Gsm

Gsm

Son dakika GSM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gsm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gsm gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 gsm haberi bulunmuştur. Tüm gsm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çubuklardan çıkan kodu gönderenler Magnum.com.tr adresinden duyurulacak talihliyi bekliyor. Noter huzurunda gerçekleşecek çekilişin detayları sorgulanırken, kazanan ismin ne zaman ilan edileceği arama motorlar aracılığıyla öğrenilmeye çalışılıyor. Porsche Taycan 2021 Model Otomobil kazanan 2 ismi belirlenecek. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Magnum Porsche çekilişi 2023 hakkında merak edilenler…
9.08.2023 Ekonomi
Bakan Soylu: 136 kişinin malvarlığına el konuldu
Bakan Soylu: 136 kişinin malvarlığına el konuldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yasa dışı bahisten elde edilen paraları kripto borsası üzerinden yurt dışına çıkarttığı tespit edilen suç örgütüne yapılan operasyonun detaylarını paylaştı. Bakan Soylu, “Bu organizasyonu gerçekleştiren ve Halil Falyalı’nın yakınları da dahil olmak üzere yaklaşık toplam 136 kişi sadece organizatör olarak tespit edilmiştir. Bu tespit edilen organizatörlerin şu ana kadar 808 milyon maddi varlıklarına el konulmuştur, bu daha bir başlangıçtır. Bugün yaptığımız operasyonla birlikte 136 kişinin şu ana kadar 101 kişisi gözaltına alınmıştır” dedi.
13.12.2022 Siyaset
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor! Dikkat çeken haciz ve avukatlık ücreti kararı
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor! Dikkat çeken haciz ve avukatlık ücreti kararı Cep telefonu kullanan milyonları ilgilendiren karar! Hiçbir borcu bulunmadığı halde, başkasına ait GSM hattı borcu sebebiyle hacze maruz kalan tüketici, firma hakkında tazminat davası açtı. Hatasını anlayan firma, 'pardon' deyip hatayı düzeltti, dava düştü. Avukatlık ücreti ile ilgili gelişme ise dikkat çekti.
13.11.2022 Gündem
Telefon hattı almak istedi hayatının şokunu yaşadı! Tam 14 bin adet çıktı
Telefon hattı almak istedi hayatının şokunu yaşadı! Tam 14 bin adet çıktı Kayseri’de telefon hattı almak isteyen Bahri Çağlar isimli vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. GSM operatörüne başvuru yapan Çağlar, üzerine kayıtlı tam 14 bin adet telefon hattı olduğunu ve ve bundan dolayı kara listeye alındığını öğrendi. Kendisinin kara listede bulunması sebebiyle üzerine hat alamayan Çağlar, soluğu savcılıkta aldı. Konuyla ilgili bilgisinin olmadığını belirten Çağlar, şu anda kızının adına aldığı hattı kullandığını ifade etti.
30.09.2022 Yaşam
10 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 29 gözaltı kararı verildi
10 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 29 gözaltı kararı verildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün kamu mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde; 29 şüpheli hakkında, Ankara merkezli 10 ilde, eş zamanlı operasyon yapılması ve gözaltı kararı verildi.
24.06.2022 Gündem
Ücretsiz olacak! Cep telefonu kullanan milyonları ilgilendiriyor
Ücretsiz olacak! Cep telefonu kullanan milyonları ilgilendiriyor Tüketicileri ilgilendiren yeni karar! Artık ücret alınmayacak. Birçok kişi şikayetçiydi. Tüketici lehine yeni adımlar atılıyor. Açma-kapama adı altında vatandaştan ücret alınmayacak. Üç yıl kullanılmayan telefon hatları otomatik olarak iptal edilecek.
13.03.2022 Ekonomi
Telefon faturalarıyla ilgili flaş hamle! Bakanlık harekete geçti, cayma bedeli ve internet hızı
Telefon faturalarıyla ilgili flaş hamle! Bakanlık harekete geçti, cayma bedeli ve internet hızı Son dakika haberi... Telefon faturalarında yeni dönem başlıyor, Bakanlık düğmeye bastı. Herkes şikayetçiydi, artık değişiyor. Cayma bedeli, internet hızı ve yüksek fatura için harekete geçildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, özellikle son dönemde vatandaşlardan GSM operatörlerine yönelik gelen yoğun şikayetleri masaya yatırdı. Şikayetlerin çözümü noktasında bir dizi yaptırım gelirken, operatörler bazı uygulamalarından vazgeçmek zorunda kalacak.
6.01.2022 Gündem
Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Magnum Pocsche çekilişi hangi gün, saat kaçta kazananlar açıklanacak?
Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Magnum Pocsche çekilişi hangi gün, saat kaçta kazananlar açıklanacak? Magnum Porsche çekiliş tarihi ve sonuçları başvuru yapanlar tarafından sorgulanıyor. 1 Nisan'da başlayan Magnum Porsche çekiliş kampanyası, 30 Eylül 2021 bugün sona erecek. Magnum çubuklarından çıkan şifre ile çekilişe katılanlardan 2 talihliye bu sene de Porsche marka araba hediye edilecek. Peki, Magnum çekilişi ne zaman yapılacak, Magnum Porsche çekiliş sonuçları açıklandı mı, sonuçları ne zaman açıklanacak?
30.09.2021 Gündem
Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? Magnum Porsche çekilişi sonuçları merak ediliyor!
Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? Magnum Porsche çekilişi sonuçları merak ediliyor! Magnum çekiliş sonuçları 2021 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Magnum çekilişi merakla bekleniyor. Porche sahibi olmak isteyenler Magnum çekilişe katılmaya çalışırken, çekiliş için katılım sağlayanlar da sonuçların ne zaman açıklanacağını sorguluyor. Magnum kura çekiliş noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek. İşte Magnum çekiliş sonuçları 2021 hakkında merak edilenler…
21.09.2021 Gündem
Magnum çekiliş 2021 katılım koşulları nelerdir, Magnum çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?
Magnum çekiliş 2021 katılım koşulları nelerdir, Magnum çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi detayları yoğun ilgi görüyor. Magnum çubuklarından çıkan kod ile çekilişe katılan vatandaşlar çekilişin yapılacağı zamanı sorguluyor. Magnum ve Porsche markanın işbirliği yaptığı çekilişe bu yıl La Casa De Papel de eklendi. Magnum, 2 Porsche veriyor. Magnum Porsche kampanyası, 1 Nisan 2021 - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenleniyor. Peki, Magnum Porsche çekilişine nasıl katılırım? Magnum Porsche çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi 2021…
11.09.2021 Gündem
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! 100 bin lira ceza
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! 100 bin lira ceza Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), bir GSM şirketinden kalan hat borcu için alacaklının akrabalarını arayıp icra tehditli kısa mesajlar atan avukatlık bürosunun sahibine, Kişisel Verileri Koruma Kanunu'na aykırı davrandığı gerekçesiyle 100 bin liralık ceza kesti.
25.03.2021 Gündem
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor! Yasak ama...
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor! Yasak ama... Cep telefonu kullanan herkesi herkesi yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Yasak. Fakat firmalar bu yasağa uymuyor. Vatandaşların çoğu şikayetçi. Özellikle faturasız hatlar ile ilgili yapılan reklamların yanıltıcı niteliği tepki çekiyor. Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Saymanı Yusuf Önder, GSM şirketlerine, faturasız hatlarla ilgili tarifelerin reklamlarında, vergiler dahil tüm bedellerin belirtilmesi çağrısında bulundu.
7.02.2021 Ekonomi
E-Devlet'ten yapılacak! Son gün 15 Şubat
E-Devlet'ten yapılacak! Son gün 15 Şubat E-devlet'ten yapılıyor. Türkiye'de yaşan herkesi kapsıyor. İstenmeyen mesaj, e-posta ve aramaları engellemek için geri sayım sürüyor. Herkesin İleti Yönetim Sistemi (İYS) ve e-Devlet’ten girerek 15 Şubat’a kadar ret hakkı bulunuyor. Ret verdiği halde mesaj almaya devam edenler ilgili kurumlara şikayette bulunabilecek.
2.02.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! GSM faturaları 1 ay ertelendi
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! GSM faturaları 1 ay ertelendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun’da meydana gelen selden zarar gören afet bölgesinde ilçe ve köylerde yaşayan mobil telefon abonelerinin Ağustos ayı faturalarının bir ay erteleneceğini açıkladı. Karaismailoğlu, Türk Telekom tarafından sağlanan sabit telefon ve internet ücretlerinin ise selden etkilenen vatandaşlarımızdan bir ay alınmayacağını ve bu vatandaşların Ağustos ayında fatura ödemeyeceğini bildirdi.
27.08.2020 Ekonomi
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu!
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu! Beşiktaş'ın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Dört saat süren yayında 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı.
10.08.2020 Futbol
Milyonluk vurgun! Böyle getirildiler
Milyonluk vurgun! Böyle getirildiler Kocaeli’de, vatandaşların kimlik bilgileri ve bankalara tanımlı GSM hatlarını kopyalayarak internet bankacılığı hesaplarında bulunan 1 milyon lirayı hesaplarına geçiren çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.
7.02.2020 Yaşam
İstanbul depremi sonrası hükümet harekete geçti! Talimat verildi
İstanbul depremi sonrası hükümet harekete geçti! Talimat verildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, tüm GSM operatörleriyle görüşüldüğünü, iletişim altyapılarının her türlü duruma hazırlıklı olması için kapasitenin arttırılması talimatının verildiğini açıkladı.
1.10.2019 Ekonomi
Doğal afette iletişimi kesilmeyen teknoloji ‘telsiz’
Doğal afette iletişimi kesilmeyen teknoloji ‘telsiz’ İstanbul’da meydana gelen depremin ardından sesli aramalarda yaşanan yoğunluk; telsizle haberleşmenin önemini yeniden gündeme getirdi. Gölcük depreminde 10 gün boyunca haberleşmeyi telsizle sağladıklarını ifade eden Şua Tortu, “İhtiyaç anında cihazlarımızı, bilgilerimizi kamuoyunun yararına sunuyoruz" diye konuştu.
27.09.2019 Bilim ve Teknoloji
AB, ABD'li şirketlere karşı yeni tarifeler getirmeye hazırlanıyor
AB, ABD'li şirketlere karşı yeni tarifeler getirmeye hazırlanıyor Avrupa Birliği (AB) yetkililerinin, ABD Başkanı Donald Trump’ın ticaret savaşları politikası ve ABD merkezli teknoloji devleri Google, Apple, Amazon, Microsoft ve Facebook’a karşı alınacak önlemler hakkında 173 sayfalık bir plan hazırladığı bildirildi.
23.08.2019 Dünya
Sigorta yoksa cep telefonu da yok
Sigorta yoksa cep telefonu da yok Cep telefonu almak isteyenler karta taksit olmadığı için, bankalardan kredi almaya yönlendiriliyor. Bankalar ise cep telefonu için ihtiyaç kredisi alana ‘cep telefonu koruma sigortası alacaksın’ diyor
16.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor! GSM şirketleri bilgi vermeden zam yapamaz
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor! GSM şirketleri bilgi vermeden zam yapamaz GSM firmalarının târife ücretlerindeki değişiklikleri abonelere SMS ile duyurması gerektiğini açıklayan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), açıklamanın zamdan mâkul bir süre önceden yapılması gerektiğini bildirdi.
14.03.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım İstanbul'a yapılacak tasarım merkezinin yerini açıkladı
Binali Yıldırım İstanbul'a yapılacak tasarım merkezinin yerini açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, " Haydarpaşa Limanı’nın ve Sultan Abdulhamid’in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
1.03.2019 Siyaset
FETÖ'nün mesajları deşifre edildi! 'Eşine söyleme'
FETÖ'nün mesajları deşifre edildi! 'Eşine söyleme' İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün kripto haberleşme programı ByLock kullandıkları iddiasıyla 25 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden H.A.’nın ByLock incelemesinde, ‘Tedbiri 16’ya hızı 32’ye katlayalım’ başlıklı, polis takibi ve operasyonlarına karşı yapılması ya da yapılmaması gerekenlerin sıralandığı 25 maddelik mesaj deşifre edildi.
22.11.2018 Gündem
Yerli ve milli ilk baz istasyonu ULAK, Kars'ta hizmete alındı
Yerli ve milli ilk baz istasyonu ULAK, Kars'ta hizmete alındı TÜRKİYE'nin yerli ve milli ilk baz istasyonu ULAK, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katıldığı törenle Kars'ta hizmete alındı.
17.05.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gsm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gsm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.