Görele

Görele

Son dakika görele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görele gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 görele haberi bulunmuştur. Tüm görele haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu Oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti.
27.03.2024 Magazin
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
28 Plaka Neresi? 28 Hangi Şehrin Plakası? 28 Hangi İlin Plaka Kodu?
28 Plaka Neresi? 28 Hangi Şehrin Plakası? 28 Hangi İlin Plaka Kodu? Plaka bilgileri gerekli olduğu durumlarda trafikte kullanıcı hakkında bazı bilgilerin edinilmesi adına gerekli olan metal bir tabeladır. Bu tabela Türkiye'de her ile bir sayı tekabül edecek şekilde alfabetik olarak belirlenmiştir. Bu doğrultuda 28 sayısına denk gelen ilimiz Karadeniz Bölgesinde yer alan Giresun ili olarak karşımıza çıkar.
22.08.2023 Yaşam
Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi
Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, bayram sebebiyle memleketi Rize'ye giderken trafik kazası geçirdi. Giresun'da yaşanan kazada her iki tarafın da sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
28.06.2023 Galatasaray
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın izle! TOKİ Giresun kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı...
Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın izle! TOKİ Giresun kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı... Giresun TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın ileme ve 2+1 3+1 TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi sorgulama ekranı merak ediliyor. Giresun TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 toki.gov.tr üzerinden ilan edilecek. Giresun Alucra, Bulancak, Görele ilçelerinde kura sonuçları belli olacak. Peki, TOKİ Giresun kura çekimi ne zaman? TOKİ Giresun kura sonuçları nasıl sorgulanır? Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın ile TOKİ 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı...
17.12.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Giresun’da korkunç olay! Hamile kadın cesedi bulundu
Giresun’da korkunç olay! Hamile kadın cesedi bulundu Giresun'un Görele ilçesinde dere kenarında silahla vurulmuş hamile kadın cesedi bulundu.
20.06.2022 Yaşam
Kayıp kuaför olayında flaş gelişme! Arkadaşı itiraf etti, acı gerçek ortaya çıktı!
Kayıp kuaför olayında flaş gelişme! Arkadaşı itiraf etti, acı gerçek ortaya çıktı! Arkadaşı ile birlikte sırra kadem basmıştı, olaya ilişkin acı detaylar ortaya çıkıyor. Sakarya’da 25 Nisan tarihinde gizemli şekilde ortadan kaybolan kuaför Savaş Aydoğan olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Arkadaşının kaybolmasıyla alakalı ifade verdikten sonra kayıplara karışan ve Zonguldak’ta polis ekiplerine teslim olan şüphelinin olayı itiraf ettiği iddia edildi. Şüphelinin ifadesinden yola çıkan ekipler Kocaali’de, Savaş Aydoğan’ın cesedini arıyor.
5.06.2022 Yaşam
Hastanede skandal olay! Kafatası kemiklerini çöpe attılar
Hastanede skandal olay! Kafatası kemiklerini çöpe attılar Giresun’un Görele ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki Tuğba Yılmaz, yaklaşık 2 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde ameliyata alınarak kafatasının bir bölümü çıkartıldı. Aylar sonra alınan kafatası parçalarının yerine takılması için hazırlık yapılıyordu ki o kafatası parçalarının çöpe atıldığı ortaya çıktı.
4.06.2022 Yaşam
Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir?
Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan kayıp kuaför Savaş Aydoğan’ın akıbeti merak konusu oldu. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem basarken, olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da Aydoğan’dan 12 gün sonra ortadan kayboldu. İki arkadaşı bulmak için arama çalışması başlatan polis, Aydoğan'ın sevgilisi Merve E.'yi (25) gözaltına aldı. Söz konusu gelişmenin ardından Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.05.2022 Yaşam
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarıları sonrası Valilikler peş peşe kar tatili açıklaması yaptı. Türkiye soğuk hava dalgasına girdi, kar yağışı ulaşımda aksaklıklara sebep oluyorken eğitimi de etkiledi. Öğrenci ve veliler ise valiliklerin kar tatili açıklamasını araştırırken, Bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2022 hangi illerde okullar tatil edildi, sorularına yanıt arıyor.
17.01.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Hülya'yı sevgilisinin oğlu öldürmüş! 'Annemi ve kardeşimi kurtarmak için yaptım'
Hülya'yı sevgilisinin oğlu öldürmüş! 'Annemi ve kardeşimi kurtarmak için yaptım' Giresun'un Görele ilçesinde tartıştığı Hülya Alaca'yı (35) tabancaya vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Yiğit Tüysüz (30) tutuklandı. İfadesinde, “Annemi ve kardeşimi kurtarmak için yaptım” diyen Tüysüz’ün babasının Hülya Alaca ile birlikte yaşadığı ve bir çocuğu olduğu öğrenildi.
20.12.2021 Gündem
Giresun'da dehşet! 2 çocuk annesine sokak ortasında kurşun yağdırdı
Giresun'da dehşet! 2 çocuk annesine sokak ortasında kurşun yağdırdı Giresun’un Görele ilçesinde bilinmeyen bir nedenle aralarında çıkan tartışma sonucu Yiğit T. (34) iki çocuk annesi Hülya Alaca’yı (35) tabanca ile yaraladı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Alaca tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
19.12.2021 Yaşam
Karaismailoğlu: Mağduriyetleri çok kısa bir sürede giderdik
Karaismailoğlu: Mağduriyetleri çok kısa bir sürede giderdik Sel felaktiyle ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Giresun'da vatandaşlarımızın mağduriyetlerini çok kısa bir sürede giderdik. Köprülerimizi, yollarımızı tamamladık. Giresun'da olduğu gibi diğer afet bölgelerini hızla normale döndüreceğiz" dedi.
24.08.2021 Gündem
Kemençe üstadı Katip Şadi vefat etti
Kemençe üstadı Katip Şadi vefat etti Giresunlu kemençe üstadı Katip Şadi 88 yaşında hayatını kaybetti.
12.09.2020 Kültür Sanat
AFAD'dan korkutan Giresun uyarısı!
AFAD'dan korkutan Giresun uyarısı! AFAD, öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyılarında görülecek olan kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Giresun'un doğu ilçelerinde etkili olacağına dikkat çekip vatandaşları uyardı.
5.09.2020 Yaşam
Giresun'da sel felaketi! Bakan Soylu acı haberi duyurdu
Giresun'da sel felaketi! Bakan Soylu acı haberi duyurdu Giresun'da sele kapılan jandarmanın cansız bedenine ulaşılmasıyla can kaybı 6'ya yükseldi. Bilanço ve yıkımın arttığı kentte arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar 138 kişi kurtarıldı, 11 kişi kayıp. 98 köy yolu ulaşıma kapalı.
23.08.2020 Yaşam
Baba Şaban Vatan duyurdu: Rabia Naz Davasında takipsizlik! Rabia Naz kim, neden öldü? Rabia Naz Vatan olayı nedir?
Baba Şaban Vatan duyurdu: Rabia Naz Davasında takipsizlik! Rabia Naz kim, neden öldü? Rabia Naz Vatan olayı nedir? Rabia Naz'ın şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Giresun'un Eynesil ilçesinde 2018’de şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, "Bu nasıl bir vicdansızlık. Rabia Naz'ımızın soruşturmasına Savcı Emine Öveyik Görele 'den gitmeden takipsizlik vermiş" diye tepki gösterdi ve Adalet Bakanı Gül'e çağrıda bulundu. Peki, Rabia Naz kim? Rabia Naz olayı nedir? Rabia Naz’ın ölüm nedeni ne?
17.07.2020 Gündem
Rabia Naz soruşturmasında takipsizlik kararı
Rabia Naz soruşturmasında takipsizlik kararı Giresun'da, evlerinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) ölümü ile ilgili yürütülen savcılık soruşturmasında takipsizlik kararı verildi. Kararda küçük kızın ölümünün yüksekten düşme sonucu meydana geldiği, başkası tarafından kasten ya da taksirle öldürüldüğü yönünde bir delil tespit edilemediğine yer verildi.
16.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.