Gülçin Karakaya

Gülçin Karakaya

Son dakika Gülçin Karakaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülçin Karakaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülçin Karakaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülçin Karakaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülçin karakaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 gülçin karakaya haberi bulunmuştur. Tüm gülçin karakaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses sitem etti! 'Çekirdek ailemi dağıttılar!'
İbrahim Tatlıses sitem etti! 'Çekirdek ailemi dağıttılar!' İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından isyan etti. 'Çekirdek ailemi dağıttılar' diyen ünlü türkücü, 'Allah da onları bildiği gibi yapsın' ifadelerini kullandı.
7.06.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor...
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor... İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı.
14.03.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses eski sevgilisini hedef aldı: Nankör
İbrahim Tatlıses eski sevgilisini hedef aldı: Nankör Barışma isteği eski sevgilisi Gülçin Karakaya tarafından reddedilen İbrahim Tatlıses'ten çok konuşulacak açıklamalar geldi.
13.01.2022 Magazin
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'nın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Yıldız, "Onun mutlu olması beni mutlu eder. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Ben hanımefendiyi yardımcısı olarak tanıdım" dedi.
14.08.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses: Kızımın düğününü yapıyorum
İbrahim Tatlıses: Kızımın düğününü yapıyorum İbrahim Tatlıses, menajeri Şule Çınlama’nın İzmir’de düzenlenen düğün törenine katıldı. Çınlama’nın nikah şahitliğini de yapan sanatçı, "Şule benim kızım gibidir. Kızımın düğününü yapıyorum. Allah mutlu etsin" dedi.
10.08.2021 Magazin
Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüş için tarih verdi!
Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüş için tarih verdi! 17 günlük tam kapanmanın bitmesiyle Tarabya'ya giden Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi, kızı Sezin ve torunu Elisa ile sahilde güzel havanın keyfini çıkarırken objektiflere yansıdı.
19.05.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses'i 43 yaş küçük sevgilisi terk etti
İbrahim Tatlıses'i 43 yaş küçük sevgilisi terk etti 'İbo Show' programı ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses ile kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'nın birlikteliğinin sona erdiği iddia edildi.
11.12.2020 Magazin
İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı
İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı Önceki gün Armutlu’daki bir mekanda adının aşk dedikodularına karıştığı asistanı Gülçin Karakaya ve arkadaşlarıyla yemek yiyen İbrahim Tatlıses, çıkışta soruları yanıtladı.
2.10.2020 Magazin
Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses'e: Allah akıl fikir versin
Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses'e: Allah akıl fikir versin 68 yaşındaki sanatçı İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'da aradığı aşkı buldu. "Ben kadınsız yapamam" diyen Tatlıses'e, eski eşi Perihan Savaş'tan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
1.07.2020 Magazin
Salı günü Anadolu yakası karanlığa bürünecek ayrıca 6 ilde de kesinti uygulanacak
Salı günü Anadolu yakası karanlığa bürünecek ayrıca 6 ilde de kesinti uygulanacak Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) , salı günü Anadolu yakasında 8 ilçedeki bazı mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. Ayrıca Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'nin bazı bölgelerinde 3 Ocak Salı günü elektrik kesintisi uygulanacak
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul yeni sezon hangi tarihte başlayacak?
Diriliş Ertuğrul yeni sezon hangi tarihte başlayacak? Diriliş Ertuğrul yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ne zaman açacak? İşte Diriliş Ertuğrul hakkında merak edilen soruların yanıtları...
6.10.2016 Magazin
Diriliş Ertuğrul'a sürpriz transferler
Diriliş Ertuğrul'a sürpriz transferler TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda birbirinden ünlü isimler rol alacak.
3.10.2016 Magazin
9 günlük tatilin bilançosu ağır
9 günlük tatilin bilançosu ağır RAMAZAN Bayramı öncesi yapılan tüm uyarılara ve alınan tedbirlere rağmen, 9 günlük uzun tatilde trafik kazalarında bilanço yine ağır oldu...
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülçin Karakaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülçin karakaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.