Gökhan Zan

Gökhan Zan

Son dakika Gökhan Zan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Zan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Zan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Zan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan zan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.100 gökhan zan haberi bulunmuştur. Tüm gökhan zan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ünlü isim de belediye başkanı olmak için yarıştı. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lal Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi isimler yerel yönetici olmak için halktan oy istedi. İşte belediye başkanı olan ünlü isimler...
1.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarına göre belirleniyor. gazetevatan'da canlı olarak takip edilebilecek mahalli idareler seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediyhe Başkan adayları da izlenecek. AK Parti'den Mehmet Öntürk, CHP'den Lütfü Savaş, İYİ Parti'den Nüsret Cömert'in aday olduğu Hatay'da alınan oy oranları seçim akşamı haberimizde olacak. Peki Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden?
24.03.2024 Gündem
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden, Gökhan Zan şu an milletvekili mi?
Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden, Gökhan Zan şu an milletvekili mi? Eski Milli Futbolcu Gökhan Zan son günlerde konuşulan isimler arasında girdi. Depremden sonra CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'a sık sık tepkisini dile getiren Gökhan Zan hakkında aramalar arttı. Vatandaşlar Gökhan Zan’ın açıklamaları sonrası “Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden aday, Gökhan Zan şu an milletvekili mi?” sorularına yanıt aramaya başladı.
11.01.2024 Gündem
Eski milli futbolcular vekil seçildi
Eski milli futbolcular vekil seçildi Eski milli futbolcular Alpay Özalan AK Parti'den, Saffet Sancaklı MHP'den, Ünal Karaman ise İYİ Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu.
9.04.2023 Gündem
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
CHP ve İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası!
CHP ve İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası! İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun dünkü çıkışı Ankara'da kulislerde en çok konuşulan konulardan biri oldu. İttifak ortağı CHP bu çıkışa ne diyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, son kulis bilgilerini açıkladı.
23.03.2023 Gündem
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi
Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi Hatayspor Kulübü, depremde enkaz altında kalan Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
21.02.2023 Hatay Spor
Hakan Olgun: Taner’den ikinci bir iyi haber bekliyorum
Hakan Olgun: Taner’den ikinci bir iyi haber bekliyorum Hatay'da deprem sonrası Rönesans Rezidans'ta enkaz altında kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’u arama çalışmaları sürüyor. 2002 yılında büyük bir trafik kazasından sağ çıktığı öğrenilen Taner Savut'un o dönemki takım arkadaşı kaleci Hakan Olgun, umudunu kesmediğini ve ikinci bir iyi haberini beklediğini söyledi.
19.02.2023 Hatay Spor
Galatasaray Divan Kurulu'nda Volkan Demirel'e büyük destek ve alkış
Galatasaray Divan Kurulu'nda Volkan Demirel'e büyük destek ve alkış Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Şubat Ayı olağan toplantısında Volkan Demirel'e teşekkür edildi, adı okunurken üyeler alkışladı.
16.02.2023 Galatasaray
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
TFF Hatayspor ve depremden etkilenen diğer kulüpler için çözümü buldu
TFF Hatayspor ve depremden etkilenen diğer kulüpler için çözümü buldu Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciasından yakından etkilenen Hatayspor, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor gibi kulüpler hakkında yoğun mesai harcayan TFF, bir çözüm arayışı içerisinde.
8.02.2023 Şampiy10
Gökhan Zan yürekleri dağladı: Tanımıyorum kimseyi ama yalvarıyorum yardım edin
Gökhan Zan yürekleri dağladı: Tanımıyorum kimseyi ama yalvarıyorum yardım edin Galatasaray ve Milli Takımın eski futbolcularından Gökhan Zan Kahramanmaraş olan ve çevre illeri de etkileyen deprem sonrası "Yalvarıyorum, n'olur. Tanımıyorum kimseyi ama yalvarıyorum yardım edin" çağrısında bulundu.
7.02.2023 Şampiy10
Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı…
Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı… Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin ve Hecoin’den sonra bu sefer Kayseri’de Bitrota kripto para vurgunu ortaya çıktı. Bitrota’ adındaki kripto para borsası üzerinden 30 bine yakın kişiden 1 milyar liraya yakın para toplandı. Ardından sistem önce çöktü, sonra da sahibi izini kaybettirdi. Kripto para borsasının mağdurları arasında futbolcu Gökhan Zan’ın kardeşi olduğu da iddia edildi. Peki, Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? İşte Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı…
1.12.2021 Gündem
Kripto para borsasında milyarlık ‘Bitrota’ vurgunu! Mağdurlar arasında bir savcı ve ünlü futbolcunun kardeşi de var...
Kripto para borsasında milyarlık ‘Bitrota’ vurgunu! Mağdurlar arasında bir savcı ve ünlü futbolcunun kardeşi de var... Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin ve Hecoin’den sonra benzer bir ‘çöküş’ haberi de Kayseri merkezli bir Kripto Para borsasından geldi. ‘Bitrota’ adındaki kripto para borsası üzerinden 30 bine yakın kişiden para toplandı. Toplanan para 1 milyar liraya yakın. Sistem kısa süre önce çöktü; sahibi izini kaybettirdi. Bir savcının da para yatırdığı iddia edilen kripto para borsasının mağdurlar arasında futbolcu Gökhan Zan’ın kardeşi de var.
1.12.2021 Ekonomi
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Türkiye-Hırvatistan 2008 maçı kaç kaç bitti? Dakika dakika 2008 Türkiye Hırvatistan maçının detaylar…
Türkiye-Hırvatistan 2008 maçı kaç kaç bitti? Dakika dakika 2008 Türkiye Hırvatistan maçının detaylar… A Milli Futbol Takımımız, bu akşam Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Hırvatistan maçının ardından UEFA Uluslar Ligi'nde 15 Kasım Pazar günü İstanbul'da Rusya, 18 Kasım Çarşamba günü de Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - Hırvatistan arasında oynanacak maç öncesi merak edilen konulardan bir de Türkiye Hırvatistan arasındaki 2008 yılında oynanan maç oldu. Peki, Türkiye-Hırvatistan 2008 maçı kaç kaç bitti?
11.11.2020 Gündem
Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray'da 7 isim, koronavirüs talimatlarına ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
14.07.2020 Futbol
Husumetlilerine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetlilerine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, Hasan E., park halinde bulunan otomobildeki husumetlileri İsmail Zan (31) ile amca oğlu Gökhan Zan'a kurşun yağdırdı. Saldırıda İsmail Zan hayatını kaybederken, Gökhan Zan ise yaralandı.
7.04.2020 Yaşam
Hatayspor, Mehmet Altıparmak ile sözleşme imzaladı
Hatayspor, Mehmet Altıparmak ile sözleşme imzaladı Hatayspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
17.02.2020 TFF 1.Lig
14 yıllık evlilik bitti
14 yıllık evlilik bitti Gökhan Zan, Etiler’de görüntülendi.
2.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Zan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan zan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.