Gonca Akkuş

Gonca Akkuş

Son dakika Gonca Akkuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gonca Akkuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gonca Akkuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gonca Akkuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gonca akkuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 gonca akkuş haberi bulunmuştur. Tüm gonca akkuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Gonca Akkuş ve Ebru Şallı davasında kriz!
Gonca Akkuş ve Ebru Şallı davasında kriz! Gonca Akkuş'un 10 yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterdiği eski manken Ebru Şallı'ya açtığı 'Öteki kadın' davasında, taraflar mahkemenin 'arabulucu' teklifini kabul etmedi.
26.09.2018 Magazin
Uğur Akkuş sorusuna ilginç yanıt!
Uğur Akkuş sorusuna ilginç yanıt! Ünlü manken Ebru Şallı, kendi mağazasından çıkarken Uğur Akkuş'la ilişkisi hakkında sorulan sorulara alyansını göstererek cevap verdi.
26.07.2018 Magazin
Uğur Akkuş, Gonca Akkuş tarafından şantaja uğradığını iddia etti
Uğur Akkuş, Gonca Akkuş tarafından şantaja uğradığını iddia etti Ebru Şallı’nın sevgilisi işadamı Uğur Akkuş, boşandığı eşi tarafından defalarca şantaja uğradığını iddia ederek dava açtı. Gonca Akkuş hakkında 3 yıl hapis istendi
19.06.2018 Magazin
'Asansörde eşine saldırdı' iddiası
'Asansörde eşine saldırdı' iddiası Geçtiğimiz yıl Ebru Şallı ile aşk yaşamaya başlayan Uğur Akkuş'un, çocuklarının nafakasını ödemediği gerekçesiyle evine icra memurlarıyla gelen eşi Gonca Akkuş'a asansörde saldırdığı, araya giren polislerin tarafları güçlükle sakinleştirdiği iddia edildi.
27.04.2018 Magazin
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti!
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti! Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'dan ayrıldığı iddia edildi.
12.12.2017 Magazin
Evlenmek için neden acele ettiği ortaya çıktı
Evlenmek için neden acele ettiği ortaya çıktı Evli iş adamı ile imam nikahı kıyan Ebru Şallı'nın hamile olduğu, bu yüzden sevgilisi Uğur Akkuş ile resmi nikah kıyacağı öğrenildi.
26.10.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın evli sevgilisi eşini sokak ortasında dövdü!
Ebru Şallı'nın evli sevgilisi eşini sokak ortasında dövdü! Ebru Şallı'nın evli sevgilisi Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş'u, sokak ortasında dövdüğü görüntüler ortaya çıktı.
25.10.2017 Magazin
Şoke eden sözler: Dolaptan kemerini alıp...
Şoke eden sözler: Dolaptan kemerini alıp... Gonca Akkuş'un 2 sene önce sinir krizi geçirdiği ortaya çıktı! Uğur Akkuş tarafından çekilen görüntüler Duymayan Kalmasın'da yayınlandı. Bu görüntüler sonrası canlı yayına bağlanan Gonca Akkuş, sinir krizi geçirdiği görüntülerin bir kısmını yalanlarken, 'ölümle tehdit ediliyorum' diyerek yeni iddialar ortaya attı.
25.10.2017 Magazin
Ebru Şallı ile aşkın bedeli 40 milyon TL!
Ebru Şallı ile aşkın bedeli 40 milyon TL! Gonca Akkuş, iki çocuğunun babası Uğur Akkuş'un Ebru Şallı île Bodrum kaçamağını affetmedi. Akkuş, eşine 40 milyon TL tazminat talebiyle boşanma davası açtı
19.10.2017 Magazin
Tepkilerden sonra Ebru Şallı İtalya'ya gitti!
Tepkilerden sonra Ebru Şallı İtalya'ya gitti! Evli işadamı Uğur Akkuş ile yaşadığı aşkla tepki çeken 40 yaşındaki eski manken Ebru Şallı, soluğu İtalya'da aldı.
16.10.2017 Magazin
'Yasak aşk'tan albüm çıktı!
'Yasak aşk'tan albüm çıktı! Ebru Şallı'nın evli iş adamı Uğur Akkuş'la yaşadığı yasak aşk gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor.
12.10.2017 Magazin
Ebru Şallı sevgilisini böyle rahatlatıyor!
Ebru Şallı sevgilisini böyle rahatlatıyor! Manken Ebru Şallı'nın sevgilisi Uğur Akkuş, 9 yıllık eşine açtığı boşanma davasından dolayı sıkıntı yaşıyor. Ebru Şallı, sevgilisini uzmanı olduğu pilates ile rahatlatıyor.
9.10.2017 Magazin
Ebru Şallı'ya zina davası açıldı!
Ebru Şallı'ya zina davası açıldı! Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı'ya zina davası açtığını açıkladı.
22.09.2017 Magazin
'Bana Ebru Şallı'nın çıplak fotoğraflarını attı'
'Bana Ebru Şallı'nın çıplak fotoğraflarını attı' Ebru Şallı'nın evli sevgilisi Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş Duymayan Kalmasın'a telefonla bağlandı. Akkuş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.09.2017 Magazin
Gonca Akkuş baba evine yerleşti!
Gonca Akkuş baba evine yerleşti! Ebru Şallı ile Bodrum'da teknede el ele yakalanan Uğur Akkuş'u, eşi Gonca Akkuş terk etti.
6.08.2017 Magazin
Ebru Şallı resti çekti
Ebru Şallı resti çekti Ebru Şallı sevgilisine, "N'olur boşanana kadar görüşmeyelim. Yuva yıkan kadın durumuna düşmek istemiyorum" diye rest çekti.
5.08.2017 Magazin
Her şey Ebru Şallı için! 4 ay uzak kalacak...
Her şey Ebru Şallı için! 4 ay uzak kalacak... Ebru Şallı ile aşk yaşayan Uğur Akkuş, eşi Gonca Akkuş için 4 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
27.07.2017 Magazin
Her şey onun için! Girişi yasaklandı...
Her şey onun için! Girişi yasaklandı... Ebru Şallı ile aşk yaşayan evli ve 2 çocuk babası Uğur Akkuş, güzel model için eşi Gonca Akkuş'u resmen sildi. İşte Uğur Akkuş'un sevgilisi Ebru Şallı için attığı o adım...
24.07.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı!
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı! 10 yıllık evli Uğur Akkuş’la birlikte olan Ebru Şallı, “Uğur’un evli olduğunu biliyordum” diye konuşunca; Akkuş’un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı’ya ‘ikinci kadın’ davası açma kararı aldı. İhanetle sarsılan Akkuş, avukatına talimat verdi.
24.07.2017 Magazin
Yasak aşkla tatil iptal!
Yasak aşkla tatil iptal! Ebru Şallı, evli sevgilisi Uğur Akkuş ile çıkacağı mavi turu son anda iptal etti. Parası ödenen gulette Şallı’nın arkadaşları tatil yapıyor
23.07.2017 Magazin
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf!
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf! Ebru Şallı’yla üç aydır aşk yaşadığını açıklayan Uğur Akkuş’un “Boşanacağım” dediği eşi Gonca Akkuş’la birlikte bir ay önce eğlendiği ortaya çıktı.
23.07.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı!
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı! Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş'un evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıkmasından sonra Şallı'nın eski eşi Harun Tan adeta çıldırdı.
23.07.2017 Magazin
10 yıllık eşten Şallı’ya dava
10 yıllık eşten Şallı’ya dava Gonca Akkuş, 10 yıllık eşi Uğur Akkuş ile aşk yaşayan Ebru Şallı’ya tazminat davası açıyor
21.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gonca Akkuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gonca akkuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.