Gülşen Bubikoğlu Kimdir

Gülşen Bubikoğlu Kimdir

Gülşen Bubikoğlu
(d. 5 Aralık 1954, İstanbul), Türk sinema oyuncusudur. Fatih Kız Lisesi'nde eğitim gördü. 1971'de Fatih Kız Lisesini bitirdi. L.C.C Kültür Merkezi'nde bir yıl lisan, mankenlik ve dans eğitimi aldı. 1973 yılında "SES" sinema dergisinin açmış olduğu yarışma ile sinemayla tanıştı. Kariyerine, Erler Film öncülüğünde Türker İnanoğlu'nun 1973 yılı yapımlı Yaban filminde başrolü oynayarak başlayan Bubikoğlu, 1974 yılında İnanoğlu ile birlikte gizli bir düğünle Kemal Utku'nun evinde evlenmiştir. İnanoğlu ile evliliğinden sonra Bubikoğlu Erler Film'in bir numaralı kadın yıldız oyuncusu oldu ve çevirdiği filmlerle güldürüye, drama, duygusal ve hareketli filmlere yatkınlığını göstererek hem seyircinin büyük beğenisini kazandı, hem de Türk sinemasının yıldızları arasında özel bir yer edindi Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde ülkesini temsil etmiştir. İtalyanlarla Baş Belası, Üçkağıtçılar ve Mücevher Hırsızları gibi filmlerle Koprodüksiyon çalışmalarında bulunmuştur. Başrolünde oynadığı filmler çok sevilmiş ve büyük gişe başarıları yakalamıştır. Zirvedekiler ve Affet Bizi Hocam gibi TV dizileri ile sevenleriyle buluşmuş ve bu diziler televizyon izleyicisinden ilgi görmüştür.

Gülşen Bubikoğlu Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülşen bubikoğlu kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 gülşen bubikoğlu kimdir haberi bulunmuştur. Tüm gülşen bubikoğlu kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Ünlü isimler sandık başında!
Ünlü isimler sandık başında! İstanbul'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim oy kullanmak için sandık başına geçti. Cem Yılmaz, " “Her sene ‘Sandık başında kırdı geçirdi’ diyorlar. Bir şey yaptığım yok” dedi.
31.03.2024 Gündem
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı!
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı! Sosyal medyada başlayan “Yeşilçam’ın en güzeli kim” anketinde Necla Nazır’ın listede olmaması kızı Tuğçe Tayfur’u kızdırdı...
7.02.2024 Magazin
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Yeşilçam efsanesinden uyarlanmıştı! Ah Nerede dizisinin akıbeti belli oldu
Yeşilçam efsanesinden uyarlanmıştı! Ah Nerede dizisinin akıbeti belli oldu Star TV'nin yaz dizilerinden olan 'Ah Nerede' erken final yaparak ekrana veda ediyor. Yeşilçam klasiği olan aynı isimdeki filmden uyarlanan 'Ah Nerede dizisinin final bölüm tarihi de belli oldu.
11.08.2022 Televizyon
Gülşen Bubikoğlu son halini paylaştı!
Gülşen Bubikoğlu son halini paylaştı! Yeşilçam'ın yıldızı Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla yine kendine hayran bıraktı. Bir süredir Instagram hesabında karakalem çalışmalarını yayınlayan Gülşen Bubikoğlu, günler sonra kural bozdu ve son halini yayınladı.
19.07.2022 Magazin
Gülşen Bubikoğlu yürekleri sızlattı! Cüneyt Arkın'a veda...
Gülşen Bubikoğlu yürekleri sızlattı! Cüneyt Arkın'a veda... Yeşilçam yıldızı Gülşen Bubikoğlu, Canikom, Vahşi Gelin, Alev Alev, Ayrı Dünyalar gibi birçok filmde başrolü paylaştığı Cüneyt Arkın için "Benim en yakışıklı partnerim" diye kaleme aldığı satırlarla yürek sızlattı.
29.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım!
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım! Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürdü. 84 yaşındaki sanatçı, dönemin yıldız isimlerinin yer aldığı, Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Gülşen Bubikoğlu yaz sezonunu açtı! Ünlü isim hayran bıraktı...
Gülşen Bubikoğlu yaz sezonunu açtı! Ünlü isim hayran bıraktı... Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan ünlü oyuncu Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında paylaşımlar yaparak sevenleriyle etkileşim kurmayı ihmal etmiyor. 67 yaşındaki oyuncu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Bubikoğlu, yaz sezonunu açtı ve bir kez daha kendine hayran bıraktı.
17.05.2022 Magazin
"Ah Nerede" dizisinde Hulusi Kentmen’i oynayacak kişi belli oldu!
"Ah Nerede" dizisinde Hulusi Kentmen’i oynayacak kişi belli oldu! "Ah Nerede" dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Dizide Hulusi Kentmen’i oynayacak oyuncu da belli oldu.
20.04.2022 Magazin
Gülşen Bubikoğlu kar paylaşımıyla tepki çekti!
Gülşen Bubikoğlu kar paylaşımıyla tepki çekti! Oyuncu Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında kar yağışıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında yalısının manzarasına da yer veren Gülşen Bubikoğlu, tepkilerin odağı oldu.
14.03.2022 Magazin
Yeşilçam'ın usta fotoğrafçısı Ali Mermer hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta fotoğrafçısı Ali Mermer hayatını kaybetti 'Yeşilçam'ın fotoğrafçısı' olarak ünlenen Ali Mermer, 92 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam tarihine iz bırakan fotoğrafları çeken Ali Mermer ile uzun yıllar çalışan Ekrem Hür, "Çok değerli bir insandı. Şöhret olmak isteyenler onun stüdyosuna gelirdi" açıklamasında bulundu.
7.03.2022 Magazin
Yıllar sonra gelen itiraf! Ah Nerede filminin yıldızı Serpil Nur: "O sahne için 30 prova aldık"
Yıllar sonra gelen itiraf! Ah Nerede filminin yıldızı Serpil Nur: "O sahne için 30 prova aldık" Ah Nerede filmindeki oynayan şarkıcı ve oyuncu Serpil Nur, yıllar sonra ortaya çıktı. Serpil Nur, Ah Nerede filmiyle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.
6.03.2022 Magazin
Ah Nerede dizi mi oluyor? Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu?
Ah Nerede dizi mi oluyor? Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu? Ah Nerede dizi mi oluyor? Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede, yaz dizisi olmaya hazırlanıyor. Filmin yayın hakları Orhan Aksoy ve Sadık Şendil'in varislerinden Onuncu Ev yapım şirketi tarafından satın alındı. Senaryo hazırlıklarına başlanan dizinin yaz dizisi olarak ekranlara gelmesi bekleniyor. Peki, Ah Nerede’de Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu?
1.03.2022 Televizyon
Yeşilçam'ın güzeli Gülşen Bubikoğlu nostalji yaptı!
Yeşilçam'ın güzeli Gülşen Bubikoğlu nostalji yaptı! Yeşilçam'ın en güzel kadını anketlerinde sık sık birinci seçilen oyuncu Gülşen Bubikoğlu, yıllar geçse de güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.
1.12.2021 Magazin
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
44 yıllık büyük aşk!
44 yıllık büyük aşk! Usta yapımcı Türker İnanoğlu ile oyuncu eşi Gülşen Bubikoğlu, önceki akşam Kuruçeşme’de objektiflere takıldı.
7.05.2018 Magazin
Yeşilçam tutkunu çıktı
Yeşilçam tutkunu çıktı Tuvana Türkay, Danilo Zanna’nın youtube’ta yayınlanan şov programı “Komedi Spaghetti”ye konuk oldu.
14.03.2017 Magazin
Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattı
Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattı Şarkıcı Sıla, TİM Maslak'ta hayranlarıyla buluşan Sıla, cesur kıyafetiyle yürek hoplatırken, mekan tıka basa doldu.
6.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülşen Bubikoğlu Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülşen bubikoğlu kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.