Gülhane Askeri Tıp Akademisi

Gülhane Askeri Tıp Akademisi

Son dakika Gülhane Askeri Tıp Akademisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülhane Askeri Tıp Akademisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülhane Askeri Tıp Akademisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülhane askeri tıp akademisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 810 gülhane askeri tıp akademisi haberi bulunmuştur. Tüm gülhane askeri tıp akademisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne tıp dünyasının ünlü ismi Prof. Dr. Evren Yaşar atandı. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
1.08.2023 Gündem
El arabası lastiğine hava basarken canından oluyordu
El arabası lastiğine hava basarken canından oluyordu Trabzon'da el arabası lastiğine hava basarken, lastiğin patlaması sonucu fırlayan jant Alay Dumangöz'ün yüzüne çarptı.
6.04.2023 Yaşam
Uzaya çıkacak ilk Türk belli oldu! 2 astronot adayı ABD'ye gidecek
Uzaya çıkacak ilk Türk belli oldu! 2 astronot adayı ABD'ye gidecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya gidecek adayların belli olduğunu, yakın zamanda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın söz konusu isimleri açıklayacağını söylerken, belirlenen asil adayın askeri pilot olduğu öğrenildi. Sona kalan son 2 astronot adayı yakında eğitimleri almak için ABD'ye gidecek.
27.01.2023 Gündem
Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi!
Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi! Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Prof. Dr. Sadettin Hülagü atandı. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Sadettin Hülagü kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi!
14.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na Sadettin Hülagü atandı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na Sadettin Hülagü atandı Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına eski Kocaeli Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü atandı. Hülagü’nün atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
13.12.2022 Siyaset
3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası: “Sağ kaburgamın altından o çocuğa çiçekler gönderiyorum”
3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası: “Sağ kaburgamın altından o çocuğa çiçekler gönderiyorum” 1 kişi 8 kişiye can oluyor; akciğeriyle nefes, böbreğiyle can, kalbiyle yaşam veriyor. Organ bağışı hayat kurtarıyor. Diyaliz makinesine bağlı yaşayanların, günlerini yoğun bakım ünitelerinde geçirenlerin yaşamı bağışlanacak bir organa bağlı. Geçirdiğiniz trafik kazası, aldığınız grip virüsü ya da kullandığınız yanlış ilaç, sizi nakil sırası bekleyen biri haline getirebiliyor. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası. Nakil sırası bekleyenler ve nakil olanlar anlattı…
9.11.2022 Sağlık
Genel cerrahi uzmanı Doç.Dr. Yaşar Subutay trafik kazasında hayatını kaybetti
Genel cerrahi uzmanı Doç.Dr. Yaşar Subutay trafik kazasında hayatını kaybetti Ankara Sağlık Bilimleri Üniversitesi GATA Genel Cerrahi Anabilim Dalında görev yapan Doç.Dr. Yaşar Subutay Peker, trafik kazasında hayatını kaybetti.
22.10.2022 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her fabrikada binlerce işçinin çalıştığı bir Türkiye'yi inşa edeceklerini belirterek, "Biz siyaseti cebimiz için değil, köşeyi dönmek için değil, kul hakkı yemek için değil, bu millet için yapacağız" dedi.
23.08.2022 Siyaset
KKTC’yi sarsan Halil Falyalı suikastinde ‘Söylemez kardeşler’ çıktı
KKTC’yi sarsan Halil Falyalı suikastinde ‘Söylemez kardeşler’ çıktı KKTC’de otel ve kumarhane işleten Halil Falyalı (53) suikastinin ‘izi’ İstanbul’a uzandı. Falyalı suikastinin perde arkasından adı Susurluk Raporu’na da giren ‘Söylemez kardeşler’ çıktı. Çete lideri Mustafa Söylemez ile tetikçi oldukları belirtilen iki kişi İstanbul’da yakalandı. Söylemez’in suikast öncesi Falyalı ile yoğun telefon görüşmesi yaptığı saptandı.
11.02.2022 Gündem
Söylemez Kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemez Kardeşler nereli, Mustafa Söylemez gözaltında mı?
Söylemez Kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemez Kardeşler nereli, Mustafa Söylemez gözaltında mı? KKTC'de işlenen Halil Falyalı cinayetiyle ilgili olarak İstanbul'da gözaltına alınan 3 kişinin 'Söylemez Kardeşler' olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve iki adamı olduğu öğrenildi. Peki, Söylemez kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemezler kardeşler nereli, Mustafa Söylemez kimdir? İşte Söylemez Kardeşler çetesi hakkında merak edilenler...
10.02.2022 Gündem
Mustafa Söylemez kimdir? Söylemez Kardeşler’den Mustafa Söylemez gözaltında mı, Halil Falyalı cinayetinden kaç kişi gözaltında?
Mustafa Söylemez kimdir? Söylemez Kardeşler’den Mustafa Söylemez gözaltında mı, Halil Falyalı cinayetinden kaç kişi gözaltında? Kıbrıs'ta öldürülen Halil Falyalı cinayetiyle ilgili, gözaltına alınanların "Söylemez Kardeşler” olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile 2 adamının olduğu açıklandı. Peki, Mustafa Söylemez kimdir, nereli, ne iş yapıyor?
10.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gülhane Camii'nin açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gülhane Camii'nin açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi içinde yapımı tamamlanan Gülhane Camii'nin açılışını gerçekleştirdi.
28.01.2022 Siyaset
İstanbul merkezli 21 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda kişi...
İstanbul merkezli 21 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda kişi... FETÖ/PDY terör örgütünün örgütsel iletişim modeli olan ankesör/büfe gibi sabit hatlardan ardışık olarak ve ayrıca aynı ankesörlü kart ile birlikte arandığı tespit edilen görevde ve ihraç edilmiş asker, memur ve öğretmenin de arasında bulunduğu İstanbul merkezli 21 ilde 46 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
5.10.2021 Gündem
Şehit Uzman Çavuş, gözyaşlarıyla toprağa verildi
Şehit Uzman Çavuş, gözyaşlarıyla toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Kaplan operasyon bölgesinde 10 Ağustos günü, PKK’lı teröristlerin roketli saldırısında yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede 20 gün sonra şehit olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şebelek'in (26) cenazesi, memleketi Trabzon'un Arsin ilçesinde toprağa verildi.
31.08.2021 Gündem
Zam geldi! 3.416,14 TL oldu, temmuzdan itibaren...
Zam geldi! 3.416,14 TL oldu, temmuzdan itibaren... Temmuz ayının gelmesi ile birçok kişinin maaşına zam yapıldı. Enflasyon oranın açıklanması ile zam miktarları da netleşti. Herkes maaşının ne kadar artacağını merak ediyor. Tek tek maaş artışları açıklandı. Maaşlara yapılan zam ile birlikte pek çok ücret de zam geldi. Memurları çok yakından ilgilendiren bir ödeme kaleminde de artış oldu. Temmuzdan itibaren memura verilecek ödül tutarı 3.416,14 TL oldu.
11.07.2021 Ekonomi
'Pençe-Şimşek' harekatının gazisi, hastanede evlendi
'Pençe-Şimşek' harekatının gazisi, hastanede evlendi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde düzenlediği 'Pençe-Şimşek' harekatında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu sağ kolu ve sağ bacağını kaybederek, gazi olan Uzman Çavuş İbrahim Yüzer (27), tedavi gördüğü hastanede nişanlısı Fundanur Baykuş (26) ile dünyaevine girdi. Yüzer, "Gazilik şereftir. Beni hayata bağlayan, nişanlım oldu. Hayat bitmedi ve devam ettiğini göstermek istiyorum" dedi.
7.07.2021 Yaşam
FETÖ'cü işkenceci general Metin Alpcan’a milyonluk ceza
FETÖ'cü işkenceci general Metin Alpcan’a milyonluk ceza 15 Temmuz darbe girişiminde rol aldığı için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü eski tuğgeneral Metin Alpcan’ın 9 yıl önce işkencesine maruz kalan er Ferdi Geyik, açtığı davayı kazandı. Mahkeme ere 1 milyon 371 bin TL tazminat ödenmesine hükmetti
19.06.2021 Yaşam
Egzamaya reishi mantarlı kremle son!
Egzamaya reishi mantarlı kremle son! Reishi mantarı, sarı kantaron ve propolis, egzama gibi yaygın bir rahatsızlığa yeni nefes oldu.
24.01.2021 Sağlık
50 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! 304 gözaltı...
50 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! 304 gözaltı... Son dakika haberine göre; İzmir merkezli 50 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün sözde mahrem imamlarıyla ankesörlü telefonlardan irtibat kurdukları tespit edilen 295'i muvazzaf 304 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) FETÖ ile irtibatı tespit edilen 37 şüpheli ile FETÖ'nün Sağlık Bakanlığı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 10 şüpheli hakkında gözaltı işlemi başlatıldı.
8.12.2020 Gündem
İntihar eden gencin yakınları, hastaneyi ve polisi taş yağmuruna tuttu
İntihar eden gencin yakınları, hastaneyi ve polisi taş yağmuruna tuttu Ankara'da intihar girişiminde bulunup hastanede hayatını kaybeden gencin yakınları, sağlık çalışanlarına saldırdı. Aynı kişiler, olay yerine gelen polis ekiplerini hastane bahçesinde taş yağmuruna tuttu. Olayda 3 polis memurunu yaralarken 3 polis otomobiline de zarar verdi.
26.10.2020 Gündem
FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasında 31 gözaltı kararı
FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasında 31 gözaltı kararı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, örgüt içi haberleşme amacıyla kullanılan ankesör-sabit hattan irtibat kurdukları tespit edilen aralarında muvazzaf subayların da bulunduğu 31 şüpheli hakkında gözaltı karar verildi.
20.10.2020 Gündem
Yargıtay, Nazire Terzi'ye verilen 18 yıl hapis cezasını bozdu!
Yargıtay, Nazire Terzi'ye verilen 18 yıl hapis cezasını bozdu! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Astsubay Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci general Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi'ye, "Anayasa'yı ihlal suçuna yardım etmekten" verilen 18 yıl hapis cezasını bozdu. Terzi'ye "terör örgütü üyeliğinden" ceza verilmesi gerektiği belirtildi.
19.10.2020 Gündem
Ali Edizer doktorluk görevinden el çektirildi
Ali Edizer doktorluk görevinden el çektirildi Medeni kanunu hedef alıp çok eşliliği savunan, sosyal medya paylaşımları ile tepki çeken eski GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer doktorluk görevinden açığa alındı.
9.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülhane Askeri Tıp Akademisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülhane askeri tıp akademisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.