Gucci

Gucci

Son dakika GUCCİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GUCCİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GUCCİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gucci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gucci gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 gucci haberi bulunmuştur. Tüm gucci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı...
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı... ABD'nin Tennessee eyaletinin Knoxville şehrinde yaşanan bir hikayeden esinlenerek kurgulanan Cocaine Bear filmi, Türkiye'de Çıldırmış Ayı ismiyle vizyona girdi. Elizabeth Banks'in yönettiği filmin başrollerinde Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer alıyor.
28.03.2023 Dünya
Lady Gaga seçtiği elbiseyle geceye damga vurdu!
Lady Gaga seçtiği elbiseyle geceye damga vurdu! En son House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) filmiyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Lady Gaga, 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında aday olduğu 27. 'Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ne baş döndürücü bir giriş yaparak ihtişamı ve cüretkarlığını ortaya koydu.
14.03.2022 Magazin
Ünlü markalar Rusya'dan çekiliyor
Ünlü markalar Rusya'dan çekiliyor Geçtiğimiz günlerde teknolojiden perakendeye birçok Avrupalı ve ABD'li marka, Rusya'da satışlarını askıya aldıklarını açıklamıştı. Fransız moda devleri de Rusya'dan çekilen markalara eklendi.
5.03.2022 Dünya
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır? Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış, Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız hale geldi. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lirayken, Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lira, Ortaköy sahilinde ise parsel bedeli 500 liraya kadar çıkıyor. Peki, Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
30.12.2021 Gündem
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış durumda. Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız. Stadyum, saray, cami, köprü gibi sembol alanlar çoktan satılmış. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lira. Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lirayken, Ortaköy sahilinde bu rakam 500 liraya çıkıyor. İstanbul’da geniş bir sanal arazi almanın bedeli ise 20 bin liralara ulaşıyor.
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Salma Hayek havuz pozuyla dikkat çekti!
Salma Hayek havuz pozuyla dikkat çekti! 1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak adından söz ettiren Salma Hayek, bu sene peş peşe 'Eternals' ve 'House of Gucci' filmleriyle hayranlarının karşısına çıktı. Meksika asıllı ABD'li oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
30.11.2021 Magazin
Lady Gaga gündemden düşmüyor! Transparan elbisesiyle...
Lady Gaga gündemden düşmüyor! Transparan elbisesiyle... Sezonun en iddialı filmlerinden biri olan House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) tanıtım turlarına devam eden Lady Gaga gündemden düşmüyor.
17.11.2021 Magazin
Lady Gaga gala gecesine kıyafetiyle damga vurdu!
Lady Gaga gala gecesine kıyafetiyle damga vurdu! Sezonun en iddialı filmlerinden biri olan House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) Londra galası dün gece yapıldı. Galaya Lady Gaga derin yırtmaçlı elbisesiyle damga vurdu.
10.11.2021 Magazin
Ciciş Esra Ersoy'un kıyafeti 183 bin TL! Dikkat çeken yorum!
Ciciş Esra Ersoy'un kıyafeti 183 bin TL! Dikkat çeken yorum! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, 3 bin TL'lik çorabı ve 30 bin TL'lik çantası ve 150 bin TL değerindeki saatiyle poz verip, altına not düştü; "Görgüsüz demeyin, bebekliğimden beri bu markaları kullanıyorum..."
27.09.2021 Magazin
Fiat 500, 2,5 milyon üretim adedine ulaştı
Fiat 500, 2,5 milyon üretim adedine ulaştı Fiat’ın ikonik modeli 500, 2,5 milyonluk üretim adedine ulaşarak önemli bir başarıya imza attı.
31.03.2021 Otomobil
Hadise'nin klipte giydiği elbisenin fiyatı dudak uçuklattı!
Hadise'nin klipte giydiği elbisenin fiyatı dudak uçuklattı! Hadise’nin ‘Küçük Bir Yol’ şarkısının klibinde giydiği elbisenin değeri dudak uçuklattı.
11.09.2020 Magazin
Öykü Baştaş: Panik atak geçirdim
Öykü Baştaş: Panik atak geçirdim Dünyaca ünlü modacıların peşinden koştuğu Öykü Baştaş 19 yaşındayken İtalya Milano’daki Gucci defilesine çıktıktan sonra karşılaştığı tepkileri anlattı.
29.03.2020 Magazin
Moda devleri harekete geçti! Milyonlarca...
Moda devleri harekete geçti! Milyonlarca... Moda devleri yaşanan maske stoğu sorunu nedeniyle seferberliğe katıldı. Milyonlarca maske üretilecek.
26.03.2020 Corona Virüsü
Türkiye kolonyasız kalmayacak
Türkiye kolonyasız kalmayacak Eyüp Sabri Tuncer’in 3’üncü kuşak temsilcisi Engin Tuncer, “Etil alkol ihtiyacımız arttı. Şeker fabrikalarındaki melastan alkol ihtiyacımızı karşılıyoruz. Artan talebe karşı günde 45 ton alkol kullanarak 60 ton kolonya üretiyoruz. Yeterli alkol bulursak 100 ton kolonya da üretme kapasitemiz var” diye konuştu.
18.03.2020 Gündem
'Türkiye'deki markalar benimle çalışmak istemiyor'
'Türkiye'deki markalar benimle çalışmak istemiyor' Dünyaca ünlü İtalyan markası Gucci, Milano Moda Haftası’ndaki kapanış defilesinin finalini Öykü Baştaş (22) ile yaptı. 150 manken arasından seçilen Öykü, “Gucci defilesinde yürüyen ilk Türk olmanın heyecanını yaşadım. New York ve Londra’da 12 defilede yer aldım. 2 Ekim’de Paris’te podyuma çıkacağım” dedi.
24.09.2019 Magazin
Demet Akalın ile Tuba Ünsal karşı karşıya
Demet Akalın ile Tuba Ünsal karşı karşıya Oyuncu Tuba Ünsal, 40 bin TL değerindeki elbisesini "Eski sezon bu. Ancak 4 TL'dir" diyen Demet Akalın'a tepki gösterdi.
2.09.2019 Magazin
"Burun kıvırıyorsunuz gidip çakmasını alıyorsunuz"
"Burun kıvırıyorsunuz gidip çakmasını alıyorsunuz" Bir hayranı, Ben Fero ile çektiği klip için Demet Akalın'ı eleştirdi: Şarkı güzel olmuş da o kıyafetleri giymeseydin daha iyi olurdu! Akalın, hayranına sert yanıt verdi: O Gucci'leri, Ben Fero giymemi istedi. Bu kadar kompleksli olmayın. Bana burun kıvırıyorsunuz ama sonra gidip o kıyafetlerin çakmasını alıyorsunuz.
2.07.2019 Magazin
Çocukların e-ticaret sitelere ilgisi arttı
Çocukların e-ticaret sitelere ilgisi arttı Geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla, çocuklar e-ticaret sitelerinde daha aktif olmaya başladı. İnternet üzerinden alışverişe olan ilgi son iki ayda üç kattan fazla artarak %2’den %9’a ulaştı. Bu veriler, ebeveyn kontrolü işlevine sahip Kaspersky Lab ürünlerinden elde edilen anonim istatistiklere dayanarak hazırlanan yıllık çocuk güvenliği raporunda bir araya getirildi.
7.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Tartışılan siyah kazağını satıştan kaldırıp özür dilediler
Tartışılan siyah kazağını satıştan kaldırıp özür dilediler İtalyan-Fransız moda devi Gucci, ABD'de siyahları aşağılayan maskelere benzetilerek tepki çeken siyah kazağını satıştan kaldırdı. Gucci, sosyal medyadaki tepkiler sonrası özür diledi.
7.02.2019 Dünya
Demet Akalın müjdeyi verdi: Bomba gibi...
Demet Akalın müjdeyi verdi: Bomba gibi... Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Jolly Joker'de hayranlarıyla buluştu. Akalın sevenlerine yeni şarkı müjdesi verdi
26.11.2018 Magazin
Kaynakçı gözlüğü gibi!
Kaynakçı gözlüğü gibi! adL ‘Night Zoom Styled by Mert Aslan’ın 60 parçalık ‘Orient Tuxedo’ koleksiyonu Pera Palace Hotel’de tanıtıldı.
18.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gucci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gucci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.