Göltürkbükü

Göltürkbükü

Son dakika Göltürkbükü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Göltürkbükü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Göltürkbükü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göltürkbükü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göltürkbükü gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 göltürkbükü haberi bulunmuştur. Tüm göltürkbükü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum’da denizde fırtına; feribot seferleri iptal edildi
Bodrum’da denizde fırtına; feribot seferleri iptal edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, denizlerde etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Yarın yapılması planlanan Bodrum- Datça arası feribot seferleri iptal edildi. Yetkililer balıkçılara denize açıklamayın uyarısı yaptı.
29.01.2024 Gündem
Bodrum'da plajlar yabancı turistlere kaldı
Bodrum'da plajlar yabancı turistlere kaldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, eğitim öğretim yılının yarın başlayacak olması nedeniyle plajlarda yerli turist sayısı azalırken, yabancı turistler denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.
11.09.2022 Yaşam
Bodrum plajlarında bayram yoğunluğu
Bodrum plajlarında bayram yoğunluğu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı'nın birinci gününde plajlarda yoğunluk yaşandı. Yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
9.07.2022 Yaşam
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı Muğla'nın 9 ilçesinde 15 gün süren ve 52 bin hektar ormanlık alanının kül olmasına neden olan yangınların ardından tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Valilik, havanın ısınması ve yangın riskinin artması nedeniyle bazı bölgelerde ormanlara giriş yasağı getirdi. Orman içi ve yol kenarlarındaki mekanlarda yanıcı maddelerin kullanımı da yasaklandı.
2.06.2022 Gündem
Kira fiyatları uçtu! Eski sözleşmeler de etkilenecek
Kira fiyatları uçtu! Eski sözleşmeler de etkilenecek Koronavirüs salgını ve deprem korkusu yaşayanların büyükşehirlerden kaçarak ilçeye yerleşmesi sonucu artan talep nedeniyle ev kiraları iki katına kadar yükseldi. Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'da ev kiraları evin büyüklüğüne, eşyalı ya da havuzlu olmasına göre 1500 liradan başlayıp, 10 bin liranın üzerine kadar çıkıyor. Ev satın almak isteyenlerin ise büyüklüğüne ve konforuna göre 300 bin lira ile 1 milyon liraya kadar yükselen fiyatları gözden çıkarması gerekiyor. Bütçelerine göre ev bulmakta zorlanan vatandaşlar, ev sahiplerinin krizi fırsata çevirmelerinden yakınıyor.
7.12.2020 Ekonomi
İhbar edilince gerçek ortaya çıktı!
İhbar edilince gerçek ortaya çıktı! Bodrum'daki lüks otelin bahçe düzenlemesinde dekor olarak kullanılan sütun başlarının Antik döneme ait orijinal tarihi eserler olduğu belirlendi. Otel yetkililerinin tarihi değeri olduğu bilmediklerini belirtikleri toplam 5 parça sütün başı Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi’ne götürüldü.
27.08.2020 Gündem
Bodrum'daki ünlü işletmede maske kavgası! Yumruklar havada uçuştu
Bodrum'daki ünlü işletmede maske kavgası! Yumruklar havada uçuştu Sosyetenin uğrak mekanı olan Bodrum’un Göltürkbükü Mahallesi'nde bulunan ünlü işletmede maske mesafe tartışmasında yumruklar havada uçuştu. Kavgaya karışanlar güçlükle ayrıldı.
24.08.2020 Yaşam
Bodrum'da kaptansız zodyak bot kabusu!
Bodrum'da kaptansız zodyak bot kabusu! Muğla'nın Bodrum ilçesinin dünyaca ünlü Göltürkbükü sahilinde, lüks yatlara ait iki zodyak bot çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile botlardan birinin kaptanı denize düştü. Çalışmaya devam eden bot denizin ortasında kendi etrafında yaklaşık 45 dakika kontrolsüz şekilde döndü.
6.07.2020 Haber
Bodrum’da kaptansız bot paniği! 45 dakika boyunca...
Bodrum’da kaptansız bot paniği! 45 dakika boyunca... Muğla'nın Bodrum ilçesinin dünyaca ünlü Göltürkbükü sahilinde, lüks yatlara ait iki zodyak bot çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile botlardan birinin kaptanı denize düştü. Çalışmaya devam eden bot denizin ortasında kendi etrafında yaklaşık 45 dakika kontrolsüz şekilde döndü. Onlarca yat ve botun olduğu sahildekileri korkutan olay anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.07.2020 Gündem
Bodrum'da yıkımlar devam ediyor
Bodrum'da yıkımlar devam ediyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkımı bakanlık devam ettiriyor.
8.09.2019 Gündem
Kaçak oteli bakanlık yıkacak
Kaçak oteli bakanlık yıkacak Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşaatı durdurulan The Bo Viera projesinin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımının, inşaat şirketinin araçlarının yetersiz olduğunu belirtmesi üzerine bakanlık ekiplerince gerçekleştirileceği belirtildi.
7.09.2019 Gündem
Bodrum’da yıkımlar başladı
Bodrum’da yıkımlar başladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Bodrum’da kıyı ve koylarda incelemelerde bulunmasının ardından milyon dolarlık projenin kaçak olan kısımlarının yıkımına başlandı.
24.08.2019 Gündem
Tam bir katliam! Dev projeye tepki
Tam bir katliam! Dev projeye tepki Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün Bodrum'daki koylarda incelemelerde bulunduktan sonra, tartışılan The Bo Viera projesinin de aralarında bulunduğu 1611 konut ve 4 otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. İnşaat hafriyatıyla denizde 31 dönümlük dolgu alanıyla oluşturulan 365 villa ve bir otelin yer alacağı 'The Bo Viera' projesini tepki gösteren Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği Başkanı Sema Höcek, "Kıyı dolgusu kaçaktır. Çevre suçu işliyorlar. Görüntü her şeyi gösteriyor" dedi.
21.08.2019 Gündem
Bakan Kurum'dan Muğla'daki otel inşaatıyla ilgili açıklama
Bakan Kurum'dan Muğla'daki otel inşaatıyla ilgili açıklama Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kıyı ve koylardaki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Bin 611 konut ve 4 otelin inşaatı durduruldu" dedi.
20.08.2019 Ekonomi
Tatil için Amerika'dan geldiler
Tatil için Amerika'dan geldiler Seren Ceylan, Amerika'nın yeni emlak kralı Michael Shvo ile 2010'da nikah masasına oturmuştu. Bu evliliğe Serdar Bilgili vesile olmuştu
15.07.2019 Magazin
Denize açılmak için teknesinin yanına giden ünlü iş adamı şok oldu
Denize açılmak için teknesinin yanına giden ünlü iş adamı şok oldu Bodrum’un sosyetik mekanları olan Göltürkbükü ve Hekimköy sahilinde bulunan lüks yatlara jet skili hırsızlar dadandı. Birçok iş adamının yatına giren hırsızlar yatlarda bulunan 50 bin euro değerindeki radar ve navigasyon gibi cihazları çaldı. Başka bir iş adamına ait lüks bir yatın ise mülteci taşımakta kullanıldığı ve Leros adasında bulunduğu ortaya çıktı.
4.07.2019 Yaşam
3 yılda 2'ye katladı
3 yılda 2'ye katladı Yazlık bölgelerde konut fiyatları 3 yılda yüzde 100 arttı. En büyük fiyat artışı Kaş, Alanya, Kemer, Kuşadası ve Bodrum’da oldu. İkinci el piyasada Alanya’da metrekare fiyatı 3 bin, Kemer’de 3 bin 500, Kuşadası’nda 4 bin 500, Kaş’ta 6 bin, Bodrum’da ise 8 bin liradan başlıyor. Markalı konut projelerinde ise metrekare fiyatı 65 bin TL’ye kadar çıkıyor.
30.06.2019 Ekonomi
3 gazeteci ölümden dönmüştü! O kaptanın ifadesi ortaya çıktı
3 gazeteci ölümden dönmüştü! O kaptanın ifadesi ortaya çıktı Bodrum’da, haber çalışması yapan 3 gazetecinin bulunduğu ve kaptan Osman Demirkol’un kullandığı balıkçı teknesine çarpan Maça Kızı Otel’e ait sürat teknesinin tutuklanan kaptanı Alper Sakay’ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.
6.06.2019 Gündem
3 gazeteci dün ölümden dönmüştü! O kaptan tutuklandı
3 gazeteci dün ölümden dönmüştü! O kaptan tutuklandı Bodrum’da, haber çalışması yapan 3 gazetecinin bulunduğu balıkçı teknesine çarpan sürat teknesinin kaptanı Alper Sakay, Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece ’taksirle yaralamaya neden olmak’ suçundan tutuklandı.
5.06.2019 Gündem
Sürat teknesinin muhabirleri taşıyan tekneye çarpma anları ortaya çıktı
Sürat teknesinin muhabirleri taşıyan tekneye çarpma anları ortaya çıktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir sürat teknesinin magazin muhabirlerini taşıyan tekneye çarptığı anlar bir otelin güvenlik kameralarına yansıdı.
5.06.2019 Yaşam
Muğla'da gazeteciler ölümden döndü
Muğla'da gazeteciler ölümden döndü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, görev başındaki gazetecileri taşıyan tekneye, bölgede bulunan Maça Kızı Oteli'ne ait sürat teknesi çarparak batırdı. O sırada tatilcilerle ilgili haber çalışması yapmak üzere teknede bulunan 3 gazeteci ile tekne kaptanı ölümden döndü. Gazeteciler kazayı sıyrıklarla atlatırken, ayağı kesilen ve çok kan kaybettiği belirlenen kaptan ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
4.06.2019 Yaşam
Turizmcilerden 'Bodrum'da her keseye göre tatil imkanı var' açıklaması
Turizmcilerden 'Bodrum'da her keseye göre tatil imkanı var' açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, Bodrum'daki bazı mekanlarda yüksek fiyat uygulanmasını eleştiren ve bunlara izin vermeyeceklerini söylediği açıklamasına, kentteki esnaf ve turizmciden destek geldi. Turistik tesislerin açıklanan fiyat listelerinin dışına çıkmaları halinde bunun, 'tatilciyi kazıklamak' anlamına geldiğini söyleyen kentteki turizmciler, ilçede her keseye uygun tatil imkanının bulunduğuna vurgu yaptı.
23.08.2018 Ekonomi
Türkiye’nin en gözde beachleri
Türkiye’nin en gözde beachleri Bodrum ve Çeşme plajları yenilenen dekorasyonu ve mutfaklarıyla misafirlerini ağırlıyor. Happy hour partileri, gösterişli locarıyla birbiriyle yarışan beachlere giriş 50 ile 200 lira arasında değişiyor.
27.07.2018 Arşiv
Cennet koyu kirleten balık çiftliklerinin 'şirket' kurnazlığı
Cennet koyu kirleten balık çiftliklerinin 'şirket' kurnazlığı TÜRKİYE'nin önemli turizm merkezlerinden Bodrum'un en bakir yerlerinden biri konumundaki Mandalya Körfezi, balık çiftlikleri tarafından istila edildi. Cennet koyun hemen yakınında bulunan çok sayıda balık çiftliğinin neden olduğu kirlilik, çevre sakinlerini ve turistleri tedirgin ediyor. Bodrum Çevre Platformu Kurucusu Avukat Remzi Kazmaz, yeni çevre kanununa göre, 'ÇED olumlu' raporu almaları gereken balık çiftliği sahiplerinin nasıl denetimden kurtulduklarını da anlattı. Kazmaz, firmaların birden çok şirket kurup üretimlerini belli sınırın altında gösterdiklerini belirtti.
25.07.2018 Yaşam
Balık çiftliklerinin neden olduğu kirlilik tedirgin ediyor
Balık çiftliklerinin neden olduğu kirlilik tedirgin ediyor Muğla'nın Bodrum ve Milas ile Aydın'ın Didim ilçesi sınırları içerisinde kalan Mandalya Körfezi'ndeki balık çiftlikleri, vatandaşları ve tatilcileri tedirgin etmeye başladı. Balık çiftliklerinden zaman zaman ters akıntı ve rüzgarın etkisiyle geldiği öne sürülen atık maddeler, sahiller, plajlar ve turistik koylarda kirliliğe neden oluyor.
14.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göltürkbükü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göltürkbükü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.