Güner Özkul

Güner Özkul

Son dakika güner özkul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güner özkul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güner özkul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güner Özkul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güner özkul gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 güner özkul haberi bulunmuştur. Tüm güner özkul haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Mahmut Hoca' ile 'Güdük Necmi' heykellerine tepki!
'Mahmut Hoca' ile 'Güdük Necmi' heykellerine tepki! teve2’de sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına, merhum sanatçılar Münir Özkul ve Halit Akçatepe’nin kızları bağlandı.
9.12.2021 Magazin
Münir Özkul  mezarı başında anıldı
Münir Özkul mezarı başında anıldı Usta oyuncu Münir Özkul, ölümünün 3. yıldönümünde yakınları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.
5.01.2021 Magazin
Münir Özkul 2. ölüm yıldönümünde anılıyor… | Münir Özkul kimdir, kaç yaşında?
Münir Özkul 2. ölüm yıldönümünde anılıyor… | Münir Özkul kimdir, kaç yaşında? Yeşilçam'ın usta oyuncuları arasında yer alan Münir Özkul ölümünün üzerinden geçen 2. yılda rahmet ve sevgi ile anılıyor. Hababam Sınıfı filmlerinde Kel Mahmut rolü ile tanınan Münir Özkul'un hayatımıza kattığı birçok karakter mevcut. Tiyatroya 1954 yılında Aşk Köprüsü oyunu ile adım atan Münir Özkul hayatına onlarca film ve tiyatro oyunu sığdırdı. Peki Münir Özkul kimdir? Kaç yaşında? İşte detaylar…
5.01.2020 Gündem
Bizi Münir Usta yetiştirdi
Bizi Münir Usta yetiştirdi Merhum sanatçı Münir Özkul önceki gün Ferhan Şensoy Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda şiirler ve konuşmalar ile anıldı. Şimdinin usta oyuncuları, bu noktaya gelmelerini Münir Özkul’a borçlu olduğunu belirtti
15.03.2018 Magazin
Münir Özkul’u anlattılar
Münir Özkul’u anlattılar Geçtiğimiz ay vefat eden Münir Özkul, ‘Hayat Meydanı’ programında anıldı. Ailesi ve dostları efsane ismi anlattı
26.02.2018 Magazin
Aydın Boysan için Mimarlar Odası'nda tören düzenlendi!
Aydın Boysan için Mimarlar Odası'nda tören düzenlendi! Ulus'taki evinde cuma günü organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren mimar, yazar ve gazeteci Aydın Boysan için Mimarlar Odası'nda tören düzenlendi.
8.01.2018 Gündem
Suna Selen kimdir?
Suna Selen kimdir? Suna Selen kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yeşilçam'ın usta sanatçısı vefat eden Münir Özkul için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Törene eski eşi Suna Selen'in de katılması üzerine Suna Selen'in hayatı araştırılmaya başladı.
8.01.2018 Gündem
O hepimizin babasıydı
O hepimizin babasıydı Yeşilçam’ın usta oyuncusu Münir Özkul, dün Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kızı Güner Özkul yaptığı konuşmada “O hepimizin babasıydı” dedi
7.01.2018 Magazin
Usta oyuncu Münir Özkul'a son veda...
Usta oyuncu Münir Özkul'a son veda... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Münir Özkul, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılırken, törende duygusal anlar yaşandı. Özkul, son yolculuğuna alkışlar ve "Mahmut Hoca, Habamam, güm güm güm" sloganlarıyla uğurlandı.
7.01.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkul'un ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkul'un ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 93 yaşında hayatını kaybeden Münir Özkul'un ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.
6.01.2018 Gündem
İşte Münir Özkul'un biri ünlü 4 eşiyle hiç bilinmeyen oğlu ve kızları
İşte Münir Özkul'un biri ünlü 4 eşiyle hiç bilinmeyen oğlu ve kızları 93 yıllık ömrüne tam 4 evlilik sığdıran usta oyuncu Münir Özkul'un bu evliliklerinden 3 çocuğu oldu. Özkul'un kızı Güner hariç diğer iki çocuğu çok fazla tanınmıyor.
6.01.2018 Magazin
Hababam Sınıfı ayağa kalk Mahmut Hoca cennete geliyor
Hababam Sınıfı ayağa kalk Mahmut Hoca cennete geliyor Türk sinema ve tiyatrosunun efsane aktörü Münir Özkul’u kaybettik. ‘Mahmut Hoca’, ‘Yaşar Usta’ gibi karakterlerle birkaç kuşak için ‘baba’ figürü olan; iyiliğin, vicdanın, temiz duyguların; yoksul ama onurlu insanların temsilcisi büyük usta, Yeşilçam’ın diğer unutulmaz isimleri gibi kalplerde yaşayacak...
5.01.2018 Magazin
Usta sanatçının kızı Güner Özkul: “Son nefesini verirken ses çıkarttı”
Usta sanatçının kızı Güner Özkul: “Son nefesini verirken ses çıkarttı” 93 yaşında vefat eden usta sanatçı Münir Özkul'un cenazesi Cihangir'deki evinden alınarak morga götürüldü. Özkul'un kızı Güner Özkul, “Gidişi çok ani oldu beklemiyorduk. Son nefesi verirken ses çıkarttı” dedi.
5.01.2018 Magazin
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
'Babam' filmi seyirciyle buluşuyor!
'Babam' filmi seyirciyle buluşuyor! Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı dram türündeki ‘Babam’ filmi, 6 Ekim Cuma günü vizyona giriyor.
5.10.2017 Kültür Sanat
'Babam' filminin afişi görücüye çıktı!
'Babam' filminin afişi görücüye çıktı! Çetin Tekindor'un yeni filmi Babam, 6 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.
22.09.2017 Kültür Sanat
Yılın dram filmi geliyor
Yılın dram filmi geliyor Yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı ‘Babam’ filminin çekimleri tamamlandı.
20.08.2017 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e şok! 'İsim' kavgası...
Mahsun Kırmızıgül'e şok! 'İsim' kavgası... Mahsun Kırmızıgül‘ün yazıp yönettiği 'Vezir Parmağı' filmi vizyona girmeden büyük bir sorunla karşı karşıya kaldı.
3.01.2017 Magazin
'Münir Özkul göz kırptı'
'Münir Özkul göz kırptı' Demans hastalığı nedeniyle tedavisi yatağa bağlı olarak devam eden Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, katıldığı canlı yayında flaş bir açıklama yapmıştı. Bu sözler sonrası usta sanatçının algısının açık olduğu ortaya çıktı.
9.12.2016 Magazin
Köpekler gibi pişmanım
Köpekler gibi pişmanım Münir Özkul’un kızı Güner Özkul, yıllardır yatağa bağlı tedavi gören babasına dair pişmanlıklarını anlattı. Özkul, “Sustuğum her dakika için köpekler gibi pişmanım. Belki hafızalarınızdaki gibi değil ama babam yaşıyor” dedi.
7.12.2016 Magazin
Münir Özkul itirafı: Köpekler gibi pişmanım!
Münir Özkul itirafı: Köpekler gibi pişmanım! Yeşilçam'ın duayen ismi Münir Özkul'un kızı Güner Özkul konuk olduğu Renkli Sayfalar programında samimi bir itirafta bulundu.
7.12.2016 Magazin
Gülben Ergen çarşafa girdi
Gülben Ergen çarşafa girdi Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Vezir Parmağı’ Osmanlı döneminde savaşa gittiklerini zanneden hamalların macerasını anlatıyor...
11.11.2016 Magazin
Seyirci ilgi göstermedi
Seyirci ilgi göstermedi ‘Karagöz ve Hacivat’ gölge oyununun müzikali ‘Karagöz Müzikali’ önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sergilendi...
12.06.2016 Magazin
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Münir Özkul bir süredir hastalıklarla boğuşuyor. Sayısız sinema filminde rol alan efsane oyuncu Münir Özkul hayranları durumunu oldukça merak ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Münir Özkul detayları...
29.09.2021 Gündem
Güner Özkul: Babamın sağlık durumu stabil
Güner Özkul: Babamın sağlık durumu stabil Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, babasının sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.
17.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güner Özkul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güner özkul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.