Gürgen Öz

Gürgen Öz

Son dakika Gürgen Öz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gürgen Öz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gürgen Öz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürgen Öz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürgen öz gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 gürgen öz haberi bulunmuştur. Tüm gürgen öz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Bekiroğlu sette talihsiz kaza yaşadı! Ambulansta yattı
Aslı Bekiroğlu sette talihsiz kaza yaşadı! Ambulansta yattı Başrollerini Aslı Bekiroğlu, Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah’ın paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimleri Şile’de devam ediyor. Meriçliler, "Çekim öncesi Aslı ciddi bir rahatsızlık yaşadı" dedi. Bekiroğlu bir gün ambulansta yatmış.
16.12.2022 Magazin
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum! Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Aracını istediği sırada gazetecilerle konuşan oyuncu, kendisine yapılan bir yorum üzerine “Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum” cevabını verdi.
30.11.2021 Magazin
Galaya başrol oyuncusu katılmadı!
Galaya başrol oyuncusu katılmadı! “Zoraki Misafir” filminin galası önceki yapıldı. Başrol oyuncusu Uğur Yücel geceye katılmadı.
29.10.2021 Magazin
Gürgen Öz'den Cadılar Bayramı tepkisi!
Gürgen Öz'den Cadılar Bayramı tepkisi! Gürgen Öz, İzmir depremi sonrasında sosyal medyada Cadılar Bayramı'nı kutlayan bazı insanlara tepkisini dile getiren bir video paylaştı.
1.11.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Bay yanlış ne zaman başlayacak, hangi kanalda? Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolde yer aldığı Bay yanlış dizisi konusu ve oyuncuları…
Bay yanlış ne zaman başlayacak, hangi kanalda? Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolde yer aldığı Bay yanlış dizisi konusu ve oyuncuları… Can Yaman ve Özge Gürel yeni bir diziyle tekrar bir araya geliyor. Bay Yanlış’ın ilk fotoğrafları basına yansıyınca, Can Yaman ve Özge Gürel hayranları arama motorlarına yöneldi. Bay yanlış ne zaman başlayacak? Bay yanlış hangi kanalda? Sorularını araştırmaya başladı. Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu ise Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği yaz sezonu dizisi 'Bay Yanlış'ın ilk fotoğrafları basına yansıdı. Peki, Can Yaman ve Özge Gürel’in yeni dizisi Bay Yanlış’ın konusu ne? Bay Yanlış oyuncu kadrosu kimler?
4.06.2020 Gündem
Gürgen Öz'ün videosu paylaşım rekoru kırdı!
Gürgen Öz'ün videosu paylaşım rekoru kırdı! Oyuncu Gürgen Öz'ün İGDAŞ'ın iki aylık faturasını eleştirdiği video sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.
6.05.2020 Magazin
Gürgen Öz'ün videosu paylaşım rekoru kırdı!
Gürgen Öz'ün videosu paylaşım rekoru kırdı! Oyuncu Gürgen Öz'ün İGDAŞ'ın iki aylık faturasını eleştirdiği video sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.
21.01.2022 Magazin
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır? Corona virüs salgını nedeniyle sosyal izolasyon sürecini yaşıyoruz. Birçok iş yeri özellikle de lokantalar ve yemek yiyebileceğimiz yerlerin çoğunluğu virüs tedbirleri çerçevesinde çalışmalarına ara verdi. Dışarıdan sipariş verme konusunda tereddütleri olanlar da evde yemek hazırlamayı ve farklı tatları denemeyi tercih ediyor. Kültürümüzde önemli bir yeri olan lahmacun da bunlardan biri. Son günlerde internette evde lahmacun yapımı hayli gündemde. Peki, Evde lahmacun nasıl yapılır? İşte tadına doyum olmaz mis gibi evde yapabileceğiniz fırında lahmacun tarifi ve yapılışı…
13.04.2020 Gündem
Gürgen Öz baba oldu: Hoş geldin kızım
Gürgen Öz baba oldu: Hoş geldin kızım Geçtiğimiz ağustos ayında Emily Mahringer ile Danimarka'da dünyaevine giren oyuncu Gürgen Öz, baba oldu.
12.04.2019 Magazin
Gürgen Öz’den Arda Turan videosu
Gürgen Öz’den Arda Turan videosu Oyuncu Gürgen Öz, sosyal medya üzerinden paylaşılan bir videoda son günlere damgasını vuran Arda Turan ve Berkay tartışmasını bu video ile ti ye aldı.
21.01.2022 Magazin
Gürgen Öz, Arda Turan'la dalga geçti
Gürgen Öz, Arda Turan'la dalga geçti Oyuncu Gürgen Öz, son günlere damgasını vuran Arda Turan-Berkay kavgasını tiye aldı.
15.10.2018 Magazin
Baba olmak  istiyorum
Baba olmak istiyorum Oyuncu Gürgen Öz önceki akşam Hollandalı nişanlısı Emily Mahringer ile Nişantaşı’nda görüntülendi.
17.07.2018 Magazin
Bu iş tamam!
Bu iş tamam! Gürgen Öz, sevgilisi Emily Mahringer’le Nişantaşı Citys’te görüntülendi.
11.07.2018 Magazin
Suratı asık
Suratı asık Uzun süredir Emily Mahringer ile aşk yaşayan ve bu yaz evlenecekleri konuşulan oyuncu Gürgen Öz, tek başına Nişantaşı’nda görüntülendi.
26.06.2018 Magazin
Sinem Kobal'a kötü haber!
Sinem Kobal'a kötü haber! “Romantik Komedi” serisinin üçüncü filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Sinem Kobal, projenin iptal olduğu haberiyle büyük şaşkınlık yaşadı.
18.06.2018 Magazin
Romantik Komedi 3 geliyor
Romantik Komedi 3 geliyor Gürgen Öz önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.
25.05.2018 Magazin
Yaza düğün var
Yaza düğün var Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Gürgen Öz, önceki akşam Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
14.01.2018 Magazin
Sigortacı Gürgen
Sigortacı Gürgen Ünlü oyuncu Gürgen Öz, AXA Sigorta’nın dijital mecralarda yayınlanacak yeni reklam filmleri için kamera önüne geçti.
15.08.2017 Magazin
Hoş olmadı!
Hoş olmadı! Oyuncu Gürgen Öz, uzun zamandır birlikte yaşadığı ve evlilik hazırlığı yaptığı Emily Mahringer ile Nişantaşı’nda bir marketten çıkarken görüntülendi.
3.08.2017 Magazin
Sizi ilgilendirmez
Sizi ilgilendirmez Oyuncu Gürgen Öz, önceki akşam Maçka’da görüntülendi.
7.07.2017 Magazin
‘Bi tutarsa’ diyerek kolları sıvadılar
‘Bi tutarsa’ diyerek kolları sıvadılar Yüzlerce kan kanseri hastasına umut olan Belki de Sensin Platformu, 1.5 milyon donör hedefiyle ‘Bi Tutarsa’ kampanyası başlattı.
29.05.2017 Sağlık
Gürgen Öz: Az evvel evlenme teklifi ettim
Gürgen Öz: Az evvel evlenme teklifi ettim Gürgen Öz, sevgilisi Emily Mahringer'a evlilik teklif ettiğini söyledi.
12.05.2017 Magazin
Gece yürüyüşü
Gece yürüyüşü Gürgen Öz önceki gece sevgilisi Emily Mahringer’le Nişantaşı’nda evlerine giderken görüntülendi.
7.05.2017 Magazin
Serseri bir aileyiz
Serseri bir aileyiz Kültüral Performing Arts önceki gece Leman Sam’ın verdiği konserle Levent Sanayii Mahallesi’nde kapılarını açtı.
9.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gürgen Öz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürgen öz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.