Gülsin Onay

Gülsin Onay

Son dakika gülsin onay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülsin onay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülsin onay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülsin Onay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülsin onay gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 gülsin onay haberi bulunmuştur. Tüm gülsin onay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı 2. Kez İstanbul’da
Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı 2. Kez İstanbul’da İstanbul, 4 – 7 Kasım tarihleri arasında 2. Kez ‘Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Demos Fuarcılık tarafından Babylons NFT Pazaryeri’nin katkılarıyla İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek organizasyon, yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ve eseri tek çatı altında buluştururken, sergilenecek antika parçalar ile de sanatseverleri geçmişe, NFT koleksiyonuyla geleceğe yolculuğa çıkaracak.
22.10.2021 Kültür Sanat
Gülsin Onay, Bodrum'da gün batımına karşı verdiği piyano resitaliyle büyüledi
Gülsin Onay, Bodrum'da gün batımına karşı verdiği piyano resitaliyle büyüledi Dünyanın dört bir yanına uzanan uluslararası müzik kariyerinde önemli orkestralarla konserler veren Gülsin Onay, bu defa Milliyet Sanat’ın ev sahipliğinde sanatseverlerle buluştu. Sanatçı 25 Eylül Cumartesi akşamı Bodrum Manastır Hotel & Suites’de, gün batımında gerçekleştirdiği piyano resitaliyle, aralarında Alper Saldıran, Fethi Karaduman, Eren Levendoğlu, Barış Bağcı ve Seval Uğur Mutlu gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu misafirleri notalarıyla adeta büyüledi.
27.09.2021 Kültür Sanat
Kültür ve Turizm Bakanlığı'dan ramazan etkinlikleri
Kültür ve Turizm Bakanlığı'dan ramazan etkinlikleri Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenecek ramazan etkinlikleri, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl televizyondan sanatseverlere ulaştırılacak.
15.04.2021 Kültür Sanat
Acilen kapatılmalı! Devlet Tiyatroları’nda korona sessizliği
Acilen kapatılmalı! Devlet Tiyatroları’nda korona sessizliği Koronavirüs salgınında toplu olarak bulunulan yerlere gidilmemesi yönünde önemli açıklamalar yapılırken Devlet Tiyatroları'nda oyunlar devam ediyor. Koronavirüse yakalanan tiyatro emektarlarının sayısı artarken, Ali Cem Köroğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından yeni tartışmalar gündeme geldi.
9.12.2020 Kültür Sanat
Duayen viyola sanatçısı Ruşen Güneş hayatını kaybetti
Duayen viyola sanatçısı Ruşen Güneş hayatını kaybetti Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve Londra Filarmoni Orkestrasında görev yapan, devlet sanatçısı, viyola virtüözü Ruşen Güneş, Londra'da 80 yaşında vefat etti. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say Instagram hesabından "Sevgili dostum Ruşen Güneş vefat etti. Çok ama çok üzgünüm. Daha iki gün önce konuşmuştuk. Tüm sanat camiasının başı sağ olsun. Büyük bir değerdi, uzun yıllar Londra'da sanatını yapan büyük bir viyola üstadıydı. Onun için bir viyola eseri yazma sözüm vardı, yetişemedim. Nurlar içinde yatsın." paylaşımında bulundu.
30.05.2020 Gündem
Sokağa çıkmak riskliyken evde vakit geçirmek için 79 güzel neden
Sokağa çıkmak riskliyken evde vakit geçirmek için 79 güzel neden İnternet kurslarından podcast ve YouTube kanallarına, online sergilerden konserlere kadar, evdeyken ihtiyaç duyduğumuz pek çok şey sadece birkaç tık uzağımızda. Evet, evde kalalım ama dünyadan kopmamıza ve sıkılmamıza da gerek yok!
21.03.2020 Yaşam
14. Bodrum Müzik Festivali coşturdu
14. Bodrum Müzik Festivali coşturdu Doğuş Grubu’nun kurucu destekçisi olduğu Bodrum Müzik Festivali, dünyaca ünlü sanatçıları bu yıl da müzikseverlerle buluşturdu.
9.08.2018 Arşiv
Bodrum müzikle buluşuyor
Bodrum müzikle buluşuyor Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Bodrum Müzik Festivali, 4-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival bu yıl da Türkiye ve dünyadan pek çok ünlü sanatçıyı ağırlayacak. Festival’in bu yılki starı Avustralyalı soprano Lauren Fagan.
6.07.2018 Arşiv
Cemil Yener Gökbudak rüzgarı!
Cemil Yener Gökbudak rüzgarı! Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Gülsin Onay Piyano Günleri kapsamında genç yetenek Cemil Yener Gökbudak, Süleymanpaşalı sanatseverler ile buluştu.
15.12.2017 Kültür Sanat
Gülsin Onay'dan piyano resitali!
Gülsin Onay'dan piyano resitali! Ankara Yenimahalle Belediyesi, dünyaca ünlü piyano virtüözü, UNICEF İyi Niyet Elçisi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Solisti Gülsin Onay’ın piyano resitaline ev sahipliği yaptı.
30.11.2017 Kültür Sanat
Beethoven'ın eserlerini yorumlayacak!
Beethoven'ın eserlerini yorumlayacak! Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 29'ıncı Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmalarının açılış konserinde, Ludwig van Beethoven repertuvarından özel bir seçki ile performans sergileyecek.
3.10.2017 Kültür Sanat
Paris'te Gülsin Onay konseri!
Paris'te Gülsin Onay konseri! Devlet Sanatçısı piyanist Gülsin Onay, Fransa'nın başkenti Paris'te konser verdi.
28.09.2017 Kültür Sanat
Dibeklihan'da Gülsin Onay rüzgarı
Dibeklihan'da Gülsin Onay rüzgarı Bodrum'daki Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde düzenlenen Köy Enstitüleri Günleri etkinlikleri kapsamında devlet sanatçısı Gülsin Onay konser verdi.
6.07.2017 Kültür Sanat
Gülsin Onay'dan piyano resitali!
Gülsin Onay'dan piyano resitali! Ünlü piyano virtüözü Gülsin Onay, performansıyla dinleyenleri büyüledi.
19.04.2017 Kültür Sanat
Gülsin Onay ve Erkin Onay, 8 Mart'ta İKÜ'de
Gülsin Onay ve Erkin Onay, 8 Mart'ta İKÜ'de İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ünlü piyanist Gülsin Onay ile oğlu, keman sanatçısı Erkin Onay'ı ağırlıyor.
28.02.2017 Kültür Sanat
Dünyaca ünlü sanatçılar İZDSO'da!
Dünyaca ünlü sanatçılar İZDSO'da! İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın (İZDSO), 2017 yılı ilk konserine dünyaca ünlü şef Naci Özgüç ile yine dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay konuk olacak.
2.01.2017 Kültür Sanat
Gülsin Onay ile aynı sahneye çıktı!
Gülsin Onay ile aynı sahneye çıktı! Avcılar'da oturan yeteneği ile dikkatleri üzerinde toplayan aynı zamanda Avcılar Belediye Konservatuarı öğrencisi otizmli Koral Erdeniz, Devlet Sanatçısı ve ünlü piyanist Gülsin Onay ile aynı konserde sahneye çıktı. Erdeniz'in performansı uzun süre alkışlandı.
24.11.2016 Kültür Sanat
Dünya için ortak çağrı!
Dünya için ortak çağrı! Türk Telekom ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı iş birliği ile gerçekleşen Sosyal Fayda Zirvesi, İstanbul’da gerçekleştirildi. Zirve, bu yıl 80’i aşkın ülkede, aynı hafta içinde, “Bugün bağlanalım. Yarını yaratalım” temasıyla düzenlendi. Zirve magazin dünyası tarafından da yakından takip edildi.
30.09.2016 Yaşam
24 Ekim'de sahnede!
24 Ekim'de sahnede! ENKA Kültür Sanat’ın kapıları, bir kez daha müzik için açılıyor. 27. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları 24 Ekim’de, Almanya’nın dev korolarından Köln Korosu’nun konseriyle başlayacak. Ardından ENKA Sahnesi, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ı konuk edecek.
19.10.2015 Kültür Sanat
17 yıl sonra ilk konser
17 yıl sonra ilk konser 19 Mayıs nedeniyle vatandaşlar Anıtkabir’e adeta akın etti...
29.09.2021 Gündem
Verda Erman'lı gece!
Verda Erman'lı gece! Martı Istanbul Hotel ve Lila Müzik işbirliğinde gerçekleştirilen “Martı Klasikleri” klasik müzik konserleri kapsamında; 18 Aralık Perşembe akşamı ünlü piyanist Verda ERMAN’ı anma gecesi düzenlenecek
9.12.2014 Kültür Sanat
‘Gümüşlük Trio’dan muhteşem veda
‘Gümüşlük Trio’dan muhteşem veda Bodrum Gümüşlük’te gerçekleştirilen 11...
16.08.2014 Yaşam
Taş ocağının akustiğinden yararlandı
Taş ocağının akustiğinden yararlandı 11’inci Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Gülsin Onay’ın muhteşem piyano dinletisiyle açıldı...
13.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülsin Onay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülsin onay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.