Güney Kıbrıs Rum Kesimi

Güney Kıbrıs Rum Kesimi

Son dakika güney kıbrıs rum kesimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güney kıbrıs rum kesimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güney kıbrıs rum kesimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güney kıbrıs rum kesimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 güney kıbrıs rum kesimi haberi bulunmuştur. Tüm güney kıbrıs rum kesimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan Beşiktaş ve Trabzonspor'un kupayı müzesine götürmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
10.05.2024 Süper Lig
Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde saldırıya uğrayan Asya Karaali’nin duruşması 6 Temmuz’da yapılacak
Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde saldırıya uğrayan Asya Karaali’nin duruşması 6 Temmuz’da yapılacak Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde (GKRY) Kıbrıs Türkü 25 yaşındaki Asya Karaali’yi darp eden 2 Rum’un duruşması 6 Temmuz’da yapılacak.
9.06.2023 Gündem
Rum gemisi Akdeniz Kalkanı'na suçüstü yakalandı!
Rum gemisi Akdeniz Kalkanı'na suçüstü yakalandı! Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne ait araştırma gemisi, Türk Deniz Yetki Alanı'nda izinsiz araştırma yaparken Türk fırkateyni tarafından bölgeden uzaklaştırıldı
1.09.2016 Dünya
Rum Meclisi'nden şoke eden karar!
Rum Meclisi'nden şoke eden karar! Güney Kıbrıs Rum Kesiminde yayınlanan Fileleftheros, Rum Meclisi’nin deniz altı boru hattıyla KKTC’ye su temin ederek devam etmekte olan çözüm çabalarını "dinamitlemekle" suçladığı Türkiye’yi "kınadığını" ve AB ile uluslararası toplumu, "tepki göstermeye" çağırdığını yazdı...
29.09.2021 Gündem
Belçika acımadı!
Belçika acımadı! Avrupa'nın yükselen futbol ülkesi Belçika, sahasında ağırladığı Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ni 5-0 gibi net bir skorla geçti.
28.03.2015 Futbol
Putin'in Erdoğan övgüsü Rum Kesimi'nde şok yarattı
Putin'in Erdoğan övgüsü Rum Kesimi'nde şok yarattı Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin’in geleneksel yıllık basın toplantısında Kıbrıs’tan söz ederken Kuzey ve Güney Kıbrıs demesi ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle söz etmesi Rusya’yı uzun yıllardır “doğal müttefik “ olarak kabul eden Rum yönetimini kaygılandırdı.
20.12.2014 Dünya
Kıbrıs'ta kritik anlaşma!
Kıbrıs'ta kritik anlaşma! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi futbol federasyonları arasında geçici bir anlaşma imzalandı.
5.11.2013 Futbol
‘Akdeniz’in nuru’nu siyaset gölgeliyor!
‘Akdeniz’in nuru’nu siyaset gölgeliyor! Hala Sultan Türbesi’nde Ramazan buruk geçiyor
29.09.2021 Gündem
Rumlar bankaları açamıyor!
Rumlar bankaları açamıyor! Havaalanında bavul kontrolü yapılıyor...
27.03.2013 Ekonomi
'Türkler kurtarsın!'
'Türkler kurtarsın!' 'Rum Yönetimi için “en iyi seçenek” birleşme'
22.03.2013 Dünya
Türkiye’ye de rol biçtiler!
Türkiye’ye de rol biçtiler! İflasın eşiğindeki Güney Kıbrıs için Türkiye senaryosu
22.03.2013 Ekonomi
'Rumlar çılgınlık yapabilir'
'Rumlar çılgınlık yapabilir' 'Köşeye sıkıştılar...'
29.09.2021 Gündem
EOKA için özel pul bastırılmıştı! Fuat Oktay'dan Rum Kesimi'ne sert yanıt
EOKA için özel pul bastırılmıştı! Fuat Oktay'dan Rum Kesimi'ne sert yanıt Rum Yönetimi, Kıbrıslı Türkleri acımasızca katleden terör örgütü EOKA için özel pul bastırmıştı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin EOKA provokasyonuna Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan sert yanıt geldi.
2.04.2021 Siyaset
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) en az 2.5 milyon Euro yatırım yapanlara vatandaşlık ve AB genelinde vizesiz seyahat hakkı verilmesini sağlayan "altın pasaport" uygulaması skandalının ardından Rum lideri Nikos Anastasiadis ilk defa ifade verdi. Anastasiadis, suçlamaları reddetti.
2.02.2021 Dünya
Yunanistan'dan tehlikeli adım! Paniğe kapıldılar, Kapalı Maraş’ın açılmasını engellemek için...
Yunanistan'dan tehlikeli adım! Paniğe kapıldılar, Kapalı Maraş’ın açılmasını engellemek için... Yunanistan ve Kıbrıs Rum yönetimi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC), 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ı açma yönündeki çalışmalarını engellemek amacıyla ABD ve Rusya nezdinde girişimde bulunma kararı aldı.
1.09.2020 Dünya
Kıbrıs Rum kesiminde Türkiye korkusu! Rum Savunma Bakanı’dan AB'ye birleşelim çağrısı
Kıbrıs Rum kesiminde Türkiye korkusu! Rum Savunma Bakanı’dan AB'ye birleşelim çağrısı Türkiye'nin Doğu Akdeniz hamlesi Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ni panikletmeye devam ediyor. Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini büyük dikkatle izleyen Güney Kıbrıs'ın Savunma Bakanı Petrides, AB'ye " Türkiye'nin bölgedeki faaliyetlerinin engellenmesi için gelin birleşelim" çağrısında bulundu.
27.08.2020 Dünya
Çavuşoğlu'dan sert mesaj: AB Türkiye aleyhinde karar alırsa...
Çavuşoğlu'dan sert mesaj: AB Türkiye aleyhinde karar alırsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ikili görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "AB Türkiye aleyhine ilave kararlar alırsa, karşılığını vermek zorunda kalırız" uyarısında da bulundu.
6.07.2020 Siyaset
Ve oldu! Kıbrıs'ta son dakika gelişmesi!
Ve oldu! Kıbrıs'ta son dakika gelişmesi! Kıbrıs'ta 8 yıl aradan sonra ilk kez, KKTC ile Güney Kıbrıs Rum Kesimi arasındaki yeni sınır kapıları açıldı.
12.11.2018 Dünya
Rum Kesimi'nden Türkiye'yi kızdıracak hamle
Rum Kesimi'nden Türkiye'yi kızdıracak hamle Resmi bir ziyaret için Paris'e giden Nikos Anastasiadis Pazar günü Total CEO'su Patrick Pouyanne ile görüştü, dün de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.
7.11.2017 Dünya
Kıbrıs'ta görüşmeler yeniden başlıyor!
Kıbrıs'ta görüşmeler yeniden başlıyor! Kıbrıs'ta görüntüler yeniden başlıyor. BM Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Danışmanı Eide, Kıbrıs sorununa çözüm aranan müzakerelerin Türk ve Rum tarafı arasında 15 Mayıs'ta yeniden başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Rum liderden küstah yeni yıl mesajı
Rum liderden küstah yeni yıl mesajı Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Türkiye’nin Kıbrıs Cumhuriyeti’nin egemenlik haklarını fiilen tanımaması halinde müzakere masasına dönmeyeceğini açıkladı.
1.01.2015 Dünya
Rumlar masadan kalktı!
Rumlar masadan kalktı! Kıbrıs barış görüşmelerinde doğal gaz krizi patlak verdi. Rum lider Anastasiadis, Türkiye’nin sondaj çalışmalarını izlemek üzere bölgeye gemi göndermesini gerekçe göstererek, Atina’nın da desteği ile barış müzakerelerini askıya aldıklarını duyurdu
29.09.2021 Gündem
Ver Maraş’ı al Mağusa’yı!
Ver Maraş’ı al Mağusa’yı! İlk kez resmi bir Kıbrıslı Rum temsilci Ankara’yı ziyaret edecek
29.09.2021 Gündem
Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu!
Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu! UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek olan tek temsilcimiz Trabzonspor'un da yer aldığı kura çekimi tamamlandı.
30.08.2013 Trabzonspor
Rusya'dan çıldırtacak hamle!
Rusya'dan çıldırtacak hamle! Suriye’de Beşar Esad yönetimi ile isyancılar arasında çatışmalar sürerken Rusya’nın Akdeniz’de yeni bir askerî üs arayışına girmesi dikkat çekti...
29.06.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Güney Kıbrıs Rum Kesimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güney kıbrıs rum kesimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.