ara verileceği, hamile ve engelli kamu çalışanlarının izinli sayılacağı açıklandı.
13.01.2022 Gündem
Kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi! Okullar tatil edildi! İşte o iller...
Kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi! Okullar tatil edildi! İşte o iller... Birçok kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi. Kar yağışının etkili olduğu, Bitlis ve Ağrı, Bartın başta olmak üzere eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Öte yandan Amasra Kaymakamlığı uzaktan eğitime devam edileceğini duyurdu.
21.12.2021 Gündem
Vakalar 10 günde 1'e düştü; 4 ilçede vakalar sıfırlandı
Vakalar 10 günde 1'e düştü; 4 ilçede vakalar sıfırlandı Türkiye’de nisan ayının başında en fazla vakanın olduğu il olan Ordu'da, alınan tedbirler ve aşılama çalışmalarıyla vaka sayılarındaki gerileme sürüyor. Kentin 4 ilçesinde vakalar sıfırlanırken, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, “Yoğun bakımda ağır hastalarımız kalmadığı gibi, vakadan ölüme dönüşme sıklığımız 10 günde 1 olarak gerçekleşiyor” dedi.
24.06.2021 Sağlık
Irmakta boğulmaktan kurtarıldı, ancak hastanede öldü
Irmakta boğulmaktan kurtarıldı, ancak hastanede öldü Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde serinlemek için girdiği ırmakta boğulma tehlikesi geçip, arkadaşları tarafından kıyıya çıkarılan Aziz Yılmaz (24), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
14.05.2021 Yaşam
Ordu'nun 4 ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi
Ordu'nun 4 ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi Ordu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi.
23.03.2021 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Ordu'da 1 cadde ve 4 sokak karantinaya alındı
Ordu'da 1 cadde ve 4 sokak karantinaya alındı Ordu’nun Gürgentepe ilçesine bağlı Kirazgüneyi Mahallesi’nde 1 cadde ile 4 sokak, corona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
2.07.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Tatil edildi
Eğitime kar engeli! Tatil edildi Yurdun büyük bölümünde etkili olan olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle yurt genelinde 26 ilde eğitime ara verildi.
14.02.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Yurdun genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi ilimizde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
17.03.2020 Gündem
Grip teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede öldü
Grip teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede öldü Ordu'da Gürgentepe ilçesi esnafından Yener Demir (38), grip teşhisiyle tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
22.01.2020 Yaşam
Cemal Enginyurt'tan tepki çeken sözler! 'Boğazından tuttum, ‘Lan’ dedim...'
Cemal Enginyurt'tan tepki çeken sözler! 'Boğazından tuttum, ‘Lan’ dedim...' MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yayımlanan videosunda anlattığı olay ve kullandığı argo ifadeler tartışma yarattı. Enginyurt yaptığı açıklamada, “20 yıl önceki bir olay. Neyini anlatayım?” dedi.MHP
13.01.2020 Siyaset
Ordu'da dehşet! Korktuğu başına geldi...
Ordu'da dehşet! Korktuğu başına geldi... Dursun Özcan (82), “Oğlum av tüfeğimi aldı” ihbarında bulundu. Ancak dosya kapatıldı, silah geri alınmadı. O evlat 3 yıl sonra dehşet saçtı.
14.12.2019 Yaşam
Kazada ölen sporcular gözyaşları ile uğurlandı
Kazada ölen sporcular gözyaşları ile uğurlandı Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde, Ordu Gençlerbirliği Kız Hentbol takımı oyuncularını taşıyan minibüsün devrildiği kazada hayatını kaybeden sporculardan Göksu Akyel (14) ve kaleci Sinem Aksu (12) için eğitim gördükleri okullarında tören düzenlendi. Törenlerde sporcuların arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.
2.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gürgentepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürgentepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.