Görüntüler Ortaya Çıktı

Görüntüler Ortaya Çıktı

Son dakika görüntüler ortaya çıktı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görüntüler ortaya çıktı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görüntüler ortaya çıktı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görüntüler Ortaya Çıktı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görüntüler ortaya çıktı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.266 görüntüler ortaya çıktı haberi bulunmuştur. Tüm görüntüler ortaya çıktı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış..
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış.. Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, Kontrol odasında otomasyon amirinin teleferiği durdurup yeniden çalıştırması arasındaki 25 saniye olan zaman dilimi, kaynağından 23 saniye olarak düzeltildiği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde yarattığı mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülerle başladı.
16.04.2024 Adana
İşte Türkiye'den bayram manzaraları! Asırlık bayramlaşma geleneği devam etti
İşte Türkiye'den bayram manzaraları! Asırlık bayramlaşma geleneği devam etti Ramazan bayramı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'nin her yerinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bayramın ilk gününde yurt genelinde çarpıcı görüntüler ortaya çıktı.
10.04.2024 Gündem
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü Adana'da 'Örümcek Adam' kostümü giyen bir kişi davul çalarak sahurda vatandaşları kaldırdı. Sahurda davul sesine uyanıp Örümcek Adam'ı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
9.04.2024 Adana
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Gündem
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
20.03.2024 Gündem
Rojda Bilen'in etkisiz hale getirildiği görüntüler ortaya çıktı
Rojda Bilen'in etkisiz hale getirildiği görüntüler ortaya çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Rojda Bilen'i Irak'ın Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdiği operasyonun görüntüleri paylaşıldı.
20.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez Süper Lig'de haftanın kritik mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananların ardından FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama geldi...
18.03.2024 Süper Lig
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 
12.02.2024 Gündem
AK Partili  Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı K Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
12.02.2024 Vatan TV
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
Sultanbeyli'de düğün salonundaki saldırı; önce halay çekti sonra vurdu
Sultanbeyli'de düğün salonundaki saldırı; önce halay çekti sonra vurdu Sultanbeyli'deki düğün salonunda, silahla önce evlenmek istediği Kader İrgören'i ardından da kendini vuran Ahmet Taşan'ın olaydan önce halay çektiği görüntüler ortaya çıktı.
15.01.2024 Gündem
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle su baskınları yaşandı, yollar ve seralar suyla doldu.
9.01.2024 Gündem
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Yıldız isim 'sakatım' deyip ülkesine gitti, yılbaşı partisinde olay oldu
Yıldız isim 'sakatım' deyip ülkesine gitti, yılbaşı partisinde olay oldu Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Davinson Sanchez'in yılbaşı kutlamalarında korkutan görüntüler ortaya çıktı. O anları akıllara Omar Elabdellaoui'yi getirdi.
1.01.2024 Galatasaray
Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri yürek yaktı! 'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım'
Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri yürek yaktı! 'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım' Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23), silah arkadaşları ile çektiği görüntüler ortaya çıktı. Karaca'nın karlar altında çektiği görüntülerde, "Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım" dediği görüldü.
24.12.2023 Gündem
Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri ortaya çıktı; 'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım'
Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri ortaya çıktı; 'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım' Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23), silah arkadaşları ile çektiği görüntüler ortaya çıktı. Karaca'nın karlar altında çektiği görüntülerde, "Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım" dediği görüldü.
24.12.2023 Vatan TV
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor!
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor! Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesinde Pepe’den iyi haber geldi.
22.12.2023 Trabzonspor
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama Denizbank, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi. Denizbank'tan yapılan açıklamada, "İlgili kamera kayıtları, Bankamıza yatırılan bir paraya değil aksine bir hesap sahibinin, hesabından nakit çekme işlemine aittir" denildi.
2.12.2023 Gündem
Seçil Erzan yüzde 253 getiri vaadiyle kandırdı! Vadeli hesapla ne kadar kazanacakları ortaya çıktı
Seçil Erzan yüzde 253 getiri vaadiyle kandırdı! Vadeli hesapla ne kadar kazanacakları ortaya çıktı Bankacı Seçil Erzan'ın futbolcu ve iş insanlarından paraları toplarken 46 günde yüzde 253 getiri vaadiyle kandırdığı ifade ediliyor. Yasal şartlar altında bahsedilen 44 milyon dolar vadeli mevduat hesabına yatırılsaydı Erzan'ın getiri oranına 5 yılda ulaşılabilecekti.
30.11.2023 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi Gazze'deki sivil katliamında İsrail'e büyük detsk veren Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Katar'ın başkenti Doha'daki havaalanında inişten sonra yaklaşık 30 dakika uçağın kapısında bekletildi.
30.11.2023 Dünya
Oto tamircisini iş yerinde vurdu! Çorba içerken yakalandı
Oto tamircisini iş yerinde vurdu! Çorba içerken yakalandı Oto tamircisi Serkan P.’yi (40) iş yerinde tabancayla bacağından vuran Mehmet Zoroğlan (45), çorba içerken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Zoroğlan ifadesinde Serkan P.’yi neden vurduğunu anlattı.
30.11.2023 Gündem
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu Korkunç olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojıda Kalandorova'nın (27) üzerine asit dökerek ölümüne neden olan, onun kız arkadaşı Kırgızistan uyruklu Sarvınaz Kharullaeva'yı (23) da yaralayan tutuklu Özgür Günden (45) hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 16 yıl, 'kasten yaralama'dan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
30.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görüntüler Ortaya Çıktı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görüntüler ortaya çıktı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.