Gözyaşı

Gözyaşı

Son dakika gözyaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözyaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözyaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözyaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözyaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.194 gözyaşı haberi bulunmuştur. Tüm gözyaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakarya'da fabrikada patlama! Olayın görüntüleri ortaya çıktı
Sakarya'da fabrikada patlama! Olayın görüntüleri ortaya çıktıSakarya'nın Hendek ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 30 kişi yaralandı. Patlamada, içeride mahsur kalan bir kişinin yanmış cesedine ulaşıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında meydana gelen patlamayı araştırmak üzere 1 başmüfettiş ile 1 müfettiş görevlendirdiğini bildirdi. Öte yandan patlama anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
15.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Masum yavrumuzun hesabı sorulacak, Narin için her türlü adım atılacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Masum yavrumuzun hesabı sorulacak, Narin için her türlü adım atılacaktırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda yaptığı konuşmasında, "85 milyon olarak hepimizin yüreğini yakan Narin yavrumuzun vahşice katledilmesi hadisesinde, birileri daha olayın ilk anından itibaren, bu cinayeti bir kamplaşma bir kutuplaşma aracına dönüştürmek için her yola başvurdu" dedi.
14.09.2024Gündem
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştü
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştüTunceli'de askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
8.09.2024Gündem
TAG Otoyolu'nda feci kaza! Cirit sporcusu Yağmur hayatını kaybetti 'Hayalleri vardı, yarım kaldı'
TAG Otoyolu'nda feci kaza! Cirit sporcusu Yağmur hayatını kaybetti 'Hayalleri vardı, yarım kaldı'Adana’da otoyolda bariyerlere çarpan otomobildeki cirit sporcusu Yağmur Dedecan (14) hayatını kaybetti, babası Ahmet Dedecan (45) ile ablası Hazal (20) ise ağır yaralandı. Küçük kızı için gözyaşı döken Taybet Dedecan (44), "Kızım spor lisesini kazanmıştı, oraya gidecekti. Hayalleri vardı, yarım kaldı" dedi.
5.09.2024Adana
Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'e veda
Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'e vedaDiyarbakır'ın Silvan ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney (28), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi.
4.09.2024Gündem
Bakan Kurum açıkladı: Eylül ayında teslim edilen konut sayısını 100 bine ulaştıracağız
Bakan Kurum açıkladı: Eylül ayında teslim edilen konut sayısını 100 bine ulaştıracağızÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesi Adıyaman’da açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, eylül ayında teslim edilen konut sayısını 100 bine ulaştıracaklarını ifade etti.
22.08.2024Gündem
Dilan Polat tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi
Dilan Polat tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildiTutuklu olarak yargıladığı davada hakkında tutuksuz yargılama kararı çıkan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tahliye edildi. Polat'ın uzun süre ablasına sarılarak gözyaşı döktüğü görüldü.
19.08.2024Gündem
Bu yöntemle soğanı doğrarken gözleriniz yaşarmayacak! Sırrı kökündeymiş: Gözlerde bir damla yaş bırakmıyor
Bu yöntemle soğanı doğrarken gözleriniz yaşarmayacak! Sırrı kökündeymiş: Gözlerde bir damla yaş bırakmıyorSoğan doğrarken gözlerin yaşarması kaçınılmazdır. Bu sorunu önlemek için çözüm de basittir. İşte bu sorunu kökünden çözecek o tüyo.
18.08.2024Yaşam
Seyhan'da seyir halindeyken devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Seyhan'da seyir halindeyken devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybettiAdana'nın yolda giderken devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.
18.08.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Destek Programı açıklaması: 2024 sonuna kadar uzatıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Destek Programı açıklaması: 2024 sonuna kadar uzatıyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 3 haftalık aranın ardından saat 15.50'de Beştepe'de toplandı. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "2 yıldır uygulanan programı 2024 sonuna kadar uzatıyoruz" dedi.
5.08.2024Gündem
Gaziantep'te kan donduran cinayetin dehşet görüntüleri ortaya çıktı! Oğullarını kaybeden aile adalet istedi!
Gaziantep'te kan donduran cinayetin dehşet görüntüleri ortaya çıktı! Oğullarını kaybeden aile adalet istedi!Gaziantep'te 19 yaşındaki gencin pompalı tüfekle öldürüldüğü anlara ait dehşet görüntüler ortaya çıktı. Yerde yatan gence pompalı tüfekle defalarca ateş edilerek öldürme anı saniye saniye kameraya yansırken oğullarını kaybeden aile gözyaşı dökerek katil zanlılarının bulunmasını ve hak ettiği cezayı almasını istedi.
3.08.2024Gaziantep
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Arpacık, göz kapağının dışında meydana gelen, sivilceye benzer bir şişliktir. Sık sık gözünde arpacık çıkan kişiler bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilirler. Gözde arpacık çıkmasının bilinen en önemli nedeni ise, bağışıklık sisteminin zayıflamasıdır. Ama başka nedenler de gözde arpacık çıkmasına neden olabilir.
26.07.2024Sağlık
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, pervaneye takılarak hayatını kaybetti.
20.07.2024Ekonomi
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!İzmir'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil içerisindeki 3 kişi hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
20.07.2024Gündem
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
Helin Kandemir tatilde mahremiyeti tercih ediyor! Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor
Helin Kandemir tatilde mahremiyeti tercih ediyor! Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor'Bir Litre Gözyaşı' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi yapımlarda rol alan Helin Kandemir’i sevenleri en son 'Bihter'de 'Nihal' karakteriyle ekranlarda görmüştü. Oyuncu şimdilerde Onur Seyit Yaran'la başrolü paylaştığı 'Aşkın Yüzü' filminin heyecanını yaşıyor. Görüntülendiği alışveriş merkezinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan genç oyuncu “Tatilde bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musun?" sorusuna da yanıt verdi.
19.07.2024Magazin
Deprem korkusu yaşayan halasına yaptığı evin parasını isteyince öldürüldü
Deprem korkusu yaşayan halasına yaptığı evin parasını isteyince öldürüldüAdana’da 4 çocuk babası Burak Kayacan (36), deprem korkusu yaşayan halasına 1,5 yıl önce yaptığı prefabrik evin 300 bin liralık ücretini alamayınca telefonda tepki gösterdi. Eniştesi Kemal Aktaşlı (59), oğlu, yeğeni ve diğer 3 kişiyle evine geldiği Kayacan’ı darbedip, tabancayla vurarak öldürdü. Kayacan’ın kayınvalidesi Fadime Yıldız (66), “Avluya çıktığımda, Burak yere sırtüstü düşmüştü. ‘Burak’ diye seslenip, kucağıma aldım ancak ölmüştü. İyilik yaptı, karşılığında kötülük buldu. Sabi çocuklarının vebalini nasıl çekecekler? Torunlarımı perişan ettiler, bizi yaktılar” dedi. Polis, 6 şüpheliyi adreslerine yapılan operasyonda gözaltına aldı.
3.07.2024Adana
3 burcun aşkı tam bitti derken yeniden alev alıyor! Astrolog Aygül Aydın: Temmuz'un ilk haftası gözyaşlarına hazır olun!
3 burcun aşkı tam bitti derken yeniden alev alıyor! Astrolog Aygül Aydın: Temmuz'un ilk haftası gözyaşlarına hazır olun!Güneş Yengeç burcunda 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Sonrasında Aslan burcuna geçiş yapacak. Hareketli bir Temmuz ayının bizi beklediğini öngören astrolog Aygül Aydın, gözyaşı mı dökeceğiz yoksa havalara mı uçacağız sorusuna da yanıt verdi. 1-7 Temmuz haftasında Yengeç Yeni Ayı var ve etkilerini 12 burç için sıraladı.
1.07.2024Astroloji
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. Öte yandan Gültekin Alan mahkemeye dilekçe gönderdi. Peki, Gültekin Alan kimdir, nerelidir?
25.06.2024Gündem
Dilan Polat duruşma salonunda 'Allahım ne zaman bitecek?' diye sinir krizi geçirdi! Hakim kararını verdi
Dilan Polat duruşma salonunda 'Allahım ne zaman bitecek?' diye sinir krizi geçirdi! Hakim kararını verdiKara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. İşte detaylar...
25.06.2024Gündem
Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'a son veda
Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'a son vedaIrak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz (25), memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
22.06.2024Gündem
Çocuklarını 6 saat rehin aldı balkondan aşağı sarkıttı!
Çocuklarını 6 saat rehin aldı balkondan aşağı sarkıttı!İstanbul Başakşehir’de yabancı uyruklu şahıs, evdeki üç çocuğunu 6 saat rehin aldı. Çocuğunu camdan dışarı sarkıtan şüpheli, özel hareket ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
19.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözyaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözyaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.