Gazete Vatan Logo
Magazin Köpekler gibi pişmanım

Köpekler gibi pişmanım

Münir Özkul’un kızı Güner Özkul, yıllardır yatağa bağlı tedavi gören babasına dair pişmanlıklarını anlattı. Özkul, “Sustuğum her dakika için köpekler gibi pişmanım. Belki hafızalarınızdaki gibi değil ama babam yaşıyor” dedi.

Köpekler gibi pişmanım

Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinin usta ismi Münir Özkul’un kızı Güner Özkul, Kanal D’nin sevilen programı Renkli Sayfalar’a konuk oldu. “Babamın öldüğü haberlerini duyunca ‘yok canım alıştık buna, yok öyle bir şey’ diyorum ama sonra telefonu kapatınca hemen bakıcılarını arayıp ‘babam iyi değil mi’ diyorum” sözleriyle çıkan haberlere yönelik tutumunu dile getiren Güner Özkul, Münir Özkul’un sağlık durumundan bahsetti. Babasına dair pişmanlıklarını da anlatan Güner Özkul, Münir Özkul’un bazen fiziksel tepkilerde bulunduğunu söyledi. İşte Güner Özkul’un açıklamaları:

-Bir süredir ‘babamdan geçti, konuştuklarımız anlamıyor’ diyerek ziyaretlerimde sessiz kalıyordum. Geçtiğimiz günlerde onu konuşmak üzere katıldığım bir radyo programında sana bir şarkı çaldırayım mı dedim. Olur anlamında gözünü kırptı inanamadım. Tekrar sordum tekrar cevap verdi. Sustuğum her dakika için köpekler gibi pişmanım. Belki hafızalarınızdaki gibi değil ama babam yaşıyor.

-Bir şeyleri dinliyor ama görmesi pek mümkün değil artık. Bebek gibi. Belli bir mesafeye yaklaşmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

-Ben baba-kız ilişkimizden yakınamam. Çok adaletsizlik olur ama abimle ablam büyüme çağlarında çok ihmal edildiler. Onlar daha çok anneleriyle kaldılar. Benim annem evden çok uzak olduğu için beni babama bıraktı.

-Ferhan Şensoy, Mehmet Esen, Şener Abi, Müjdat Abi sıklıkla babamı ziyaret ediyorlar.